Keresés

Részletes keresés

originalqszi Creative Commons License 2014.12.18 0 0 15

Télen nagyon száraz a levegő,

Ilyen kor jó a vizes lepedő:DDDD

nygniko Creative Commons License 2014.12.14 0 0 14

A kilincsmegrázásos problémára van egyszerű megoldás:

Mielőtt megfogod a kilincset, az egyik ujjaddal adsz neki, egy hirtelen kis pofont (épp hogy csak hozzáérsz, a másodperc törtrésze erejéig). Ekkor a kisülés ugyanúgy megtörténik, csak nem fáj. Ezután már nyugodtam megfoghatod a kilincset.

A kutyánál viszont ez nem biztos, hogy jó lesz, hogy adsz neki egy sallert, mielőtt megsimogatod :)

Anaell Creative Commons License 2007.12.25 0 0 13
Sziasztok!

Gondoltam nem nyitok újat, hanem felélesztek egy régit a rázó kilinccsel kapcsolatban, hátha 4 évvel később valami konkrétabb tanács is fellelhető.

A helyzet a topiknyitóéhoz hasonló: munkahely, padlószőnyeg, fém kilincsek, amik ráznak. A bosszantó az, hogy rajtam kívül senkit nem ráz meg semmi és nem hiszem, hogy a többieken soha nincs egy fél grammnyi műszál sem. Plusz ugyanazokat a ruhákat hordom, mint eddig (még csak egy hónapja dolgozom ott), amik korábban nem töltődtek fel.
A dolog már csak azért is idegesít, mert egy mozi mosdójában is elbizonytalanodtam egy pillanatra, mielőtt elnyomtam volna a kilincset. :(

Van valami ötletetek?
_DNS_ Creative Commons License 2003.04.05 0 0 12
Ma a kutyám is megrázott :)

H_G Creative Commons License 2003.04.03 0 0 11
A gyapjú, beleértve az emberi hajat, is hajlamos feltöltődni. Tehát a topiknyitónak az elektrosztatikailag korrekt ruházaton kívül a haját is le kell borotválnia, ha biztosra akar menni.
Előzmény: AgentOrange (7)
www.arvai.hu Creative Commons License 2003.04.03 0 0 10
Martens bakancs, térd felhúzás, majd a hátrafeszített lábfej energikus elôrelendítése kb. derékmagasságban.
Elônyök: nem ráz a kilincs, szellôs lesz a lakás, félelemmel vegyes tisztelettel fognak nézni rád a szomszédok. Hátrányok: az ajtót ezután nem lehet becsukni, fater heveny kézlegyintése átmeneti arcpírt okozhat, a szomszéd feketeôves nagymester és egyébként is szarik a kilincsedre. (Amitôl viszont ragadós lesz.)
Előzmény: Just (9)
Just Creative Commons License 2003.04.03 0 0 9
szerintem semmit nem kell átalakítani, a ruházatodon sem kell változtatnod, csak állj meg az ajtó előtt, és várj, míg jön valaki és beenged..
Előzmény: _DNS_ (-)
ugrifules Creative Commons License 2003.04.03 0 0 8
Ismertem egy öregembert, a II. világháború után munkatáborban volt a szovjeteknél. Úgy ment be minden ajtón, hogy fakanállal nyomta le a kilincset.
Előzmény: _DNS_ (5)
AgentOrange Creative Commons License 2003.04.03 0 0 7
biztosan nincsen egészen kis százaléknyi műszál semelyikben?
Előzmény: _DNS_ (5)
AgentOrange Creative Commons License 2003.04.03 0 0 6
tekerd be a kilincseket szigetelőszalaggal...!!
_DNS_ Creative Commons License 2003.04.03 0 0 5
Sportcipő + farmer + poló + pulcsi
(most néztem meg hogy 2 pulcsim pamutból készült )

ugrifules Creative Commons License 2003.04.03 0 0 4
Mint anno a Wartburgokon lógtak a lökhárító alól azok a gumi szarok :)) Az optikai tuning kezdeti próbálkozásai voltak :).

Szerintem a műszál a dolog nyitja, ha az ember csak pamut ruhák vannak, nem valószínű, hogy rázni fog a kilincs. Kivéve ott, ahol az egész épület ráz valami szigetelés hiba miatt :)

Előzmény: AgentOrange (2)
H_G Creative Commons License 2003.04.03 0 0 3
Megkérdeztem a kilincset és azt állítja, hogy Te rázol, nem ő!
AgentOrange Creative Commons License 2003.04.03 0 0 2
akkor kerüld a thermo-pamut/műszálas kabátbélés kombinációt...nyáron nem kell kabát, nem lesz rázás...addig meg?

1. földelőláncot lógatsz magadra, ami mögötted a földön csúszva, többé kevésbé azonos potenciálon tart a környezeteddel:-)))
2. gyakori útvonalaidon kifeszítesz egy felsővezetéket, és rácsatlakozol:-)))
3.létezik cipőre ragasztható elmés találmány, a statikus töltés levezetésére, csak az a bibi, hogy ez elektrosztatikusan vezető padlót igényel.

Előzmény: _DNS_ (1)
_DNS_ Creative Commons License 2003.04.03 0 0 1
Köszi, de ez is félmegoldás :)
Egyszer agyonüt az áram, hehe :)
Előzmény: AgentOrange (0)
AgentOrange Creative Commons License 2003.04.03 0 0 0
a ruhád töltődik fel.

megoldás:
vedd elő a kulcsodat, szorítsad meg, és azzal érj először a kilicshez...így is hallható a kisülés, de meg csíp...nekem bevált.

Előzmény: _DNS_ (-)
_DNS_ Creative Commons License 2003.04.03 0 0 topiknyitó
Helló!

Van egy apró, de nagyon idegesítő problémám:
Megráz a kilincs a suliban és otthon, ha valamihez hozzáérek hallok egy apró csattanást és érzem hogy ujra megrázott.

(ha valaki látta a Hivatali patkányokat, a film elején a palit is megrázza a kilincs ;) )

Irtó idegesitó dolog, már nem merek semmihez se hozzányulni. Mitől lehet ez?

Gondolom feltöltödik a testem valahogy, vagy ilyesmi, vagy a ruhámmal van a gond.

help! :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!