Keresés

Részletes keresés

Tomai Roland Creative Commons License 2020.08.22 -1 0 105

Üdv mindenkinek!

Nemrégen költöznünk kellett és 4 költöztető céget is felhivtunk, de volt aki vissza sem hívott minket. Akivel sikerült beszélni az horror árat mondott egy két szobás lakásra egy emeletnyi lépcsőzéssel...

Aztán a Facebook-on találtuk meg a hetvegiszallitas.hu nevű céget ahol a maximális korrektség és kedvező ár fogadott minket. A költöztetés simán lezajlott, a megbeszélt idő előtt érkeztek és bár kicsit több cucc is lett mint amiben megegyeztünk mégsem kértek többet érte. A fiúk nagyon rendesek, pontosak és korrektek így csak ajánlani tudom őket annak aki költözik. Köszönjük srácok mégegyszer!

Roland 

hsatti Creative Commons License 2020.07.18 -6 0 104

Sziasztok ajánlani szeretnék egy fuvarozó csapatott szallitsvelunk.hu költöztetés, rakodás, lomtalanításra akár sos munkákra is 

Veisz Anna Creative Commons License 2020.05.26 -6 0 101

Sziasztok múlthéten  költöztem velük másodjára minden rendben rendben volt,ajánlani tudom őket  .https://safariteher.hu/

Angi97 Creative Commons License 2020.05.03 0 0 100

Hirtelen felindulásból írtam , és persze mérgemben . Megtörtént, viszont tényleg kaptunk vissza jelzést , meglepődtem  a sofőr felhívott hogy nem érti hogy tűnhetett el . Nagyon együtt működő volt , közölte hogy nagyon sajnálja és megtérítette a kárt , az egyik fiatal embert pedig ki is rúgta , kb 1-2 hete dolgozott nála .. és meg is térítette a kárt du. 
Az Indexnek már írtam hogy töröljék le a véleményem .

Előzmény: Angi97 (99)
Alexander2020 Creative Commons License 2020.01.08 0 1 98

Mindenkinek javaslom, hogy akit a spurifuvar cég megkarosított bármilyen formában tegyen bejelentest a NAV-nál!

Csak pár perc, de ezt a céget végleg törölni kell a költöztetők közül. 

Inkorrekt, szakmaiatlan, hazudós emberek! 

Hagerty Creative Commons License 2019.10.30 -1 0 97

Nem voltam a legszerencsésebb helyzetben, amikor az asszisztensemnek kellett egy traktor, és a pénz nem volt különösebben gazdag! A farmer barátaim azt tanácsolták, hogy vegyek fel https://ewtrucks.hu/ and you know, it ' s very convenient

Viola Amira Szabó Creative Commons License 2019.10.14 0 0 96

Sziasztok,

 

Akit a Spuri fuvar megkárosított, ahogy engem is kérlek benneteket tegyetek feljelentést a rendőrségen !

 

Sajnos én is a Spuri Fuvar  áldozata lettem. A Spuri Fuvar végezte a költöztetést részemre.

Egy közel 1.000.000 Ft értékű Bioptron lámpa tűnt el.

Először letagadták, hogy eltűnt a lámpa, majd elmondásuk szerint összetörték a lámpát és kidobták egy konténerba.

Ilyen inkorrekt embereket, céget ( ha van mögötte egyeltalán ) rég nem láttam.

A kárt nem térítették meg a részemre a mai napig, pedig a tartozás elismerő nyilatkozatot is aláírták ügyvéd előtt. 

 

Az interneten megrendelt fuvar, amit a spurifuvar.hu oldalon rendeltem meg, bizonyos Farkas Gyula nevezetű ember válaszolt, telefonszáma: +36-30 381-8102

A helyszínre 3 költöztető érkezett, Molnár Tamás, Pintér Róbert és Farkas Roland.

Molnár Tamás telefonszáma van még meg.

A fuvarszervező Farkas Gyula azt mondta, hogy a 3 költöztető ember nem az ő alkalmazottjai, Molnár Tamás viszont azt mondta, hogy ők hárman Farkas Gyula vagy az ő cégének alkalmazottai. 

