Keresés

Részletes keresés

titttt Creative Commons License 2016.11.16 0 0 72

Na voltam bent a Vodafonnál, hogy a 40 ft os percdíjas előfizetésemet lecseréljem a tutti 20ft-os feltöltőkártyás előfizetésre. Az ügyintéző rábeszélt egy flotta előfizetéses  díjcsomagra (persze ott is kb 20ft a percdíj) de elfelejtette közölni velem, hogy kétéves hűség is van rá. Megbízik az ember bennük, hogy mindent elmondanak a csomagról közben meg nem. Nem kaptam semmi írásos anyagot amikor megkötöttem a szerződést !! Később küldték nekem ki emailben hogy mik a feltételek. Megyek vissza csinálják vissza az egészet nekem a feltöltős csomag kéne inkább. Na azt visszacsinálni azt már nem lehet azt mondják. Kedvem lenne bíróságra menni, hogy úgy íratnak alá szerződést, hogy nem mondják el a feltételeket pláne a lényeges pontot , hogy van rajta két év hűség. De nem éri meg szerintem az idegeskedést a bírósággal . Jogi úton is meg lehetne támadni , hogy nem közölnek lényeges részleteket --ez esetben semmis a szerződés .

fz70 Creative Commons License 2005.11.07 0 0 71
kültéri lefedettség??? ja.... jól lefedik, ezért nem láccik:)))
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.10 0 0 70
Ja, ráadásul az is csak kültéri lefedettség! :-)

Röhejes, de Budapesten is aggódnom kell a téreőért... :-DDDD

ikri

Előzmény: putyi (69)
putyi Creative Commons License 2004.03.27 0 0 69
A voda városi telefon! Kis településeken nem használható...

Az tetszett ahogy reklámozza a lefedettséget. Kilencvenakárhány százalék lefedettség!
Utána 0,5-ös betűkkel: városokban... :-)

Szerintem komolytalan a voda!

ke_p Creative Commons License 2004.03.27 0 0 68
Nem látszik a 66-os beírás, aminek Vodaszarvas a szerzője, pedig rajta van a listán!
Előzmény: ke_p (67)
ke_p Creative Commons License 2004.03.27 0 0 67
mi van itt?
ke_p Creative Commons License 2004.02.28 0 0 65
nem átverés csak bosszantó: ha bankautomatánál töltöd a prepaid kártyádat, akkor 48 órád van hogy számlát kérj.
A honlapon negyedóra alatt sem találtam, hol lehet számlát kérni, az ügyfélszolgáltaot pedig érje el, aki tudja.
Van van joga egy mobilcégnek felülírni az áfatörvényt? Magyarán jogszerű-e plusz szabályok beiktatásával kibújni a számlaadási kötelezettség alól?
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.26 0 0 64
de bármelyikre is gondoltál, ez nem a készülék ára, vágod???? havidíj, ami az előfietés egyik fő ismérve :P

Fú, Te már nagyon-nagyon okos lehetsz, s nagyon köszönöm, hogy engem is kiokosítasz!

Nem, nem a készülék ára.
De röhejes, hogy alig van különbség a Vodánál a feltöltő kártya s az előfizetés díjszabása között
A nyolctól nyolcig csúcs idő meg egyenesen nevetséges.

Ha meg vki pusztán csak az olcsó készülék miatt aláír vhova 2 vagy 3 évre, az sztem nem gondolta át teljesen, hogy mit csinál. Mert akinek nincs pénze telefonra sem, az ne nagyon akarjon már előfizetgetni semmire sem, mert nem fogja megérni neki, ha nem használja, nincs pénze rendesen használni az előfizetéses vonalat!
S ez a Vodára is vonatkozik értelemszerűen...

A szolgáltaásra kell előfizetni, ha még nem jöttél volna rá, s nem egy csúcs telefonra, vagy egy kedvezményre! (azt ui. bármikor elvehtik, s el is veszik...)

Nekem is előfizetésem van, de csak SIM kártyát vettem, telót nem, azt megvettem külön egy szaküzletből, kártyafüggetlenül, teljesen újonnan.

Igy ha nem kóser a továbbiakban a szolgáltatás, szépen kikérem az utolsó havi számlámat, oszt' sziasztok, Westel!

Vodától feltöltő kártyám van, az pont elég. (sőt! Kifejezetten jó!)

ikri

Előzmény: angyalka ) (41)
gerdif_ Creative Commons License 2004.01.11 0 0 63
üdv,
én naggyából elégedett vagyok a szolgáltatásokkal, 1 dolog van ami felettéb dühítő, a térerő hiánya sok helyen. jó lenne ha mostmár tuti akciók helyett, inkább azzal foglalkozna vodafone, hogy ha elhagyom pestet, akkor is legyen térerő, és ha esetleg metróra szállok se kelljen nélkülöznöm a hálózatot, amit -hozzá kell tegyek- pesten is sok helyen van!
angyalka meg eccerű voda PR....no comment
Lakatos Vendel Creative Commons License 2004.01.11 0 0 62
Övön aluli? Nem hinném. Netán rátapintottam valamire? :)) Valószínűleg fordított helyzetben én is hasonlóakat írnék.

Tegyük hozzá, ha a vodafone nem jött volna be, akkor bejött volna más. Valami tarifacsökkentés meg mindenképpen lett volna az új szereplő révén.

Azt se felejtsük el, hogy a 100Ft sok, de az mp-alapon volt. A mostani 30-as tarifák meg percalapúak. Nem mindegy.

Ha viszont ilyen csomagom lenne, számomra is a vodafone lenne 'a' szolgáltató. :)

http://www.kozbeszerzes.gov.hu/termszolg/gsm_szolg/arakvodafone.doc

Előzmény: angyalka ) (58)
carterdoki Creative Commons License 2004.01.07 0 0 61
Bocsi,
nem állítottam olyat,hogy Angyalkának valamiféle extra díjcsomagja lenne,úgyhogy a felháborodás jogos.

Pusztán arról van szó,hogy végigolvasva Angyalka hozzászólásait (is),arra a következtetésre jutottam,hogy VAGY nagyon körültekintő és alapos,VAGY szakmailag ért hozzá - ÉS ez utóbbit találtam valószínűbbnek.Ennyi.

Egybként ha nem szakmaiag ért hozzá,gratulálok a hozzászólásaihoz!

Előzmény: Lakatos Vendel (57)
angyalka ) Creative Commons License 2004.01.06 0 0 60
a 39, 36, 33 Ft, az kevesebb mint a fele.
Előzmény: KRAPULAX (59)
KRAPULAX Creative Commons License 2004.01.05 0 0 59
de betette. most a percdíjak kb a fele, nem?
Előzmény: angyalka ) (58)
angyalka ) Creative Commons License 2004.01.05 0 0 58
Héééééééééééé! Ez övön aluli volt!

Egyébként ha nem hinném azt, hogy a Vodafone a legjobb szolgáltató Magyarországon, akkor nem ennél a cégnél tettem volna le a voksom.
Ne felejtsd el, ha a Voda nem teszi be a lábát kis hazánkba, akkor még mindig 100 Ft-os percdíjakkal beszélnénk!

Előzmény: Lakatos Vendel (57)
Lakatos Vendel Creative Commons License 2004.01.03 0 0 57
Én nem tartom státuszszimbólumnak, sokkal inkább egy kommunikációs csatornának. Nem vagyok oda a csilivili telefonokért, de amit vettem eddig, azzal meg vagyok elégedve. :)

Arra reagáltam, hogy lényegében nem mondtál semmi extrát, carterdoki mégis arra következtetett, hogy biztosan valamelyiknél dolgozol.

(Ha mindenkinek olyan díjcsomagja lenne, mint neked, sehol nem lenne siránkozás a tarifák miatt. :P)

Előzmény: angyalka ) (56)
angyalka ) Creative Commons License 2004.01.03 0 0 56
nekem a mobiltelefonokról tömören ennyi a véleményem: szükséges rossz. nekem nyűg, hogy mindig vinnem kell magammal mindenhová, folyton csörög és az a felüdülés, amikor hétvégén kikapcsolhatom! már rég kinőttem abból a korszakomból, amikor a mobil még státuszszimbólum volt. én is szeretem persze a szép, mutatós, kicsike és sok extrával felszerelt hendiket (:0)) , viszont ha vásárolok, akkor a könnyen kezelhetőség és a logikus menürendszer mellett voksolok. persze az optimális az, amikor mindez párosul az előbb felsoroltakkal :)))
a szolgáltató pedig nem kérdés. legalábbis számomra.
carterdoki Creative Commons License 2004.01.02 0 0 55
Pont erről van szó,kedves Vendel : tudHATNÁ,de nem tudja.
Előzmény: Lakatos Vendel (54)
Lakatos Vendel Creative Commons License 2004.01.02 0 0 54
Pedig eleddig semmit nem mondott, amit ne tudhatna egy mezei felhasználó. :)
Előzmény: carterdoki (53)
carterdoki Creative Commons License 2004.01.02 0 0 53
Amit mondtam,mögmondtam.

