Keresés

Részletes keresés

SzaZoli Creative Commons License 2004.10.20 0 0 8

Nekem is Kispesten van WLANos netem már kb egy éve. Ez a DrótNet, de ez már a 2. Wlanos szolgáltatóm.

SZAR. Ahogy ugrik a hűség, megyek is innen ADSLre, feltéve ha már lehet (egyik helyen ezt - másikon azt mondják :( )

A ping hatalmas, gyak. van, hogy 2000 (!!!)mS, de alapjáratban is 300-500mS között mozog, nagyon ritka, hogy 100 körüli (ami persze a normális - megjegyzem)

bruttó 12.500ot fizetek, igaz 1Mps szinkron, fix IPvel. Szóval néha állam leesik, hogy 160kbyttel töltök le, de a ping akkor is "csúcs". :-( Általagosan 40-70K között szokott ugrálni a sebesség.

Internetes játszásról nem is merek álmodni, és ilyen ping mellett már telefonálásról se néha. Ha sokat tölt le az ember (bár korlátlan), mégis szólnak egy idő után, mert másoktól veszem el a sávszélességet, és mindenkinek nő a pingje jelentősen!

A hibák gyakoriak, úgy értsétek szó szerint mindennaposak, valami leáll, néha csak pár percre, de ahhoz pont elég, hogy pl egy munkám miatti ftp feltöltés megszakadjon félúton, vagy ha rohannék itthonról, akkor ne tudjam megnézni az emailjeimet.

Persze a szerződés is úgy van megírva, hogy ne bonthassam fel, jó sok hibalehetőség van belesorolva, szerintem akár támadható is lenne, de nem szórakozok vele.

 

üdv

Zoli

patrona Creative Commons License 2003.11.22 0 0 7
Én is R-netes vagyok, de mostmár megbántam:-(
Az utóbbi hónapokban annyira szar, hogy szinte naponta hívogatom őket, hogy mi lesz már? Persze a kollégák épp úton vannak kijavítani a hibát, de semmi sem történik.
Ingadozik a sávszélesség, de szinte folyamatosan. Multiplayerbe már be se merek lépni, a hitelen 999es pingek miatt:-( Néha egy weblap teljes letöltése 8-10 perc, stb.
Eddig kispesten semmi net lehetőség nem volt modemen kívül, ezért szerződtem velük. Persze a bekötés után két héttel telefonáltak az egyik netszolgáltatótól egy ADSL ajánlattal... Bár az elején az R-net qurva jó volt, nem értem miért lett rosszabb, amikor elvileg az idő multával csak csiszolódnia, javulnia kellett volna:-(
Előzmény: NeoXon (6)
NeoXon Creative Commons License 2003.05.08 0 0 6
Bocs, hogy nem reagaltam, aszittem teljesen meghalt a topik. HWSW foruman van nagyobb eletet van R-Net teren...

Nalam 2 hete mukodik a szolgaltatas, tegnap es tegnapelott a HHH es Kispest-I kozotti linkhiba miatt nalam is sokaig allt a szolgaltatas, de ezt mondtak is, hogy az elso honapban szamitsak ilyesmire.

Egyebkent nalam folyamatosan 390 kbit/s a letoltes, barmilyen site-rol (kulfold/belfold), barmilyen idoben. Valszeg nalad meg nincs bekonfigolva a 384 k-s limit, es ezert ingadozik.

En, leszamitva a 2 leallast, tokeletesen elegedett vagyok idaig a szolgaltatassal. Azt kaptam, amiert elofizettem.

Udv

Qqberci Creative Commons License 2003.05.08 0 0 5
Nálam is voltak méricskélni, de csak a következő repeaterre férek fel, mert előttem van egy tízemeletes panel vége.
Előzmény: feri60 (4)
feri60 Creative Commons License 2003.05.08 0 0 4
Csak hogy feljöjjön a kispesti-rádiós-net-topic!

Tegnap üzembe helyezték nálam is a fenti szolgáltatást. Eléggé rapszodikus, néha 500 k, néha meg 20. Gondolom, ez attól is függ, honnan megy a letöltés.

Azt hiszem, hogy még tele vannak "gyermekbetegségekkel". Tegnap és azelőtt is kétszer lehalt a Hármashatárhegy-Kispest gerinc.

Remélem, be fog állni a rendszer.

feri60 Creative Commons License 2003.04.29 0 0 3
Bocsi, NeoXon, elnéztem a nikkedet :)))
feri60 Creative Commons License 2003.04.29 0 0 2
Jól süllyed :((
Én is kispesti vagyok, ma voltak nálam R-neték, térerő OK. Jövő héten szerelik.
Neon-x: tapasztalat ??
NeoXon Creative Commons License 2003.03.10 0 0 1
Topik kelj fel (es jarj)!
Minden kispestinek megoldodott mar a netproblemaja?? Nem hiszem el, hogy ennyire nem erdekel senkit a szelessavu net. Lassan mar 3 eve nem volt semmilyenre lehetoseg, most ugy nez ki vegre itt lesz egy ceg, aki komolyan is gondolja amit csinal.
Varhatoan jovo heten megkezdodnek a bekotesek!
NeoXon Creative Commons License 2003.03.09 0 0 0
Nahat, jol elsullyedt ez a topik, pedig a 2.400.000 Hz-ben aztan van jopar nullas...
Előzmény: NeoXon (-)
NeoXon Creative Commons License 2003.03.08 0 0 topiknyitó
Kispestiek figyelem!

2003. marciusaban indul az R-Net Hungary kft. szelessavu internetszolgaltatasa Kispesten!
Ugy tunik vegre megoldodhat a kerulet regi problemaja, eddig ugyanis semmi remeny nem volt arra, hogy (fokent a kertes hazas resz lakoinak) szelessavu internet legyen.
A Batthyany utca Ady Endre ut feloli vegen (SZTK mogott) levo 10 emeletes hazra kerul fel a node. 2-3 km -es korzetben nyujt lefedettseget, amennyiben van optikai ralatas. Ez a kertes hazas reszt (Ady Endre uton tul) tobbnyire lefedi.

A belepesi dij nincs konkretan meghatarozva, az elozetes felmeres soran dol el, hogy mennyi is pontosan. 8.000 - 30.000 Ft kozotti osszeg, attol fuggoen, hogy az elofizeto mennyire van kozel a bazisallomashoz, es igy mekkora nyeresegu antenna szukseges. Gondolom szamit meg, hogy mennyi kabel + egyeb dolog (kabeldoboz, antennatarto oszlop, stb.) szukseges. Az UFSZ szerint kb. 10-15 ezer kozott altalaban kijon.

A havidijak 384/384 kbit/s csomagra a kovetkezokeppen neznek ki.
1 eves szerzodes: 11.000 + AFA
2 eves szerzodes: 9.900 + AFA
3 eves szerzodes: 9.500 + AFA

Jelenleg ket keruletben van mar mukodo szolgaltatasuk (XIV, XVI).
Erdemes szerintem jelezni az igenyt, hiszen semmilyen kotelezettseggel nem jar egeszen addig, amig megmerik, hogy nalad mukodhet-e a dolog, es tenylegesen megrendeled a szolgaltast.
En mar jeleztem az igenyem, es idaig nagyon normalisan reagalt az ugyfelszolgalatuk, minden kerdesemre valaszt kaptam.

Tovabbi velemenyeket es tapasztalatok varok, kulonosen azoktol, akiknel mar mukodik a szolgaltatas.

Ja, a honlapcim: www.rnethungary.com

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!