Molnár Tamás és Pintér Róbert igazolta személyazonosságát ügyvédem előtt, személyi adataik megvannak.

Hiába kérdeztem a cég nevüket nem mondták meg, hogy a Spuri Fuvar milyen cég alatt működik.

 

Az árban is ellentmondások vannak. Az ajánlatot 2 rakodó embere adják meg, majd hárman érkeznek, így módosul az ár, ami nincs leírva az ajánlatban. A fizetésnél azon felül, hogy 3 rakodóra fizettem ( ebből 1 egyébként maga a sofor ), többet számoltak egy órával. 

 

Hasonlóan az előttem szolokhoz elmondható a következő:

- Számlát nem adnak a költöztetésről

- A költöztetés folyamán őrizetlenül hagyják a teherautót a teli cuccokkal.

- Rengeteg személyes jellegű kérdést tesznek fel. 

 

Mindent összeszámolva közel 1.000.000 Ft-al károsított a Spuri Fuvar - magát Farkas Gyulának mondó ember, Molnár Tamás, Pintér Róbert és Farkas Roland.

 

Viola

Előzmény: Sosanna75 (86)
andrago_ Creative Commons License 2019.09.19 0 0 95

Persze, csak azt elfelejted, hogy közben 3 ember (magamat is beleértve) igazítja az időbeosztását, munkáját, szabadnapját ezekhez a majmokhoz + már folyik az oktatás a zeneiskolában, gyakorolni kell.

Előzmény: eekeili (94)
eekeili Creative Commons License 2019.09.19 0 0 94

A helyszínen  tisztázni kell és elküldeni ha fals az ajánlat !

Előzmény: andrago_ (93)
andrago_ Creative Commons License 2019.09.18 0 0 93

Igen, elmondtam, hogy 3. emelet. Erre ők a helyszínen: "magas földszint van" (10 lépcsőfok) Másik próbálkozásuk az volt, hogy ebből a pianínóból 3 különböző méret létezik, így a súlya is más, tehát az ár is. De azt nem voltak hajlandóak elárulni a telefonban, hogy mik a konkrét méretek. Azt mondták, hogy az majd a helyszínen derül ki.

Előzmény: Mezőföldi 2 (92)
Mezőföldi 2 Creative Commons License 2019.09.18 0 0 92

 Mindent előre meg kell beszélni !!

Előzmény: andrago_ (91)
andrago_ Creative Commons License 2019.09.18 0 0 91

Mapazi Kft. (koltoztetesmost.hu) átverős, engem jól lehúztak. Pianínót szállítottak. A honlapjuk szerint 19e-től. Aztán amikor kijöttek és már 50e-nél jártunk, megpengettem, hogy más 35e-ért elvinné. A végén 46e lett. Ment a beetetés, aztán mindennel próbálkoztak: félemelet + 4e, stb. Pedig az 5 emeletesbe fel sem kellett végül vinni, mert befért a liftbe. Mielőtt törli az admin, közlöm, hogy mindent tudok bizonyítani, tehát nem érdemes bepróbálkozni a rágalmazással, hírnévrontással, személyes adatokkal, mert a tv. szerint aki tudja bizonyítani, nem büntethető!

zolika45 Creative Commons License 2019.06.28 0 0 90

Tisztelt fórumozók!

Költöznénk.

Családi ház, örökség.

Mit illik ott hagyni? (szekrények, asztalok, székek, kert iszerszámok)

Kivel illik megbeszélni?

Közvetítő? Vevő?

a tömeg az tömeg Creative Commons License 2019.05.29 0 0 89

 Nem kell költözni, vagy csak gurulós bőrönddel !!

