Keresés

Részletes keresés

lsywulf Creative Commons License 2003.03.15 0 0 1
Tegnap fedeztem fel, hogy Budapest tele van ilyen ragasztott, ocska fenymasolt lapokkal, amin vagy egy no vagy egy szempar van, es oda van irva, hogy eme csodamu, az evszadad alkotasa teremtoje dedikalja a konyvet. Ekkor leesett, akkora alnev, mint a turo, es igy akarja eladni. Ez az o taktikaja. Nem baj. En maradok az en utamon.
Előzmény: unnamed (0)
unnamed Creative Commons License 2003.03.14 0 0 0
Sokat elárul a szerző neve, illetve meg kell keresni a fordítás copyright-ját a könyvben. Ha nincs ilyen, akkor magyar, csak álnéven. Én általában az első oldal első tíz sora alapján döntök. Mondjuk ezt a könyvet nem láttam, meg a plakátok is elkerültés a figyelmemet.
Előzmény: lsywulf (-)
lsywulf Creative Commons License 2003.03.13 0 0 topiknyitó
Helosztok!

Az érdekelne, hogy van itt olyan aki egy a közelmúltban megjelent "Az angyalok háborúja" című könyvet elolvasta! A véleményére lennék kíváncsi. Ezt a művet plakátokkal is nyomták a városban, és nagyon EZABESTOF módon állították be.

"A civilizáió rombadőlésével kezdődött minden..." stb.

Csak érdekelne, hogy ez is egy apokaliptikus könyv arról, hogy egy csodás napsütötte délután a mindenek teremtője és örök ellenfele, a vegytiszta gonoszság fizikai manifesztálódása egymás torkának ugranak. (Ez egy sablonos jó a rossz ellen sztori?)

Boltban láttam már, de bizalomhiányában nem vettem kezembe. És őszintén mondva, alapos meggyőzés kellene hozzá. No ezt szeretném, hátha valakinek sikerül.

Előre is köszi!

Lord Sywulf

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!