Persze hogy nem akarom, van megérteniakarás-gátló tablettám is, arra az esetre, ha a sumér déenesem nem lenne megcsavarva a megfelelő helyeken.
Ez a tabletta jár az egységcsomaggal a nyilaskereszt meg a Szent Narancs mellé - nekünk. Minekünk. Énnekünk. Minekem. Úristen, meg lennék hasonulva? Csoport vagyok?
te különböző anyákkal kapcsolatban állítottál valamit, ha virágnyelven és körmönfontan is, míg anno a Fidesz-vezérek nem állították, hogy lesz koala, virágnyelven és körmönfontan sem, hanem kitértek a kérdés elől. nem minden esetben tértek ki a válaszadás elől, de ez szövegértelmezési kérdés.
kijött belőled lelked mélyéről az Egyszerű lehet. valamint szeretek olyan egyszerű példákat hozni, hogy én is értsem.
Te vagy az az ember, akinek örökké igaza lesz, ha az egész világ is állítja, hogy téved. remekül leírtad a fideszpógár viselkedését. egyébként még mielőtt beírtam volna, elmentem a mea culpába. ha tudod, ez mit jelent... ;-))))
Nem probléma, folytathatjuk, amíg ismét ki nem moderáltatod magad, vagy be nem látod, hogy nincs igazad - csak a többiek bírják idegekkel.
A "kísérleted" nem volt sikeres, mert te különböző anyákkal kapcsolatban állítottál valamit, ha virágnyelven és körmönfontan is, míg anno a Fidesz-vezérek nem állították, hogy lesz koala, virágnyelven és körmönfontan sem, hanem kitértek a kérdés elől.
Érzed a különbséget?
Rossz duma: kijött belőled lelked mélyéről az Egyszerű, kitiltottak érte oszt istenmencs, hogy elismerd, tévedtél (minimum). Te vagy az az ember, akinek örökké igaza lesz, ha az egész világ is állítja, hogy téved. Akárcsak a kormánynak 8-)
pont, hogy nem kellett tudnia, hogy nem az, ez csak a későbbi vizsgálat során derült ki (mármint, hogy nem szabályszerűen titkosították, ezért nem az) igazad van, elnézést kérek.
ein momentovics. Nem mentegetem. Már máshol is leírtam, nem kellett volna prejudikálnia, mégha mégoly egyértelműnek tűnt is a dolog.
Sőt ezt másokkal kapcsolatban is írtam már le. Az "ártatlanság vélelme" számomra fontos dolog. Kár, hogy összes politikusunk magasról tesz rá, és szimpla "jogi gengszterizmusnak" gondolja.
>> mint végzett jogásznak és miniszterelnöknek kötelessége lett volna tudni, hogy az az államtitok nem államtitok.
pont, hogy nem kellett tudnia, hogy nem az, ez csak a későbbi vizsgálat során derült ki (mármint, hogy nem szabályszerűen titkosították, ezért nem az)
Pici helyesbítés: az iratot államtitokká minősítették, csak mint kiderült menetközben, nem szabályszerűen.
Juszt tehát leközölt egy olyan iratot, amiről joggal hihette mindenki, hogy államtitok (maga Juszt is hitte), és csak később derült ki, hogy a nem szabályszerű titkosítási eljárás miatt nem az.
Orbánnak valóban nem kellett volna azon frissiben minősítenie Juszt ténykedését, hibát követett el.
Az orvvadásznak meg mázlija volt :-)
valótlant állítottak. mind a ketten. innentől kezdve...
szép, ahogy mindenféle jogi formulák miatt mentegetitek orbánt - igazi fideszpógár viselkedés, mexoktam -, de ez a lényegen mit sem változtat.
ha engem kérdezel: orbánnak, mint végzett jogásznak és miniszterelnöknek kötelessége lett volna tudni, hogy az az államtitok nem államtitok.
kovács pedig egyszerűen nem tudta bizonyítani az állítását, ami attól még lehetett igaz... ;-)))
És szerinted egy kategória az, hogy egy okmányt valami szakmai hiba miatt nem titkosítanak, és emiatt nyer meg valaki egy pert, és az, ha valaki jelen topic fő témája miatt veszít el egy pert?
egyébként szép, ahogy geszthi elkezdett terelni... és nem illik relativizálni, vagy igen?
gondoltam a kiegyensúlyozott tájékoztatást követem: korábban vadul H kovácsoztak sokan és orbán volt a szent. én akkor is mondtam: nincs különbség... ;-)))
bár Macisajtot visszaengedték, de ez a topic egy kicsit elhalt. hogy H. orbán vagy a Kovácsot támadók sorozatos hazugságának lelepleződése miatt, ki tudja??? ;-)))
1. Visszatértem egy hetes büntimből, amely számomra azt bizonyítja, hogy a kísérlet sikerült, nem kell ahhoz szó szerint kimondani/leírni valamit, hogy mindenki értse, miről van szó. (Ettől függetlenül elmentem a Mea Culpába elnézést kérni Tombthumbtól...)
2. Az egy hét alatt nem jöttem vissza másik nickkel, nem anyáztam igazságtalanságáért a polmoderátort (a polmodi is hozzásjárult a kísérlet sikerességéhez :-), tehát mindenki, aki ilyet állított, nem csak elballghat a mea culpába, hanem ugyanolyan hazug, mint Kovács, mert olyat állított, amit nem tudott bizonyítani.
3. Közben orbánajel focista viktor is kiérdemelte a H. előtagot, egy-két olvtárs helyében én ilyenkor egy picit szégyellném magam...
Miert? Olvass vissza (ott vannak a kerdesek 377 korul)
Mondtam nektek, hogy vigyazni az ilyen oromujjongassal a hazugsag miatt, meg a H.Kovacsozassal mert baj lesz.
Hurra mostmar jogeros birosagi itelet van hogy Diktator Orbannak "nincs helye a mediaban/politikaban"!
Ezennel lehet hasznalni a Prejudikalo Diktator azaz P.D.Orban megszolitast allandoan!"
Persze mikor a Kovacs miatti oromkodesetek miatt szoltam de nagyban kovetelted a moderalast itt mindenki ellen! Bezzeg az Orbanos topikban nem aggodsz Kiralyfi miatt!
De jottel, hogy aki nem hazug kovacsozik az csak mentegeti, de te mar a birosag iteletet magyarazod at Orban vedelmeben es vadolod tovabbra is Jusztot.