Keresés

Részletes keresés

mibi Creative Commons License 2003.03.27 0 0 17
Nincs ebben semmi kulonleges. Az amerikaiakat mindig is jellemezte egy nagyfoku infantilizmus!
Előzmény: Gép-ész (-)
flugi Creative Commons License 2003.03.27 0 0 16
ezek tényleg azért háborúznak, mert nincs jobb dolguk?
McMahon Creative Commons License 2003.03.27 0 0 15
Ez egy korrekt dolog:
a Freedom Fighter bereggelizik a freedom toast ból, hörpint rá egy kevés freedom kávét, majd befejezi egy adag freedom gazdaságos fries-al.

Gép-ész Creative Commons License 2003.03.27 0 0 14
Ez van, ha az ember hajnalban nyit topicot. De hát mit csináljak, ha most olvastam a cikket?
Előzmény: haywood (13)
haywood Creative Commons License 2003.03.27 0 0 13
Na, ez a topic is meghalt. Hallom, ahogy süllyed... Bluggy bluggy... :)
Gép-ész Creative Commons License 2003.03.27 0 0 12
Ne poénkodj, mert fejbeütlek egy szabadságkulccsal... :DDD
Előzmény: haywood (11)
haywood Creative Commons License 2003.03.27 0 0 11
Innentől kezdve, ha leszólít valaki egy qrvát az út szélén, akkor azt kérdi tőle, hogy "Mennyibe kerül egy szabadság gumi nélkül?" :)
Gép-ész Creative Commons License 2003.03.27 0 0 10
Végülis ez is egy nézőpont :D Tulajdonképp engem sem érdekel a hír maga, felőlem Bush azt eszik, amit akar. Csak valahogy furcsállom az egészet, tényleg van egy kis óvodai feelingem... :D
Előzmény: Derek (7)
perempe Creative Commons License 2003.03.27 0 0 9
Az a baj a hírrel, hogy a Times is lehozza, nem csak a blikk.
perempe Creative Commons License 2003.03.27 0 0 8
A magyarok is söröznek, de nem már koccintanak vele. Ez valami hasonló tiltakozás. Majd biztos nem veszik meg a méregdrága ruhákat! Meg majd a francia éttermeket is hanyagolják?
Derek Creative Commons License 2003.03.27 0 0 7
"A hírről mi a véleményed?"

Nem erdekel.

Előzmény: Gép-ész (6)
Gép-ész Creative Commons License 2003.03.27 0 0 6
A hírről mi a véleményed? Nem találod kissé gyerekesnek? Nálam kiverte a biztosítékot és megnyitottam első topicomat :D
Előzmény: Derek (4)
Gép-ész Creative Commons License 2003.03.27 0 0 5
Te ne dumálj bele, húzzál vissza az autós fórumba :D
Előzmény: haywood (3)
Derek Creative Commons License 2003.03.27 0 0 4
Olyasmi,csak porcukros.Majd reggel kozelebbrol megnezem a caffeteria-ban,mert meg sosem ettem.
Előzmény: Gép-ész (2)
haywood Creative Commons License 2003.03.27 0 0 3
Én teljes mértékben megértem és támogatom ezt a törekvést!

Blame France!
Blame Germany!

Ja, és persze Blame Canada!

:)

Gép-ész Creative Commons License 2003.03.27 0 0 2
Ezen a francia pirítós dolgon én is gondolkoztam, de mondom hiszek az indexnek. Lehet rosszul tettem :D Mindegy, így bundás kenyérrel ütősebb a topiccím :DDD
Előzmény: Tzp (0)
Döm5ör Creative Commons License 2003.03.27 0 0 1
Én is ilyesztönek találom mert mindkét tábor aktiv lett:
http://www.francestinks.com/
http://www.germanystinks.com/

http://www.boycottwar.net

Tzp Creative Commons License 2003.03.27 0 0 0
Hat az USA az a szellemi sotetseg egy erdekes peldanya.

Amugy meg 0-ak.

Ja es a francia piritos nalunk nem az amikor fogsz egy szendvicset es ketoldarol "osszepiritod" megfelelo geppel? A bundaskenyer az mas.

Gép-ész Creative Commons License 2003.03.27 0 0 topiknyitó
Tényleg ennyire idióták lennének? Mint az oviban... Ez már ijesztő szerintem.

"Az amerikai képviselőház éttermei után az elnöki különrepülőgép étlapjairól is eltűntek azok a fogásnevek, amelyekben szerepelt a "francia" szó, vagy utaltak az étel francia eredetére.

Nincs már az Air Force One néven ismert repülőgépen "francia pirítós", azaz bundás kenyér (French toast), mint ahogy a kongresszusban és sok amerikai étteremben sem, helyette szabadságpirítós (freedom toast) szerepel. Az éttermekből eltűnt a francia krumpli megnevezés is (French fries - a hasábburgonyát hívták így), helyét a szabadságkrumpli (freedom fries) vette át.

A képviselők az átkereszteléssel fejezték ki elégedetlenségüket amiatt, hogy Franciaország nem hajlandó felsorakozni az Egyesült Államok mögé egy esetleges Irak elleni háborúban, jelentette annak idején az AP amerikai hírügynökség.

Most az AFP francia hírügynökség azzal kezdte jelentését: az amerikai döntés oka az, nehogy George Bush amerikai elnök ismét fulladozni kezdjen evés közben. Bush tavaly egy baseballmérkőzés nézése közben rövid időre eszméletét vesztette, mert megakadt a torkán egy sós perec. "

(Index)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!