Keresés

Részletes keresés

phls Creative Commons License 2015.05.19 0 0 7

OFF

vizordito, tied a "Die türkische Sprache..."? Egyezzünk meg!

Üdv: phls

ON

Előzmény: vizordito (-)
mr_ricsi Creative Commons License 2013.08.02 0 0 6

PCIexpressz néven keresd, és úgyis csak a hosszú kékbe való VGA-t fogsz kapni.

Előzmény: retropapa (5)
retropapa Creative Commons License 2013.08.02 0 0 5

Sziasztok! Picit elakadtam mert az alaplapom eléggé kevés lehetőséget nyujt bővítésre... van benne 2 db PCI express foglalat (remélem jól írtam) és mellette egy nagyon pici fehér és egy kék színű slot. a kép alapján tud valaki segíteni hogy melyik milyen névre hallgat? Egy videokártyát akarok venni mert az alaplapi eléggé gyenge de nem tudom hogy, milyen névvel keressem... természetesen nem hiperbrutal kártyára vágyok de valami középerősségűre... de nem tudom milyen a slot tipusa... vagy a másik PCI expresszbe keressek? HELP :)

fotofabrik Creative Commons License 2005.07.13 0 0 4
a probléma közben megoldódott. ezt a szuperintelligens sz.rt szét kellett szedni, meg újra összerakni. grrrrr!
Előzmény: fotofabrik (2)
agybaj Creative Commons License 2005.07.13 0 0 3

Szia!

Milyen chipsetes az alaplapod? Ha tényleg nincs a neten, még mindig ott a leírása. Ha nem támogatja a 333-as FSB-t, akkor a Barton és Sempron procik kapásból kiestek (vagy működnek, de 20%-kal lassabban...), de persze maga az Athlon XP-k támogatása sem biztos ha régebbi lap (itt nem az fsb a probléma)

Előzmény: vizordito (-)
fotofabrik Creative Commons License 2005.07.13 0 0 2
sziasztok!

bocs hogy ide írok, de jobb topikot nem találtam.

asrock p4i65gv alaplappal sz.pok kb másfél órája.
minden a helyén (a legfontosabb legalábbis: powerswitch), de bekapcs után se kép se hang.
ha csak 1 vinyo van rádugva, nem ég a hdd led. ha rakok mellé (ugyanazon kábelre) 1 cdromot, már világít pl a led, de ugyanugy semmi eredmeny.
nem az asrock-oknál van olyasmi, hogy kell ide1 meg ide2 is, mert amugy nem indul el?
mi a titok? valaki árulja el! :)

előre is thx:

ff
hunfreedom Creative Commons License 2005.05.04 0 0 1
HELP:ECS K7S5A támogatja a SEMPRON processzort??
HWDr Creative Commons License 2005.03.22 0 0 0

Üdv.

Van néhány darab ASROCK P4i65GV alaplap ismeretségi körömben.

Egyik érdekes tulajdonsága a lapnak ez: hátul 6 db USB aljzat van, ebből 4 normál, 2 pedig megosztható. (Ilyet még nem láttam eddig)

A megosztás úgy történik, hogy van a megosztandó aljzat mögött a tüskesor. Ha ide dugom rá a ház USB aljzatának kábelét, akkor osztódik meg (ha elöl használom, akkor hátul nem megy, amint kihúzom az eszközt, működik a port hátul is). Ez tehát összesen 6 USB aljzat. Ha viszont egy másik helyre dugom a házon lévő aljzatok kábelét, akkor működne a hátsó 6 és az első 2 aljzat is egyszerre, vagyis egyszerre 8 is. (Micsoda ökörség megosztani :))

Lényeg a lényeg, hogy képtelen vagyok beüzemelni az első két aljzatokat. Az alaplapi leírás szerint kötöm be (VCC, D-, D+, GND), ennek ellenére eszköz csatlakoztatásakor a hibaüzenet ez: Nem lehetett felismerni az eszközt, bla-bla-bla.

Hátul viszont mind a 6 portban működik bármilyen USB eszköz. De mivel körülményes mindig hátramászni egy pendrive-ot beledugni, az USB hosszabbító kábel meg csúnya megoldás (bár most ezt használom), szeretném elöl használni a sűrűn mobilizált eszközöket.

Ebben kérném a segítségeteket.

Remélem nagyjából érthetően írtam le a gondomat. :)

Előre is köszönöm.

Üdv: HWDr

vizordito Creative Commons License 2003.03.25 0 0 topiknyitó
üdv!
régi gépemet próbálnám feljavítani, de az alaplapomat nem találtam a gyártó oldalán sem.
soltek sl-75kv+
tudnátok-e tanácsot adni, hogy mekkora amd procit bír el maximum?
előre is kösz!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!