Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Házi készítésű tárdobó 1500 ft-tól (megrendelésre) combtáska 3000 ft-tól (megrendelésre) Méret igény szerint.Alapanyag 2000M pamutvászon Medik (jelenleg 4db van belőle),vegyvédelmi (megrendelésre) karszalag 500 ft piros-kék karszalag 400 ft (jelenleg 7db van belőle) Tépőzáras piros-kék karszalag: 700 Ft Tépőzáras medic, vegyvédelmis karszalag 800 Ft találatjelző kendő (60x60cm) 500 Ft (jelenleg 1db van belőle) találatjelző kendő (50x50cm) 450 Ft (jelenleg 2db van belőle) tépőzáras névfelvarró kicsi(1cm-es betűkkel) 400 Ft (megrendelésre) tépőzáras névfelvarró nagy(2,2cm-es betűkkel) 600 Ft (megrendelésre) Pólófestés: textilfestékkel, kézzel festett minták 500Ft-tól meglévő és hozott minták alapján. Pamutpólóra, melyet te biztosítasz
Eladom gyári állapotban lévő Cyma MP5 RAS típusú automata sorozatlövő airsoft puskámat kihasználatlanság miatt. Kitünő állapotban,csak egy pár alkalommal használtam. Irányár:30e Ft
Ha vkit érdekel dobjon egy üzit! koczian28@freemial.hu
Sziasztok! Mivel leszereltem feleslegessé vált 1-2 army motyó,a magyar királyi honvédségtől,amivel nem tudok mit kezdeni,de azt hiszem esetleg ti hasznát vehetitek, Szóval van egy sisak álcám hálóval,4 szín nyomásos,és van egy nagyon uj málha mellényem,aminek az a kuriózuma,hogy nem hálós tipus,mint az amerikai,vagy horvát társai,hanem teli anyagból van,közel 1 cm vastag,igy szerintem tökéletesen megfelelne airsoftos golyóálló mellénynek,főleg ha valaki ak-val játszik,mert van rajta 4x ak tárzseb,szakadásmentes,adok egy magyar hevederövet,és a hozzá tartozó vegyvédelmi célzsebeket.ezekért csupán egy "tizest" kérek.8csak a hevederöv több mint 5 ezer a ruházati boltban.Ezen felül van még 1-2 motyóm,gyakorló,álcaruha,van egy eredeti amerikai bdu zubbonyom,rendfokozati,és egyéb fityegőkkel woodland szinben,l méretben,a nagy vörös egyes alakulattól,van egy us army ingem zöld,M-es,van egy tactikai övem zsír új,őrmesteri rendfokozati jelzések,sapkára zubbonyra,van még 1-2 katonai pulóverem 50-es méretben,stb....Ha valakit bármi érdekel,hivjon ,vagy üzenjen a:0630-5253915-ös számon.Üdv mindenkinek Pisti l
Ja, BB-vel muxik, az 6mm-es muanyag bogyocska. Hogy mennyire faj,a zt ki kell probalnod :) csip :) Erorol viszont en nem beszelnek, mondjuk szemen azert ne lodd magad.
Ja ertem, ez ugyan ugy van CZ-ben. Most javitotak a torvenyben es neszabad nyilvanosan hordani a fegyvert (ha utanzat is) de persze ha akarnam akkor SEAL felszerelesben nyugottan setalhatok a Vaclav teren pragaban. csak ne lehessen latni a "pumpamat". Es lehetne olyan valami hely ahol a szabalyat nem sertennenk? Pl. Valami zart raktar vagy oreg haz. Esetleg ha megbeszelnenk painballosokkal hogy kolcson vennenk a palyalyukat. Vagy IPSC palyan jatszani. Gondolgozatok valami modszeren hogy lehetne jatszani, barcsak ha be kelenne jelentenni ORFK-ra vagy mi a fene van itt Magyarorszagon.
Majd csak terjed Magyarországon is... Legálisnak legális, merthogy 7,5 Joule alatt van (bőven) a torkolati energiája. Szabadon vásárolható, de mivel fegyverutánzatnak minősül, ezért közterületen nyilvánosan nem viselhető. Úgyhogy a SEAL felszerelésedet ne villogtasd a Nagykörúton! :)
Nalunk is ugy volt. De most jobban ismeri a nepseg ezt a sportot. Pl. engem ki akart rugni a ceg tulajdona amikor latot hogy fekete rendor mundurban vagyok, nehez cipovel es nehez puskakal. :-)) azt hitte hogy valami terorista akciora megyek - hiszen csak eves holgy volt :-)
De hogy van itt magyarorszagon: legalis ez? vagy nincs tiltva? Hiszen ez majdcsak ugyan az mind paintball.
(OFF)
Miért, rád szólt valaki a helyesírásodért?! :( Én valahogy egyből rájöttem, hogy nem vagy magyar anyanyelvű, ezért egyből ignoráltam a helyesírás-figyelésemet. :) (én pl. többször voltam dobogós helyesírási versenyen, de ez valahogy nem tűnik olyan fontosnak egy idő után... :))
(ON)
Hát, errefelé nem sok lehetőség van AirSoft-ot játszani. Eleve hülyének/gyereknek nézik az embert, ha bármilyen módon szóba hozod. :(