ez anyira triviális, hogy hiába is magyaráznám.. a te barátaid nem az én barátaim, tehát te sem vagy a barátom.. igaz, ellenségem se, mert akkor foglalkozni kellene veled és nekem már senkivel nincs kedvem foglalkozni.. higiéniai megfontolás..
Elnézést, hogy bátorkodom Önt, azaz Magát megszólítani, de szeretném, ha állást foglalna: Ön Varjúpárti (ezt bizonyitandó halljunk néhány dicsérő szót!), varjúellenes (ua, mint előbb, mocskolódó kifejezésekkel), pártatlan kívülálló, esetleg Pártos Kívülálló (ez a legrosszabb, mert amint sarokbaszorul a Becses Véleményével, közli, hogy semmit sem tud az egészről és nem is volt itt) vagy egy újabb Egyéniség, aki bármit megtehet varjúügyben, mert nem vonatkoznak rá szabályok? Esetleg olyan, akinek szintén elege van mindenféle varjakból (de ezt nem hiszem, hiszen nyilatkozott)
Ó, a híres, hírhedt dreadcrow ( jól írjuk?)
Igazán megtisztelő, hogy találkozhatok Önnel, vagy
bárkivel, aki bátorkodik a varjú szárnycsapásait mímelni.
Mindössze azzal van aprócska gondom, hogy az igazi egyéniség nem szokta mellét veregetve kiabálni, hogy Ő egy "igazi egyéniség", hacsak nem parodisztikusan villódzik, amihez viszont az idecsapott szöveg elég gyenge:)
Én sem vagyok kíváncsi rá! A metában nincs annyi ember, hogy kitenne egy falkát! Én is egy egyéniség vagyok, például önnálló véleményem van! Menjen a kávéházba és csevegjen hozzá hasonló emberekkel, meg falkatagokkal, mert itt csak az erőlködés nélkül fain gyerekek maradhatnak!
Ez is szórakoztató lehet a maga módján. Kinek kinek igénye szerint.
A látszat valós adottságokból építkezik, s ha megakarnánk cáfolni szélsőséges képleteit, úgy a szavakban megnyilatkozó agylázak megmásíthatatlan
szövedékébe ütköznénk. Pedig ez csak az alapanyag,
(se szaga, se bűze) amelynek váladékából ragasztódik egybe az összkép, ami nem puszta fikció, hiszen látszatösszefüggéseivel objektivációként épül be virtuális tudatunkba:-)
köcsög forum, hogy nem csinálhatok topicot, mer a fél éves tagságommal még vendég vagyok. ennyit a magamban nem tartható dolgok kifejezéséről!!!
Baszzátok meg vegyétek el a jogaimat, élljen az anarchia, és forduljanak fel a semmihez sem értő ingyenélő politikusok!!!
Hogy hatással legyél ránk. Vagy legalább arra, akihez a vallomás szól.
A szerelmi szál borzasztóan fontos, minden valamire való összeesküvésben szerepet kell kapnia.
Ha ők ketten leidiótáznak valakit legyél szíves megnevezni, hogy melyik kettőre gondolsz!
akkor a slepp csaholva követi őket pontosan kik tartoznak a sleppbe?
valami falkaszellem sugallja pont egy falkatag üvölt falkát.. (ellenben: a metában összesen nincs annyi ember, aki kitenne egy falkát) (tényleg, miért nem jó nektek a kávéház? ott hasonló emberekkel érdemben cseveghettek.. mit erőlködtök, ha egyszer _itt_ senki nem kiváncsi rátok?)
viszont első, aki segít bárkin én leginkább olyan fickónak ismerem, aki azoknak csahol, akik közelebb állnak a húsosfazéknak.. (volt idő, amikor megvédtem.. kár volt..)
Most lecsendesedtek a villamosok. Tegnap megadták magukat a megapixelek. Volt egy osztálytásram, ő, például, villingernek hívta a villamost. Szerintem ez követendő.
1 villinger: forrró csokoládé.
2 villinger: vapiti szerelmet vall.
3 villinger: kezet mosunk.
4 villinger: tegnap jobb volt.
és sat
..a "kuss legyen" nem igazán szinkronizál az én értékrendemmel
viszont az sem, hogy küldözgessünk 'valahova' egyeseket..
..az az érzésem olyankor, mikor a kávéházba irányítotok valakit, hogy (bocs), valami falkaszellem sugallja, nem a SAJÁT belső emóciók diktálnak valahonnan egy indukált magabiztosság bátorságot ad erre...
Arra gondolok ilyenkor: Honnan van "mersze" így beszélni? Valyon irl is így szólna az illetőhöz?
Soha nem mondtam még olyat az index fórumon, amit szemtől-szembe nem mondanék el ugyanúgy..
..és -személyesen ismerem a "kuss" küldőt-
igen modortalan az úr, de ő így beszél mindig szemtől-szemben is, viszont első, aki segít bárkin...
Kár volt megvédenem, megtudja ő magát védeni..
Ha már belemelegedtem; van itt a metában két vonal: ők a főmuftik.
Utánuk lihegnek sokan. Ha ők ketten leidiótáznak valakit, akkor a slepp csaholva követi őket, majd, ha lecsendesedett a vicsorgás, elkezdenek magukban édeskedni, vagy időnként veszekedgetni...
Amiért mégis érdemes itt lenni, az az, hogy vannak itt tényleg nagyszerű elmék. Sokszor csak olvasom őket. Csendben figyelek. S érdekes, Ők nem küldözgetnek, csak megjelennek, megcsillantják magukat,komolyan,vagy szellemesen. Attól nagyok, hogy erre nem feszítik föl magukat...
ebből kiderült, hogy a te értékrendedben pozitív, ha valaki egy tréfának szánt megjegyzésre 'kuss legyen' leugatással reagál, de ha valaki útjelző táblákat helyez el arra vonatkozóan, hogy az ilyen megnyilvánulásnak hol a helye, akkor te rögtön kikelsz magadból.. pedagógusok, eh :(