Az elso resz dupla lemezes kiadasat a britt amazon-rol meg lehet rendelni 2-es regiosban is (ez azt hiszem az USA-ban nem is jelent meg) 18 font + postakoltsegert. Az egyetlen hatrany (ha ez valakinek hatrany) hogy semmilyen felirat nincs a lemezen. Az elso lemezen a szelesvasznu, a masodikon a 4:3 verzio talalhato es van rajta egy jo adag extra (kivagott jelentek, art, O'Barr interju, Brandon Lee utolso interjuja, werkfilm, stb.)
Az elso resz kultusz szerepehez szerintem lenyegesen hozzajarult Brandon Lee halala is. Szamomra sokat jelent a film, mert akkor mentem keresztul eletem egy nehez szakaszan es sokat segitett egyes dolgok megerteseben. A masodik resz szar, harmadikra es negyedikre pedig nem is vagyok kivancsi. A ket CD (filmzene es score) nekem is megvan, ugy tudom, hogy a score csak korlatozott peldanyszamban jelent meg, en annak idejen a Violinban vettem.
kár-kár de sajnos csak a kettő van nálunk dvdn. ha vkinek ez megvan (mármint a kettes dvd:), akó megvenném jópénzé. jah, meg a filmzenék is kellenének NAGYON, főleg az elsőé!
Meg lehet valahol venni a Holló els? részét dvd-n Magyarországon? Úgy tudom csak a második részt adták ki itthon és az els? résznek csak R1-es kiadása van Amerikában.
Minden évben egyszer, az Ördög éjszakáján a Holló kiválaszthat egy lelket az igaztalanul meggyilkoltak közül és visszahozhatja az elmúlásból. Idén Eric Darventre esett a választása. Eric (Brandon Lee) visszatér: válán kalauzával, a Hollóval, fekete angyalként járja a várost, hogy igazságot osszon és halált hozzon mindazokra, akik őt és barátnőjét meggyilkolták. Nemsokára azonban kiderül, hogy csak akkor tekintheti teljesítettnek feladatát, ha nem áll meg a puszta bosszúnál...
A film jó ..(sötétes)
Lehet,hogy egyeseknek kultusz.