alkalmasint megkérdezhetnéd a képviselő úrtól, hogy hivatalos havonkénti két óra fogadóórában tulajdonképpen kit is képvisel az Önkormányzatban. Ennyi időben hogyan tudja megszerezni azokat a tapasztalatokat amikre szüksége van egy-egy döntés meghozatalához? Honnan tudja, hogy mi nyomja a választók szívét ha két órára teszi szabaddá magát a plebsznek.
Ha figyelmesen elolvasod a válaszomat, abban az is benne volt, hogy lehet üzenetet hagyni a 229-2611/148-as melléken az önkormányzatnál. Horváth J. bármikor visszahívja a plebszet-)))))
alkalmasint megkérdezhetnéd a képviselő úrtól, hogy hivatalos havonkénti két óra fogadóórában tulajdonképpen kit is képvisel az Önkormányzatban. Ennyi időben hogyan tudja megszerezni azokat a tapasztalatokat amikre szüksége van egy-egy döntés meghozatalához? Honnan tudja, hogy mi nyomja a választók szívét ha két órára teszi szabaddá magát a plebsznek.
Másik: tudd meg nekem kérlek a korábban subject nicken író, a Campona-Tűzoltóság vonalban megválasztott képviselő elérhetőségét. Meg szeretném látogatni és hasonló kérdés(eke)t neki is feltenni.
Dr. Horváth János
XI. vk. minden hónap utolsó szerda 17.00-19.00 Baross G. Általános Isk.
1224 Dózsa Gy. út 84/94
Beszéltem vele. Szeretettel vár. Nemcsak a fogadóóráján. Üzenet hagyható számára a képviselői kabinetben 229-2622/148 mell. Add meg a telefonszámodat és visszahív.
A Bartók Béla út 52-ben egy szalagtelken (amely kertvárosi övezetben helyezkedik el) egy üzem működik, ahová gallyakat, fadarabokat és egyéb törmeléket szállítanak teherautóval, majd szecskázóval összeaprítják. Nyaranta igen nagy porral, és a rothadó faszeletek miatt bűzzel van tele a környék. A környékbeliek már láttak patkányokat is az utcában. Mivel ez ipari tevékenység, nem valószínű, hogy egy kertes övezet közepén engedély lenne rá. Úgy tudom, már járt kint valaki fényképezni (gondolom az önkormányzattól), de nem történt semmi.
Kérném a Tisztelt Képviselő Urat, járjon ennek utána, mert a körzet képviselője, Horváth úr (MSZP) nem adott életjelt magáról a választások óta.
ki volt az a zseni, aki 30-as zonava valtoztatta az Arany Janos utat, de persze nem a lakotelepnel, ahol ertelme lenne, mert gyerekek, stb., hanem a lakotelep sarka es a 70-es ut kozott.
Tekintettel arra, hogy a www.bp22.hu honlapon pont három hónapja képtelenek megnyitni ezt a fórumot, most kénytelen vagyok itt nyitni egyet.
Arra gondoltam, hogy ebben a fórumban lehetne minden képviselőhöz, és persze a mindenkori polgármesterhez feltenni kérdéseket, el lehetne mondani a véleményeket és vitatkozhatnánk, ha éppen olyan a téma.
Tehát rajta Budafok-Tétény!
Azoknak a képviselőknek, akiknek nincs lehetőségük az Internet használatára, én vállalom, hogy továbbítom a kérdéseket, problémákat.
Zsombor György
független képviselő
a Bartók lakótelepről