Keresés

Részletes keresés

BitMiller Creative Commons License 2011.11.01 0 0 59

Tény.

Előzmény: 1senki (-)
buki92 Creative Commons License 2008.08.07 0 0 58
Úgy látszik más is szokott ilyesmivel játszani...
http://index.hu/tech/net/whack0805/
Előzmény: buki92 (24)
vapiti Creative Commons License 2005.08.15 0 0 57
is it your american version?
Előzmény: deadcrow (56)
deadcrow Creative Commons License 2005.08.13 0 0 56
version, fuck your colorful level :))
buki92 Creative Commons License 2005.08.10 0 0 55
Előkerült! Éljen!
Előzmény: buki92 (42)
kapitula Creative Commons License 2005.08.03 0 0 54
van egy olyan érzésem, hogy te nem akarod nekem adni a misa macis kitűződet. Túlságosan értékes darab ahhoz, hogy csak úgy elkótyavetyéld. Nekem volt misa macis pólom, de már kinőttem. Na de most lelépek innen, megyek vissza az undorodós topicba. pá
Előzmény: buki92 (53)
buki92 Creative Commons License 2005.08.03 0 0 53
Igazából én nem gondoltam, hogy ez egy verseny lenne. Egyszerűen csak meglepő.
De azért, ha találsz olyan 6 vagy 7 jegyű számot, amit még senki sem írt le, akkor neked adom a Misa macis kitűzőmet.
Előzmény: kapitula (50)
buki92 Creative Commons License 2005.08.03 0 0 52
Ha lenne téma, akkor kapitula nem tudná elterelni. De ha úgysincs téma nincs, akkor meg miért ne? (Egészen nyilvánvaló, hogy csajozásról itt szó sincs.)
Előzmény: version9 (51)
version9 Creative Commons License 2005.08.02 0 0 51
nem a buki meg a te fejtegetesed zavart, hanem kapitula es a megint elterelem a temat a "de jol kitalaltam ezt a jelmezes dolgot" szarsaga

es nem szinvonal van, csak nekem jo ide benezni, de ha itt is csak a csajozas (meg a kapitula "jo" poenjai pl. ez a hosszas valasza) menne akkor nem
Előzmény: árny (45)
kapitula Creative Commons License 2005.08.02 0 0 50
az baj...most akkor nem lesz a versennyel? A googlossal?
Előzmény: buki92 (49)
buki92 Creative Commons License 2005.08.02 0 0 49
Persze. De már mondtam is.
(Viszont mindjárt belebújok a dolgozós ruhámba, és utána elég mozgalmas napon lesz.)
Előzmény: kapitula (48)
kapitula Creative Commons License 2005.08.02 0 0 48
na most már tuti biztos vagyok abban, hogy unatkozol.
Előzmény: buki92 (47)
buki92 Creative Commons License 2005.08.02 0 0 47
Hát persze! Pláne most, hogy végre van egy kis dráma.
Előzmény: kapitula (44)
kapitula Creative Commons License 2005.08.02 0 0 46
de te nem is vagy hülye, csak én, és csak engem tiltott ki 8. :(
Előzmény: árny (45)
árny Creative Commons License 2005.08.02 0 0 45
legalább kiderült, hogy vannak még topikok itt a metában, ahonnan ki lehet baszni az embert.. mert tudod, itt kőkemény színvonal van.. csak mi hülyék vagyunk, hogy észrevegyük.. na mindegy, húzzuk fel a szögesdrótot és basszuk ki mi is a verzsönokat a topikjainkból, ha netalán odatévednének..
Előzmény: kapitula (43)
kapitula Creative Commons License 2005.08.02 0 0 44
szerinted én egy szereplő vagyok? Most mindjárt sírok. :(
Előzmény: buki92 (42)
kapitula Creative Commons License 2005.08.02 0 0 43
és miért ne? Elmagyarázod? De komolyan figyu írd már le miért! Naaaa! Kérlek szépen, légyszi, légyszi. Látod milyen vagy?!Fogadok egy fagyiba a kollégámmal hogy nem írod le....vagy mégis? Tényleg?! ÁÁááá, te nem vagy olyan! Ideges vagy? Szóval, mi is az oka? Na gyerünk ki vele! Rajta-rajta! Gyerünk már, mi lesz? Nem is tudod magad sem mi a bajod!! Vagy mégis? Te is olyan modorátor vagy...bocs, moderátor? Ááá végre egy ilyen moderátor! te nem lehetsz modor..ööö.. moderátor! Egyszerűen csak te is szereted a számokat, mint árny, meg buki! Vagy nem is, te inkább tiszteled őket, ugye? Naaa, írd már le a kis titkodat!! Jaa! És miért ne reagáljak? Hát ezt meg nem is értem. Erről is írj már, jó? Nem kell sokat, csak hogy tudjam. Rendben? Na?Jajj, olyan izé vagy! Már kezdem azt hinni, hogy nem válaszolsz a kérdéseimre! Szerinted, ez férfias dolog lenne? Lehet te nő vagy, azok ám az ilyen idegeskedők...igaz én csajszi vagyok, de én nem szoktam, csak értetlenkedni! Mert nekem az jól áll, pusztán csak ezért. Persze okoskodhatnék is, szerintem az is menne, de az ilyen okostojásokból, telítve van a piac. Különben meg ez van belém kódolva, mindig kíváncsiskodom, érdekel a divat, szeretem a rózsaszínt ehhez kapcsolódóan olyan szeretnék lenni, mint hilton párizs....ja de buta vagyok párizs hilton /ismered?/, meg ha vacsizni visznek az tök jó, meg ilyenek.... és egy kicsit nyakonöntöm az olyanokat, mint te. Ne már!!!! Nem esett jól? Na, most befejezem, kifogytam a szavakból, pedig csacsogni is imádok! Tízig számolok, akkor viiszajövök, és elolvasom a válaszodat...jajj ne kezd már, go! Na akkor kezdem a számolást, ez úgy is ilyen számolós topic
Előzmény: version9 (41)
buki92 Creative Commons License 2005.08.02 0 0 42
Ne bántsd, egyrészt nem olyan hülye, mint amilyennek mutatni szeretné magát (csak ez egy könnyű szerep, teljesen érthető, hogy ezt játsza), másrészt nem ismerheti a játékszabályokat. Egyébként én sem. Ez valami kultikus rendeltetésű topikod lenne?

