Keresés

Részletes keresés

Álomvédelmi twist Creative Commons License 2010.03.30 0 0 7

Nem kaptam jegyet az ideire. Későn ébredtem:-(

Majd kérek beszámolót:-)

Álomvédelmi twist Creative Commons License 2009.04.03 0 0 6

Tegnap este ezzel a műsorral, ezekkel a zenészekkel volt a Müpában.

Ha azt mondom, hogy tébolyító, fantasztikus volt, akkor szinte semmit se mondtam.

Nigel Kennedy művei, dallamai, játéka, improvizációi, koncertjei a mai fontos zenék csúcsa, talán a legnagyobb gigásza a mai komoly rockzenének!

A koncert, a 1/4 órás szünettel együtt 3 órás volt! Hihetetlen nagy élmény. Milyen távol mindentől, ettől a mi kis nyomorúságunktól, s pláne Polidilinktől.

És kiderült, hogy miért is van ez a lengyel csapat! Nigel 2006 óta már Krakkóban él [mondhatni a nagyon nagy Nagy-Magyarországon:-)]. Valszleg azért, mert feleségül vette a fiatal, lengyel Agnieszkát, aki, ahogy a róla szóló Times cikkben írják róla, "a porcelain beauty" http://entertainment.timesonline.co.uk/tol/arts_and_entertainment/music/article2738909.ece

http://en.wikipedia.org/wiki/Nigel_Kennedy

Előzmény: Álomvédelmi twist (4)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2008.11.23 0 0 5
Lehet, hogy mégis meg fogom venni az Experiencet.
Előzmény: Tájékoztató Iroda (3)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2008.11.23 0 0 4
Eszméletlenül jó a New Morningban adott 2007-es koncertje egy fiatal lengyel zenészekből álló csapattal. Először a Mezzo-n láttam, azóta megvettem DVD-n, amely természetesen hosszabb, szebb, stb. Érdekes, hogy egyes szólói igen Jimisek.
Tájékoztató Iroda Creative Commons License 2003.03.09 0 0 3
A Kafka van meg, az nagyon szeretem. Az Experience, ha az a Jimi-féle, akkor azt hallgattam, de nem vettem még meg. Ettől egy kicsit többet vártam, Jimihez mértem. Nálam ugyanis Jimi a csúcs, az ifjú, zenecsikó isten.
A doors concerto-t nem ismerem. Viszont voltam a Vivaldi koncertjén a Kongresszusi Központban.
Nagyon szeretem a fickót, szvsz modern zenében jobb, vagy inkább eredetibb, mint klasszikusban.
Előzmény: Bumburnyák (2)
Bumburnyák Creative Commons License 2003.03.09 0 0 2
...akkor tudod hova tartozom...:-))

..hallgattad már az experience-t?

..vagy a doors concerto-t...?

Előzmény: Tájékoztató Iroda (1)
Tájékoztató Iroda Creative Commons License 2003.03.08 0 0 1
Csak azt nem értem, hogy mucsai (jobbos) bőgatyásoknak miért nem elég a magyar nóta?:-))
Hogy fogunk így megfelelni a lejárató kampányoknak?
Kennedy kool!
Előzmény: Bumburnyák (-)
duck Creative Commons License 2003.03.07 0 0 0
Hát bizony! A "vad" külső érző szívet rejt...
Előzmény: Bumburnyák (-)
Bumburnyák Creative Commons License 2003.03.06 0 0 topiknyitó
..érdemes meghallgatni...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!