Hat istenem. Legfeljebb leejt a palya de legalabb nincs egeszpalyas letamadas. Egyebkent meg Orban a csodalatos annyira kivalo, hogy neki semmi es senki nem arthat. Vagy talan megis? Meg valami. Nem kene azert ennyire lebecsulni a valasztopolgart. 1993 vegetol az MDF gyakorlatilag totalisan kontrollalni kivanta a sajtot, az osszes kozszolgalati Antall es Boross no meg a konzervativ eszmerendszer nagysagat nyomatta, meg azt hogy tan csak nem visszaengedi a nep a "kommunistakat" megis megbuktak.
Azért az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Orbán beszédéről többen hallottak, mint Medgyessyéről (tény), de kevesebben hallották magát a beszédet, mint Medgyessyét (szintén tény).
Ebből persze az szűrhető le, hogy a kormánypárti média a szokásos nagy cirkuszt csapta Orbán beszéde körül, és az emberek túlnyomó többsége csak az értelmezéseket olvasta, azokról hallott, magát a beszédet csak kevesen ismerték meg.
Míg Orbán beszédét a sajtómunkások túlnyomó többsége igyekezett ízekre szedni, addig Medgyessyét féltő jelleggel, ajnározva magyarázták meg.
Mi van? ket beszed osszehasonlitasarol van szo es nem arrol, hogy Te mivel vigasztalod magad a valasztasi vereseg kapcsan. Egyebkent termeszetesen mindenki azzal magyarazza a buktat, amivel akarja, de ha a jobboldal nem nez szembe komolyan azzal, hogy milyen figurak vezetik meg mindig a Fideszt, akkor nem sok jo nez ki neki a kovetkezo evekben. Minden esetre en szoltam!
Sajnos tele van az egész polforum taknyos kisiskolásokkal (legalábbis az értelmi szintje némelyiknek ezt mutatja) azért nem írtam, hogy óvodásokkal mert azok szerencsére még nem tudnak írni. Képzeld el ha tudnának.... mi lenne itt.....?!
:-)))
Öööö... Én azt gondolom, hogy öööööö azt akarom mondani, hogy én tényleg... ööööö... EU. Mert öööö.... a közös jövő... az EU... és én biztos vagyok benne, hogy ööööö... az emberek és az... EU... És ööööö én ennek nagyon örülök, hisz az EU... Az EU a remény... Az EU... öööö...
tégedis magadra hagylak; nem szokom mástól megkérdezni, mi legyen a véleményem, van nékem sajátom; igaz, az nem egyezik viktoréval,dehát én örülök, hogy semmiben sem tudok vele egyetérteni
folyamatosan is tud beszélni, ha igérgetni kell a hülyéknek akik még hisznek neki. de mit fog igérni az eunak? "a hazai gazdaság nem fog nektek gondot okozni, mivel még a csatlakozás előtt tönkretesszük a hazai vállalkozásokat, nehogy konkurenciát jelentsenek a fejlett eus cégeknek" ???