Keresés

Részletes keresés

poofey Creative Commons License 2009.12.11 0 0 37
Hali!
Itt vannak a képek az ebadtákról.
Imádom őket.

noncsiii Creative Commons License 2009.12.11 0 0 36
a kutyus 1éveske körül lehet. pontosan nem tudom mert elég "érdekes" körülmények között került hozzánk...
mindent le fogok írni hogy hogy és mi történt és mik a következmények:) de remélem lenyugszik és befejezi a toszkolódást is ( vagy legalábbis visszavesz).
Az ásásról meg bízom benne hogy leszokik!!!!! nagyon jó lenne!!!!!
Előzmény: poofey (32)
noncsiii Creative Commons License 2009.12.11 0 0 35
nekem is az a kép tetszik a legjobban:)
Előzmény: Gr.peti (31)
Gr.peti Creative Commons License 2009.12.10 0 0 34
A mopsz is aranyos, a Man in black-ben nagyot alakitott :) nincs róla képed?
Előzmény: poofey (32)
poofey Creative Commons License 2009.12.10 0 0 33
lenyugszik
poofey Creative Commons License 2009.12.10 0 0 32
Helló!
Csak most tudok válaszolni. A Döme sajnos egyedül van vidéken az édesanyámmal lakik egy kertesházban. Mi Pesten egy panelba és van egy kis mopszunk. Sokat járunk haza és sokat találkozok a Dömével, sajnos nem én vagyok a gazdája, de nagyon szeretjük egymást. Ő még nagyon kajla, sokat ás , sokat rág. Gondolom ha felnőtt lesz majd lenyukszik. Mi tavasszal tervezzük a műtétet és majd én is szeretném tudni mi történik veletek, milyen a műtét és a műtét után. Mennyi idős az a kutyi az iwiw-en, nagyon aranyos, nagyon szép.
Gr.peti Creative Commons License 2009.12.10 0 0 31
Nagyon jó képek :) Nekem az a " na hogy is van ez "-cimú tetszik :)
Előzmény: noncsiii (30)
noncsiii Creative Commons License 2009.12.09 0 0 30
Megírom:) jövő héten lesz a nagy akció! Páromat sikerült rábeszélni. meg ha nem sikerült volna akkor is kiheréltetem:)
Az udvarról nem is beszélek! Mintha egy sárlavina közepén lakék. tiszta akna minden...
a kutyusról képet nem tudok feltenni valamiért nem engedi. de iwiwen találtok róla:) Imre Noémi (Balassagyarmat) lökött egy kutya:)
Előzmény: Gr.peti (27)
Gr.peti Creative Commons License 2009.12.06 0 0 29
Aranyos, egyedül van ,vagy van mellette társ,másik kutyára gondolok vagy macskaára ?:)
Előzmény: poofey (28)
poofey Creative Commons License 2009.12.04 0 0 28
Sziasztok!<br>Nekünk is van egy bullmasztif "kiskutyánk", aki most 9 hónapos és nálunk is úgy néz ki a kert, tele van kráterekkel, amit kitúrt az orrával. Mellékelek egy képet amin látszik,hogy kifakult szegénykémnek az orra. Pigmenthiányos és így a túrás csak rásegített.
Gr.peti Creative Commons License 2009.12.02 0 0 27
Irj ha megtörtént,kiváncsi vagyok mi történik aztán ?:))
Előzmény: noncsiii (26)
noncsiii Creative Commons License 2009.12.01 0 0 26
Hát igen.. teljesen megértem! Nálunk hálistennek a morgás -vicsorgás elmarad ( egyenlőre ) de ez az ugrabugra meg toszkolódás állandóan kikészít! Arról nem is beszélve hogy teljesen felszántja az udvart! nemértem.. másnak is van kutyája az miért nem ássa fel az egész telket? mi már ugy nézünk ki mint a háború lenne ... ja és mivel esős vacak idő van.. a sárról ne is beszéjünk... de hogy még erről hogy lehet leszoktatni nemtudom.
Azzal teljesen egyetértek hogy ha nem csinálta nem is fog neki hiányozni mert nemtudja miről van szó...
eddig még nemsikerült elintéznem a golyszitalanítást de remélem még ebben a hónapban sikerül:) az állatorvosnak is jóljön egy kis pénz igy karácsony előtt:D
Előzmény: Gr.peti (25)
Gr.peti Creative Commons License 2009.11.23 0 0 25
Ugyanebben a cipóben járunk mi is, csak azzal a különbséggel, hogy a mi kutyánk kkezdi átvenni a dominencia szerepét, ill. már a lányom teljesen el is vesztette a feletteállóságát, Ez nálunk még párosul morgással, idönként vicsorgással is, ami nemjó dolog .Engem , mivel férfi vagyok , még elfogad vezetöjének, de a lányommár nem szereti (pedig elvileg az ö kutyája). A herélés lesz a megoldás, a szakirodalom és más hozzáértö emberek szerint is teljesen megváltozik tőle, a hormonai lenyugszanak é beál a sorba ö is :)

