Milyen ,,marhasagok,,hogy a szlovak kutak joval dragabbak es,hogy mijarunk oda ,marmint H-ba tankolni,,csak nem a 95-os benzint,multkor voltam arra GYOR-nel mart a hatar fele egy CZ-SK- kocsi nem allt MOL-kutnal.Puntik-CZECHO-SLOVAKIA-
szia---balu haver------a slovnaft a mol reszvenye sajnos ezt mondtak a horvatok is ahogy beszeltem a ina-kezelojevel de azt akarom neked mondani haver hogy cz--sk rendszamu auto meg soha erted haver soha nem allt sorba mol kutnal mindt itt nalunk a hatarnal levo slovnaft kut elott h---rendszamu auto.ez teny haver-nagyesz.olvastam atopikba---utazunk az adriara elotte atmegy szlovak komaromba-benzinert es sor -ert.haver----udv. puntik csehszlovakia
szia-baluzoli -----hat hogy allsz az itteni szlovak tankolassal.en szinten mikor nyaron jarok jugoba---horvatorszag-----a gabcikovo-gyor-szombathely-letenye vonalon meg itthol tankolok.a hatar elotti slovnaft-kutnal mely tankal azt attmegyek magyaro. azt pedig mart a horvat---goricani ina-kutnal.mol kutaknal nem tankolunk ott tankolnak a csillagaszok acsillagaszati arakon.visszafele meg ina kut gorican--azt itthol aslovnaft kutnal.udv---puntik.---csehszlovakia
Ja, 160-ra jön ki literje. és miylen érdekes, hogy Győrben a 14-es felé eső benzinkutaknál, a két MOL és a Shell kútnál a 95-ös benzin 275,5 Ft és nem kb 290.Onnan ugye még a szlovák kutak kb 25 km-re vannak oda-vissza, ami alatt kb 2-3 litert szippant egy benzines, és ha monjuk 40-50 litert tankol valaki, akkor 600-750 Ft-ot spórolna csak. Mégiscsak van verseny, és ezek szerint 15 Ft-nyi felejthetőp árrés van a benzin árában. Tehát nyilvánvalóan nem csak az adó miatt, hanem az olajtársaságok túlárazása miatt is annyi a benzi, amennyi.