De Te akkor sem csak a felhasználói oldalról ismered a mobilfóniát-:)

Előzmény: angyalka ) (52)
angyalka ) Creative Commons License 2003.12.31 0 0 52
:)

ugggggggggyan!

Előzmény: carterdoki (51)
carterdoki Creative Commons License 2003.12.20 0 0 51
Kedves Angyalka!

Ezt a választ még elfogadom...

MINDENKINEK:

"Vagy ott a másik példa, a Pannon-os "0 Ft-os kezdőrészlet" akció. De kérdem én, hogy ha az ügyfél bemegy az üzletbe, vajon megkérdezi-e mennyiért beszél csúcsidőben, vagy mennyi a havidíj, vagy hány %-os a kamat? Áááááááááh! Csak a 0 Ft lebeg a szemük előtt, és ez nem csak erre az egy konkrét esetre igaz, emiatt érzik sokan becsapva magukat, pedig mindössze tájékozódniuk kellene." - MONDÁ AZ ÚR.

... ÉS ARANY MINDEN SZAVA.

Előzmény: angyalka ) (49)
v_peti Creative Commons License 2003.12.20 0 0 50
Te csak ne szidd a MATÁV-ot! Hol kapsz 990 Ft-ért korlátlan beszélgetési opciót körzeten belül?

Előzmény: dez1 (38)
angyalka ) Creative Commons License 2003.12.20 0 0 49
Kedves carterdoki!

Mondjuk úgy, hogy elköteleztem magam ennél a szolgáltatónál ;)

Egyébként most már tényleg nincs olyan bődületes különbség a szolgáltatók között, mint pl. 2 éve volt. Ma inkább a percdíjakkal akarják megfogni az embereket, mert erre vevő egy átlag mókus. Azt hogy már egyik feltöltőkártyás rendszer sem működik másodperc alapon, vagy hogy megszűnnek a bónusz értékek, csak másodlagos szempont, amit sokan nem is tudnak, csak azt látják, hogy a tv-ben nagy számokkal van kiírva, hogy 36, 39, vagy 33 Ft, de nem néznek a mélyére.
Vagy ott a másik példa, a Pannon-os "0 Ft-os kezdőrészlet" akció. De kérdem én, hogy ha az ügyfél bemegy az üzletbe, vajon megkérdezi-e mennyiért beszél csúcsidőben, vagy mennyi a havidíj, vagy hány %-os a kamat? Áááááááááh! Csak a 0 Ft lebeg a szemük előtt, és ez nem csak erre az egy konkrét esetre igaz, emiatt érzik sokan becsapva magukat, pedig mindössze tájékozódniuk kellene.

Előzmény: carterdoki (42)
angyalka ) Creative Commons License 2003.12.20 0 0 48
Csatlakozom hpogi-hoz és carterdokihoz, ami a nyomdai hibát illeti. Egyébként ha jól tudom, a mostani kiadványokhoz jár egy korrigáló táblázat, amit minden elárusítóhelyen adni kell a prospektushoz.

Valóban a Vodafone-nál volt először bárhová, bármikor egységes percdíj, amit követtek a többi szolgáltatók is. Uno júl. 1-től, Perfect aug. 1-től, Domino Nap szept 1-től létezik, ha jól emlékszem. Ha nem, akkor sorry...

Előzmény: hpogi (47)
hpogi Creative Commons License 2003.12.20 0 0 47
Valóban úgy van ahogy carterdoki mondja, a kiadvány ezesetben csak megtévesztő. Nem található sem csillagozott kisbetűs megjegyzés, sem az eredeti City csomag tarifatáblázatára való utalás viszonyítási alapként. Csak a szintén City vezetéknevű Plusz. Ez azért így kisebb vétek, de akkor is megtévesztő, és nalam be is jött!
Talán nem én vagyok az egyetlen...

A weben közben odaírták azt a rohadt 18 órát. Előbb is megtehették volna!!!

Mindezek ellenére az árak valóban a Vodafonnál tűnnek a legjobbnak. De azért a tarfifa mellé a 17.00 órának nagyon tudtam örülni! :(

Előzmény: carterdoki (45)
ke_p Creative Commons License 2003.12.20 0 0 46
Szerintem igazából nincs sok különbség a három szolgáltató között.
Amiket itt most végigolvastam, abban nem tudok állást foglalni. lehet hogy így van és az is lehet, hogy inkább el kellett volna olvasni az apró betűt is.

