"Amerikai tengerészgyalogosok Bagdad keleti részén felfedeztek egy fegyvergyárat, amely palesztin fegyveres terroristák kiképzésére is szolgált.
A tengerészgyalogosok szóvivője szerint a húsz épületből fegyvergyár-komplexumban vegyi anyagokat, gázálarcokat, tarack lövegeket és gépfegyvereket találtak. A Palesztin Felszabadítási Szervezet (PFSZ) kiképzőtáborában Abu Nidal és Szaddám Huszein közös fényképeire bukkantak.
A táborban talált élelmiszerraktár tartalmáról arra lehet következtetni, hogy a táborban röviddel a szövetségesek támadása előtt is folyt a palesztin terroristák kiképzése."
Még mindig nem hallottam egyetlen hős palesztin önkéntesről se, aki Irakba jutott volna :-( Pedig úgy lehet, már Szaddamot is kinyírták :-(
Ennyi volt a nagy felbuzdulás?
Hát Ciszjordániából nem fognak az önkéntes merénylők Irakba jutni, az biztos. De a libanoni jelentkezők lehet, hogy átmennek Szírián és nemsokára odaérnek, hogy még le ne maradjanak Szaddam haláláról.
Most már teljesen össze vagyok zavarodva:)))
Előbb tizezer, most thousands?
Mondom én, az igazság az iraki háborúval kapcsolatban valahol máshol van. Nézem a CNN-t, a BBC-t, de folyamatosan az az érzésem, hogy dezinformálnak.
Hát igen,de az arab kereső meg kiszámíthatatlan,annyit meg nem ér meg neke,hogy telepítsem.Megbízható forrásnak tartom az Al-Dzsazírát,csak épp azt nem értem,hogy a honlapjuk IE55-re van optimalizálva,magam is azt használok,mégsem engedi.Hátha máshol meg lehet nézni
If you believe you should be able to view this directory or page, please contact the Web site administrator by using the e-mail address or phone number listed on the home page.
HTTP 403.6 - Forbidden: IP address rejected
Internet Information Services
Ezek az arabok nem szeretnek minket :-( pedig ha tudnák, hogy a Magyarok mennyire drukkolnak nekik!
Nekem azt írta ki: Error 403 You don't have the permission,to view this page.Az Al-Dzsazíra arab honlapját pedig csak úgy lehet olvasni,ha IE5.5 és Arabic Text el van fogadva,különben krikszkraksz az egész
Nahát, ha már kettőnk közül kell választani, akkor már mégiscsak ő robbanjon föl! egyébként ezek a filiszteusok csak nők és gyerekek között szeretnek robbangatni :-(