Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Üdv! Eladó nagyon szép állapotban lévő Magyar FÉG LG 422-es, illetve egy Fég LP 422-es légpuskák (igazi ritkaság). Áruk: 45 ezer ft/db! A kettőt ha egyben viszed kis Kedvezmény!
Egy bonyolult csereügylet keretében került hozzám, sokminden egyéb társaságában. Az elmondás szerint az utóbbi évtizedeket egy szekrénybe zárva töltötte, és ez látszik is rajta. A fája makulátlan, a vasa, (amit barnításnak kéne hívnunk...) az tükrös kék. Leporoltam, áttörölgettem, és kicseréltem a CO2 tartály fő O gyűrűjét. Lőttem vele párat, gyönyörűen működik, és úgy tűnik hogy a nyomást jól tartja.
100.000 jó magyar Forintot kérnék érte, és örülnék, ha értő kezekbe kerülne.
Tisztelt Fórumtársak, FÉG CLG-62 légfegyver eladó két doboz -bontatlan- Geco Diabolo lövedékkel. Ára 139000Ft. A fiam versenyzésre használta, de az idén már csak zárt irányzékkal lő az ifi korosztályban ezért hirdetjük meg eladásra. A fegyver hibátlan, minden tökéletesen működik rajta. A fiam több érmet is nyert vele. Két fatus van hozzá. Az egyik a gyári természetesen. Mind a kettő hibátlan. Személyesen Budapesten is megtekinthető 2025.január 19-én a Honvéd Kupán (1134, Dózsa György út 53. https://www.old.hunshooting.hu/node/8695 ). Érdeklődni a 70-214-2931 telefonszámon lehet. Üdvözlettel, Dr. Molnár Zsolt
TAU-200 junior Co2 verseny légpuska eladó, jó műszaki állapotban, a tus javított, látható esztétikai hibával, pontos könnyű, fiatalok részére többfunkciós gyakorló sportpuska. Tartozékok: kettő darab
Co2-tartány-nyílt irányzék-töltő idomok- gáz töltéshez. 70 ezer Ft. Érdeklődni:
Izs38 légpuskám eladó a képeken látható állapotban! A tus nem törött nem repedt! Egy-két pici benyomódás látható a fa részen de szinte észrevehetetlen! A vasa gyönyörű!
Ár 50.000 Ft
Helyileg Nagybánhegyes
Email szacsati@gmail.com
Posta megoldható előre utalás után a vevő terhére!
Sziasztok! Eladó egy vadiúj Kalibrgun Argus 60 w .25-ös. Garis és atompontos. Gyárilag 7,5j alatti ütőművel, így vizsgáztatható. Saját felelősségre megvan a gyári rugó is, amivel 90+t tud, de addig nem tudok elszámolni. Szoknyással és sluggal is kiváló. Fix 600eFt. Érdeklődni: kuruczmorvaiklaudiakukacgmailpontcom
Üdv. mindenkinek ! Eladnám alig használt ( kb. 2 tár, tehát 60 lövés ) , jó pár éve külföldön vásárolt légpisztolyomat. ( MKH kártya nincs ) . Ára 50000 pénz + posta, futár, stb. , vagy személyes átvétel a 12. vagy 21. kerületben. kevinissimus@gmail.com, 20/96790089