Én most a Vodára azért nem tudok haragudni, mert szvsz az ő 39 Ft-os percdíjuknak köszönhető az idei drasztikus árcsökkenés.
Ha belegondolok abba, hogy az év első felében csúcsidőben 95 Ft-ot fizettem egy percért a Westel hálózaton belül...

A fogyasztóvédelmi szervek nagyjából annyit érnek, mint bármelyik főemlős bármelyik szerve. Nekik létfontosságú, nekem nyóc.
Az igazi fogyasztóvédelem a nyilvánosság.
Pl. az ilyen topikok!

carterdoki Creative Commons License 2003.12.20 0 0 45
Ez az egész úgy jön össze,hogy a City tarifa csúcsideje reggel 7-től este 7-ig tart most,jan.6-től reggel 7-től este 6-ig,ez tényleg 1 órával rövidebb.A nyomdai hiba fennáll,ha 5-kor lenne vége a csúcsidőnek,az két órás csökkenés volna...
Előzmény: hpogi (44)
hpogi Creative Commons License 2003.12.20 0 0 44
Vodafone City tömeges átverés?!

Tegnap kaptam egy levelet a Vodafonetól, miszerint a "Kedvcsináló Vodafone feltöltőkártyás telefonhoz" című kiadványában hibásan jelent meg a Január 6-tól érvényes City, csúcsidőre vonatkozó időtartama. A levél szerint a kiadványban szereplő 17.00-as csúcsidő vége helyett 18.00 a helyes időpont, és a *nyomdai hibáért* elnézésemet kérik!

Milyen nyomdai hiba az, ami ugyanezen kiadvány 2-3. nagy reklámoldalán betűvel kiírva is felhívja a figyelmemet, idézem "Ráadásul 1 teljes órával hamarabb véget ér a csúcsidő!", továbbá a Vodafone weblapján külön oldalt szenteltek a City csomagnak ahol szintén szerepelt ez a csúcsidő csökkentés.

Én pontosan a január 6-tól érvényes City csomag miatt váltottam két héttel ezelőtt Vodafonera, (megelégelve, hogy a Westel már a pofátlanságot súrolva nem követi az árakat, csak ügyeskedni próbál), és nagyon úgy tűnik, hogy becsapott a Vodafone. Ami mégjobban bosszant, hogy ráadásul még hülyének is néznek.

A "nyomdai hiba" mesével akarják kiszúrni a szemem, holott egyértelműen látszik, hogy mind a csúcsidő csökkentés, mind annak visszavonása egymásból következően üzleti döntés volt. Szóval ha már rájöttek, hogy nem éri meg csökkenteni, akkor legalább vállalják be a baklövést és írják azt, hogy üzleti megfontolásból bocsi.

*Ha* rossz indulatú akarok lenni azt mondom, ez egy ügyfélfogási manőver volt, kombinálva azzal, hogy a már city pluszosok ingyen térhetnek át city-re. *Ha* ez így van akkor viszont hihetetlenül etikátlan húzás és kényszeríteni kellene a Vodafonet az eredeti kiírás betartására!

Jelen pillanatban azt fontolgatom, hogy visszadobom nekik a vadiúj vodafone számomat jól megválogatott szavak kíséretében. Még akkor is, ha tudom, hogy az új szamom köztudatba dobása több ezer forintomba került, és még legalább ennyibe kerülne, ha visszamennék a Westelhez vagy át a Pannonhoz.

Kezd elegem lenni belőle, hogy mindenkinek csak addig fontos az ügyfél, amíg kiveheti a pénzt a zsebéből, és hogy ráádásul megalázó módon hűlyének néznek, lekezelnek.

Hebo Creative Commons License 2003.12.19 0 0 43
hello!

nem tudjak valaki hogy a most kapható Samsung E710 a vodafone-nál most szürke szinű vagy sötétkék mint az E700?mert láttam képeket az E710-ről ami szürke volt!de az a szin nagyon ocsmány

carterdoki Creative Commons License 2003.12.15 0 0 42
Kedves Angyalka!
Nagyon szakszerűek a hozzászólásaid....
Tán csak nem a szolgáltató oldaláról kölelítsz?
Előzmény: angyalka ) (41)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!