A here elvesztés mint ilyen természetesen visszatetszést vált ki a férfiakban,de kérdezem én...ha sosem csinálta , és herélés után sosem fogja, akkor nem is tudja miről maradle , akkor nem is fog neki hiányozni, ez a dolog , mégmielőtt tudná mi is ez,átlesz lapozva az életében :)) Volt bull masztifunk nekünkis, egy jámbor, kezelhető nagy mackó ,de ez amostani ez egy fenevad ahhoz képest (argentin dog) , tehát a végső megoldás a kasztrálás .
Előzmény: noncsiii (24)
noncsiii Creative Commons License 2009.11.23 0 0 24
Köszi a választ!

A probléma az az, hogy ez ment is, azaz megy is.. az itthoni biciklivel ( lekopogtam ) semmi baja.. nem azt mondom hogy szereti de elvan tőle. a gond akkor kezdődik mihelyst kilépek az utcára!!! szörnyű:(
meg ha már ittvagyok még egy egy kérdés..
Mi lehet megoldás arra hogy leszoktassam őt a hágásról? mindenkire ugrál, mindenkit szexelne... azért ez egy 50 kg -s kutyánál kicsit kellemetlen, főleg ha kisgyerekkel jön valaki hozzánk.
a heréltetésre gondoltam de párom nagyon ellenzi.. tisztára mintha az ő golyóiról lenne szó:) férfi szolidalitás :)
Előzmény: Gr.peti (23)
Gr.peti Creative Commons License 2009.11.22 0 0 23
Hát érdekes szitu. Talán próbáld meg az otthoni bicikliddel megbarátkoztatni , játékközben valahogy a kerékpárt körül ugrálni , esetleg a bicót tedd a helye közelébe hagyszaglássza, valami ilyesmivel kéne kezdeni a terápiát .
noncsiii Creative Commons License 2009.11.16 0 0 22


SEGÍTSETEK!!!

Sziasztok!
Egy számomra ( és a kutyám számára is) fontos kéréssel fordulok hozzátok! Biztos nem jó fórumba írom, de valahol muszáj tanácsot kérnem!
A helyzet a következő:
Körülbelül három hónapja hosszas szenvedés és kemény szócsaták megvívása után sikerült magamhoz vennem egy nagyon rossz állapotban lévő fajtiszta bullmasztiff kutyust. Kb. egy éves lehet mostanra. A körülményeit melyből sikerült elhoznom nem részletezném, elég annyit hogy más nagyobb becsben tartja a felmosórongyát. Ezalatt a pár hónap alatt szépen összeszedte magát szépen eszik, iszik, már nem férges, és egyéb élősködőktől is mentes.
Viszont van egy nagy gondom, szegényt verték. Most nem tudom, hogy biciklivel verték e, vagy valaki aki biciklivel ment oda az verte a lényeg hogy nemtduom a kutyát sétálni vinni, mert mikor meglát egy biciklit halálpánik tör rá! leírhatatlan mit művel olyankor szerencsétlen állat! és hát ugye ez neki sem és nekem sem jó. Most történt körülbelül 20 perce, ( igyekszem mindig csendes nyugodt helyre vinni ) hogy mentünk sétálni és már hazafelé jövet jött egy biciklis. Megáltam, nyugtattam, próbáltam a figyelmét elterelni a szembejövőről. De mikor odaért a közelünkbe a kutya fülét farkát behúzva elrántott és kb 5 m -en keresztül húzott maga után a földön. Gondolhatjátok hogy néztem ki, nyakig sárosan, szanaszét szakadva rajtam minden. Egyszóval tényleg leírhatatlan hogy mit csinál a kutya!
Kérek valakit aki tud nekem tanácsot adni, hogy hogy lehetne kinevelni ebből, hogy hogy tudnám rávezetni szegénykémet hogy nem bántja őt mellettem senki, nem bántja a bicikli, sem a motor, SEM SENKI!! Hazaérve már teljesen kisírtam magam mert nemtudok mit kezdeni ezzel a helyzettel! Amúgy kedves, türelmes nyugodt aranyos kutyus... SEGÍTSETEK!