Jut, eszembe, morticiával mi van? Végérvényesen offlineba kacspcsolta magát?
Előzmény: version9 (41)
version9 Creative Commons License 2005.08.02 0 0 41
kapitula kedves, legyszives mashol repkedj ha megkerhetlek erre az apro szivessegre. koszi puszi, es itt lehetoleg erre a keresre ne nagyon reagalj.
kapitula Creative Commons License 2005.08.01 0 0 40
de béna vagyok, nem szögmérő, hanem körző!
Úgy tűnik kissé elragadtattam magam a matekkal kapcsolatban...na jó lehetsz te tanítóbácsi, és megmutogathatod a matekhoz szükséges szerszámokat.
Előzmény: kapitula (39)
kapitula Creative Commons License 2005.08.01 0 0 39
csáó árny! hiányoztál nagyon...a jelmezeim eléggé beporosodtak, egy pasi sem volt rájuk kíváncsi. Látom izgalomba hoznak a számok, ha akarod leszek szigorú tanítónéni szúrós szögmérővel, meg vonalzóval.
Előzmény: árny (37)
kapitula Creative Commons License 2005.08.01 0 0 38
Áááá! elbasztam, mert a magyar weben néztem csak...már azt hittem mekkora king vagyok. :(
Előzmény: buki92 (35)
árny Creative Commons License 2005.08.01 0 0 37
a jelenséget úgy lehet reprodukálni, hogy elkezdesz lépkedni a számokon, majd visszatérsz egy régebbihez.. nálam akkor lett nagyobb találat, amikor ellenőriztem az alább leírt számot és azóta is 3000 körül hozza le.. (de lehet, hogy az intervallumos keresés kavarta meg a motort..)

a cache tele lesz a hasonló keresésekkel és emiatt hoz le sztem több találatot a motor..
Előzmény: buki92 (34)
buki92 Creative Commons License 2005.08.01 0 0 36
Ja, most már értem! Nem is tudtam, hogy van ilyan num range opció. Na, az nálam sem stabil. Viszont egyedei szám esetén még nem találkoztam azzal, hogy két különböző eredményt adott volna.
Előzmény: árny (33)
buki92 Creative Commons License 2005.08.01 0 0 35
Na, remek! És melyik az a szám?
Előzmény: kapitula (32)
buki92 Creative Commons License 2005.08.01 0 0 34

az a baj, hogy ha kétszer kérdezed le ugyanazt a számot, különböző eredményt kaphatsz

Ilyet én még nem láttam. Nálad hányszor jelentkezett? Szerinted hogyan lehetne ezt a jelenséget reprodukálni?

ha hasonló számokat kérdezel le, akkor a keresési találatok száma a cache miatt megnövekedhet..

A cache miatt nem a találatok száma fog növekedni, hanem a keresési idő csökkenhet. (Feltéve, persze, hogy az összes találatot keresi)

Előzmény: árny (33)
árny Creative Commons License 2005.08.01 0 0 33
az a baj, hogy ha kétszer kérdezed le ugyanazt a számot, különböző eredményt kaphatsz.. továbbá, ha hasonló számokat kérdezel le, akkor a keresési találatok száma a cache miatt megnövekedhet..

elvileg lehetne találni egy kielégítő optimumot az intervallumkeresési opcióval (pl 686500..686599), de ez sem ad stabil eredményt.. így jött ki a 686583 szám, ami először 305 találatot adott, de utána már 3000 felett..
Előzmény: buki92 (30)
kapitula Creative Commons License 2005.08.01 0 0 32
én találtam egy olyan számot, amire egy találatot adott....vagy lehet valamit elbénáztam?
Előzmény: kapitula (31)
kapitula Creative Commons License 2005.08.01 0 0 31
hát szó mi szó elég pihent agyú koma lehetsz... :)
Előzmény: buki92 (30)
buki92 Creative Commons License 2005.08.01 0 0 30
Nem kell ehhez semmi ész, kitalálsz egy hatjegyű számot, beírod, oszt' enter. Klasszikus "olcsó játék hülyegyerekeknek". :)
Ha már nagyon unod, akkor lehet próbálkozni hétjegyű számokkal is. Ott általában száz alatt van a találatok száma, viszont olyat még nem sikerült találnom, ami egyáltalán nem szerepel. Nyolcjegyűeknél már könnyű ilyet találni.
Előzmény: kapitula (29)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!