Sziasztok! Van egy lány, akinek próbálom elhódítani a szívét. Ő is nagyon odavan a malacokért (én úgy alapból minden állatért odavagyok). Gondoltam elviszem valahova,ahol van mód találkozni velük, de csak egy barátom Békés megyei farmja került elő, mi meg rengeteget dolgozunk és Budapesten lakunk. Tudtok valami megoldást ajánlani? Előre is köszönöm a választ
Tegnap óta boldog tulajdonosa vagyok két vietnámi malackának. A kan 4 hónap körüli, a göbe 2 hónapos. A kan állandóan ugrálja a göbét. A csajszi még méretileg is elég kicsi, félek, nehogy baj legyen. Külön tenni őket nem nagyon akarnám. Jeleleg egy 5 nm-es boxban vannak, amíg szokják az új helyüket. Engedjem ki őket az udvarra (olyan 600nm) a tyúkokhoz? Ott jobban el tud menekülni a göbe? Vagy idővel leáll a kan? Nagyon dörzsöli a hátsó combjait, felhorzsolta már egy-két helyen.
:) Kérlek szépen... a 4886-os hsz úgy kezdődik : " Kedves Mindenki " ebbe beletartozol Te is, én is...de ami még ennél is lényegesebb ott van egy telefonszám, melyet ha felhívod és egy kellemesen csengő női hang jelentkezik...nos akkor a mini- pöttyös- röfik szakavatott Mesterével, pontosabban Professzor asszonyával beszélhetsz....és ha még azt is megemlíted, hogy a "Malac a házban" topikról jössz, minden ilyen irányú kérdésben segítségedre lesz. ( ...és máris kezdheted vidáman a hetet :)
Sziasztok!Biztos már többször elhangzott a kérdés, de megbízható mini röfi tenyésztőt keresek. Tavasszal szeretnék egy kis cukiságot vásárolni. Az interneten elkezdtem kutakodni a tartásával kapcsolatban, de a legbiztosabb információkat a tenyésztő adja. Ha lenne lehetőségem már most is szívesen elmennék megnézni a szülőket.
A fehér lepedő árnyékol, ha akarnak oda tudnak feküdni, de nem teszik. Sőt a takaróról a meleg aszfaltra fekszenek. Víz van nekik. Az enyémek az áprlisi nyárban az átforrósodott alomtálcába is befeküdtek. A levegő még nem annyira meleg ilyenkor, csak az meleg amit a nap felmelegít. Ezt használják ki a malacok. Nyáron amikor a levegő is meleg kell nekik pancsi is. Ismerem ezt a cirkuszt , tőlem vitték ma malackákat pár évvel ezelőtt. Minden állatot nagy becsben tartanak.
Bocsánat ha megbántottam valakit ezzel, de nem az gondom, hogy napoznak, inkább az, hogy azon a napon elég jó idő volt és az én malacaim délután vagy az árnyékoló alatt, vagy a fa alatt heverésztek. Azt tűnt fel itt, hogy nem volt nekik lehetőség árnyékba húzódni, de ha szerinted nincs gond ezzel akkor rendben van, lehet csak az én malacaim bírják kevésbé a napot. Bocsánat még egyszer.
Miskolc T...o E...a parkolójában fogadott ez a látvány a mai napon 9.00 órakor, már akkor is zavart a látvány, de mikor menten vissza az autóhoz fél egy körül semmit nem változott a helyzet.
Azért ezen a kismalacon már kicsi korban is látszott, hogy hús sertés. Mindazonáltal én sem adnám senkinek, ha már így esett. Bojhoska és Csöpike is 400 kiló körül van már. Csöpi kicsit nehezen kezeli, hogy nem kéne már bejárni a lakásba..