Keresés

Részletes keresés

Gmagister Creative Commons License 2003.03.24 0 0 12
Hjajjj, milyen szép történet! De ott lettem volna! Remélem, sor lerült tettlegességre is!
Előzmény: Biovadász (10)
Biovadász Creative Commons License 2003.03.24 0 0 11
utólag pótolom a hiányzó ékezetet és s betüt. tegyétek a helyére. :)
' s
Előzmény: Biovadász (10)
Biovadász Creative Commons License 2003.03.24 0 0 10
Valóban nem.
De összefujkálva még roszabb.
Főleg, ha a közös költségen frissen festett lépcsőház esik áldozatul. Persze ennek meg az a kis köcsög esett áldozatul, aki pont akkor fújkált, amikor pár szomszéddal egyszerre értünk haza. Menekülési útvonala csak felfelé volt, liftajtót kitámasztottuk a földszinten és szép nyugisan felsétáltunk utána és elmagyaráztuk neki, hogy nem jó az amit csinál.
Előzmény: Gmagister (9)
Gmagister Creative Commons License 2003.03.24 0 0 9
ok, bocs.

Csak éppen arra gondoltam, hogy azt a szürke panelt sem lehet nagy élmény bámulni...

Előzmény: Biovadász (8)
Biovadász Creative Commons License 2003.03.23 0 0 8
Khm... Mint lakótelepi mindjárt mondok neked valami csúnyát, ha szerinted a ház falát/lépcsőházát ahol lakom szerinted nyigodtan pingálhatják...
Éppen annak örülünk, hogy pár lakótársammal karöltött "határozott" fellépésünk miatt mostanában túl veszélyesnek tartják hogy oda fújkáljanak...
Előzmény: Gmagister (7)
Gmagister Creative Commons License 2003.03.23 0 0 7
Csatlakozom.

A Margit-körút úgy néz ki, mint valami gettó, pedig egy hangulatos hely lehetne Budán. Stb. Szerintem arra kellene ránevelni őket, hogy régi házakra, téglaépületekre ne fújjanak; a lakótelepeket nyugodtan pingálhatják, az rondább már úgysem lehet. Kérdés, hogy ezt hogyan lehet elérni. Az a baj, hogy van ebben egyfajta bandák közötti harc is szerintem: ki tud veszélyesebb, jobban látható helyekre felmászni, látványosabb épületeken otthagyni kutyaszarral megegyező esztétikájú kéznyomát. Erre a legalkalmasabb hely a belváros, sajnos.
A megoldás valóban az említett festék, de ez nagyon hosszú idő és rengeteg pénz. Jó volna még a belvárosban kamerák felszerelése, fokozottabb rendőri jelenlét, ami más szempontból is hasznos lenne.

Előzmény: rali (6)
rali Creative Commons License 2003.03.23 0 0 6
Mi a különbözőség?nem tudok erről semmit se.
Előzmény: leha (4)
noidea Creative Commons License 2003.03.23 0 0 5
Te értesz hozzá?

Lehet, hogy itt kicsit off lesz, de elmagyarázná valaki, hogy mi mit jelent?

Még csak 31 múltam, de úgy érzem magam, mint egy öreg ember, aki semmit sem ért a fiatalok kultúrájából, amikor ilyeneket látok. Úgy tűnik, hogy valami stilizált szöveg, nevek, de ki sem tudom olvasni, nem hogy a jelentést tudnám...

Ami meg a megítélést illeti részemről: Amíg magánházakra nem nagyon fújnak, és autókra még egyáltalán nem látni, addig annyira nem súlyos a helyzet szerintem.

Előzmény: leha (4)
leha Creative Commons License 2003.03.22 0 0 4
ne keverjük a grafittit a tagekkel!
Timna Creative Commons License 2003.03.22 0 0 3
jaja, legalább jobban néz ki a busz :))
Előzmény: fattyu (1)
Suppiluliumas Creative Commons License 2003.03.22 0 0 2
Van már ilyen topic:
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9078940&uq=368
fattyu Creative Commons License 2003.03.22 0 0 1
A megoldás nem ez. Meg kell hivatalosan engedni. (Nem lesz már édekes.)
Ezenkivül úgy kell dukkoztatni, hogy könnyü legyen lemosni! Van egy új lakkfajta ami a tavirózsa levelének a felületét imitálja. Egyszerü vizzel minden lemosható róla > a kátránytól a nitrófestékig még akkor is ha több hetes.(Igaz drága.)<

Ilyen harc volt a farmerokkal is. Amig csak import volt addig csempészték. Most mindenhol kapható, már nem cikk.Ezért van baj a narkós cuccokkal is. Hollandia a jó példa. A kávézókban szabadon vehetök a "könnyü" drogok igy nincs gond az utcákon.....

Egyébként egyszerü lenne megcsipni is öket:
Hiredetni kell egy pályázatot (dijjal) és adni kell nekik egy nagyobb felületet.PL. Valamelyik repteret.(Valóban megtartani a versenyt és a dijakat kiosztani!) Mindenki aki benevez listára kerül. :-) Amikor valami nagyobb kár van, csak fel kell keresni ezeket, s a nyomok alapján máris lehet kaszirozni.

UI: egyébként nem vagyok ellene , ha szép. Vannak remekmüvek is és végülis a technikai állapota nem változik a jármünek ha nem az ablakokra fujják!Mi a különbség az egyszerü sárga vagy szines felület között? A festék az festék!

Előzmény: atinform (0)
atinform Creative Commons License 2003.03.22 0 0 0
+ Vonatosok, buszosok ide!
atinform Creative Commons License 2003.03.22 0 0 topiknyitó
A mai korban, amikor vadonatúj mérégdrága busz már az első héten tele van GRAFFITI-zve, és meg van rongálva, egészen időszerű volt elindítani ezt a beszélgetést!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdvözlettel mindenkinek: atinform

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!