Spec Teher Creative Commons License 2019.05.29 -6 0 88

Tisztelt fórumozók! A spurival kapcsolatban szeretnék megosztani veletek egy kis történetet, előljáróban kijelentem, hogy mi is egy szolgáltató cég vagyunk, cirka 15-20 éve benne vagyunk a szállítmányozási iparágban. Mi már lakossági költöztetéseket nem nagyon szoktunk vállalni, szinte csak nehézgép, vagy páncélszekrény szállítást csinálunk, de az oldalunkon fent van a költöztetés menüpont is természetesen. Így esett a tegnapi nap este, hogy egy úriember telefonált kétségbe esve, hogy kijöttek hozzá a költöztetők kispestre az előre lebeszélt óradíjon, de mivel a megrendelő a 7.- emeleten lakott, és mit ad isten a lift nem volt valami nagy, így összesen 3-4 tétellel le kellett volna sétálni a földszintre. A megrendelő elmondása szerint a Spurisok tanakodtak, majd felhívták a Főnököt, és kijelentették, hogy ezt már nem csinálják, és faképnél hagyták a megrendelőt. Ezek után keresett meg az úriember, hogy este fél-7 kor el tudjuk -e költöztetni. Másnap reggelre lebeszéltük az időpontot, hogy ki tudunk menni, mi foglaltak voltunk, de a kapcsolatrendszerünkben van pár megbízható cég itt Budapesten. Ezt csak azért szerettem volna leírni itt, hogy aki költözni szeretne de dőljön be minden féle hangzatos szövegnek, és soha ne a legolcsóbb céget válassza, mert bizony előfordul olyan is, hogy hajléktalanszállón éjszakázó rakodók jelennek meg reggel, enyhén spiccesen büdösen. Ez az iparág sajnos nagyon le adta a nívóját, bár most is van pár tisztességes cég, akik szívvel-lélekkel csinálják ezt a szakmát. Valakinek tanácsra lenne szüksége keressen nyugodtan, vagy írjon itt a fórumon, de itt senkit nem szeretnék reklámozni, tényleg nem azért írtam le ezt a kis történetet, hanem azért, hogy tisztuljon egy cseppet ez a piac. Üdvözlettel: Gabi

Sosanna75 Creative Commons License 2019.02.07 0 0 87

Kedves Ditte! Érdeklődnék, hogy lett valami következménye a Spurifuvaros ügynek? Mi sem szeretnénk annyiban hagyni a történteket. 

Előzmény: Törölt nick (57)
Sosanna75 Creative Commons License 2019.02.07 0 0 86

A Spurifuvart mindenki felejtse el gyorsan, ha költöztető céget keres. Mi kb 80.000 Ft kárral zártuk a költözést miattuk. Először is megbeszéltük, hogy mennyi bútor, doboz stb lenne, azt mondták nem gond, küldik az autót. Abban is megegyeztünk, hogy kb 40.000-be fog kerülni. Reggel 8-ra beszéltük meg, 3/4 9-re értek oda, majd fél óra munka után elvonultak reggelizni a közeli boltba, miközben őrizetlenül hagyták a nyitott teherautón a holminkat. Végig nagy szünetekkel "dolgoztak", márt az elején éreztük, hogy az időhúzásra megy ki a játék. Volt olyan, hogy mi pakoltunk, a költöztetők meg sehol nem voltak. Aztán kiderült, hogy nem fér fel minden, így még egyszer kell fordulni, így lett végül a 40.000-ből 80.000 Ft az ár. 25 km-es út nekik 1,5 órába telt, ki tudja merre jártak közben. Amikor elmentek, észrevettük, hogy csúnyán megsérült az egyik bútor (leejtették) és a régi lakásba visszatérve láttuk csak, hogy a falból vezetékestől kitépték a kaputelefont, persze ezekről nem szóltak. A kicsomagoláskor kiderült, hogy a férjem egy értékes műszaki cikkének is "lába kelt". Hívtuk az irodát, de ők csak annyit mondtak, nem ők a felelősek, mivel ők csak közvetítenek, beszéljek a sofőrrel. Hívtuk a sofőrt, aki vállalta, hogy az összetört dolgok árát kifizeti. Nos, ez nem történt meg, csupán annyi, hogy két hétig ígérgetett, hogy ekkor, meg akkor hozza a pénzt. Szóval jellemtelen, tolvaj banda, senki ne dőljön be a kedvező áraknak, ami a weboldalon szerepel! