Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Eladó a képeken látható 2-6x28E feliratú céltávcső. Hogy mi lehet a márkája-gyártója azt nem tudom. Fegyverhez kaptam ajándékba de nincs rá szükségem, többet nem is nagyon tudok róla elmondani:
- 2-6x zoom - piros-zöld különböző erősségű szálkereszt megvilágítás - 22 mm és 11 mm-es távcsősínre is rögzíthető - lencsevédő kupakokkal - nekem nem tűnik nagy számnak de kezdésnek vagy egy alapnak, esetleg játékhoz gondolom jó lehet
ÁR: 5000 HUF
ÁR előreutalással csomagküldéssel: 6000 HUF
Atvehető Ráckevén, előre egyeztetett időpontban. A környező településeken és Dömsöd-Dunaújváros-Solt-Kalocsa vonalon kb házhoz is tudom vinni, igény szerint.
GBB pisztoly tárjában lévő gázfeltöltő szelepet hol lehet beszerezni? Próbáltam tisztítani, szilikon olajjal átmosatni de nem lett jó. Feltöltés után elengedi a gázt, elég csúnyán. Szerintem a szelepülése ment tönkre. Csere kell. Köszönnék egy tippet.
Kihasználatlanság miatt eladó a képeken látható sport felszerelés. tartalma:
Magpul masada ACR karabély, eredeti dobozában a hozzá tartozó gyári akkumlátor és töltő, tár, a csavarhúzó, hátsó irányzék, egy védő maszk, védőkesztyű, védőszemüveg, egy szilikon spray és tisztítóvessző, MKH kártyával.
A készlet csak egyszer lett használva, kipróbálás miatt!! A fegyver kizárólag sport célra eladó!
Airsoft lövedékes, ami 6mm-es BB. MKH kártya természetesen van. Ajándék +1 umarex patron és egy zacsi golyó. Szelep hibátlan, nem kell aggódni-javítva sem volt soha!
Nem volt használva mondhatni, mert díszként lógott a falon, így kihasználatlanság miatt eladó igazából.
Tokyoi Marui ez a legjobb de szerintem az igényeidnek megfelel a jg által gyártott fegyverek én egy g36k ras t használok 0,23bb vel tuning nélkül kb 50 méterig jó kezdőknek merem ajánlani meg persze később is de oda már lipó+ ab fet esetleg 110 es rugó egy jó hop up kamra meg madbull gumi meg talán egy cső de az nemtul fontos
Eladó Airsoft G36K tipusú fegyverem. Használ, de megkimélt állapotú. Kapott nagynyomatékú fogaskerék szettet, 150-es rugót vissza vágva, hoszabb belső csővet, v profilú lenyomót, csapágyazott rugó vezetőt, erősebb dugattyút, nagy akksit peq boxba építve hangtompítót stb stb. Nagyon pontos erős kis DMR fegyver. Tényleg csak használni kell. Amit adok: Maga a fegyver, hozzá való tár és egy Imax b6 okos töltőt, amivel sokféle akksit lehet tölteni. Hatóságilag bevizsgált kártya is megvan hozzá.