Előre is köszönöm!
Noémi
szalaip Creative Commons License 2009.10.13 0 0 21

Nem!

 

Legalábbis a miénk abszolút nem. Az első jöttmentnek hanyatt vágja magát, hogy simogassa meg. Bár az is igaz, hogy még csak másfél éves, de kezd elfogyni a türelmem.

Előzmény: Grizzlie99 (20)
Grizzlie99 Creative Commons License 2009.07.14 0 0 20

Sziasztok

 

A bullmasztiff jó házörző??

ba ti Creative Commons License 2007.02.10 0 0 19
Sziasztok! Most írok első alkalommal ebbe a topikban, és segítségeteket szeretném kérni! Régóta szeretnék egy bullmasztiff kutyát, de csak most van rá lehetőségem, hogy biztosítsam számára a megfelelő körülményeket. Most viszont anyagilag nem engedhetek meg magamnak egy ilyen kutyát. Megelégednék egy kevéssé tökéletes (nem tenyészminőségű) kölyökkel nem gond egy kis foghiba, és a törzskönyv sem számít, pusztán hobbi célra "gyerekfelügyeletre" tartanám. Egyszóval ha tudna valaki segíteni nagyon örülnék!!!
Előre is köszi!
gt20 Creative Commons License 2007.01.09 0 0 18
szépek:)
Előzmény: HORI (17)
HORI Creative Commons License 2007.01.09 0 0 17

Nem tudom, az öcsém kutyusai - engem kért meg, hogy tegyem fel a hirdetést.

 

Légyszíves nála érdeklődj; övé a megadott mobilszám.

Előzmény: gt20 (14)
HORI Creative Commons License 2007.01.09 0 0 16
HORI Creative Commons License 2007.01.09 0 0 15
gt20 Creative Commons License 2007.01.09 0 0 14
mennyi pénz?
Előzmény: HORI (13)
HORI Creative Commons License 2007.01.09 0 0 13

Világgyőztes Somogyvári Vitéz Ubul unokájától HCH Woodlands Bull Garptól és CAC győztes, többszörösen kitűnő sajáttenyésztésű szukától Bullpride Athenétől bullmasztiff kiskutyák kaphatóak.

Érd.: 06-30-995-3378,
bullpride@bullpride.hu

szoszooo Creative Commons License 2006.11.03 0 0 12

Sziasztok!

Én már napok óta keresem ezt a topikot. Nem nagyon találtam bullmasztiffos címeket. Nekem nincs de szeretnék, csak nincs hely. Mi kutyázunk, vagy nem is tom szaporítunk, mindenki döntse el mi a különbség, akár ezt meg is vitathatjuk, bár ez az oldan nem erről szól. Szval nekem nagyon tetszik a faj, de van már nagytestű. Nápolyi masztiff. Hát a Bull biztosan nem nyáladzik annyira mint a Nápolyi... De imádom őket is. Sztem jó ez az oldal. Írjanak minél többen!!!

Ördögpirula Creative Commons License 2005.10.04 0 0 11

Az a kutya újságban(október-njucis) most csak 5 hirdetés van.

Meglehetősen ritka fajta,szerencsére nem a szaporítók kedvence.

a tápos kutya

 

Előzmény: oiuz (10)
oiuz Creative Commons License 2005.10.04 0 0 10

Hali!

 

Tudom, hogy nem a legjobb helyen kérdezem, de angol masztiffot Magyarországon kik tenyésztenek? Eddig csak egyet találtam a Birodalmi Harcos kennelt! Létezik, hogy csak ök tenyésztenek angol masztiffot?

 Hátha tudtok segíteni ebben a rokoni szálak miatt!

 

Előre is köszi!

 

üdv: oiuz

Ördögpirula Creative Commons License 2005.09.03 0 0 9
Előzmény: Ördögpirula (8)
Ördögpirula Creative Commons License 2005.09.03 0 0 8

Nekem nagyon tetszenek,majdnem kaptunk egy kis sárga gengsztert,de köszönettel lemondtam Róla.

Érdekelne,hogy  mit lehetne kihozni a fajtából!A kenneltartáson és a kiállítási szereplésen kívül.Egyetlen gondom:nekem kissé nyálas fajta.

De attól még szeretem Őket.Ismerősöméknél szoktam szemetgyönyörködtetni.Mindíg van min. 9 felnőtt,és néha babák is!

ÖP

 

 Napszemcsis

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!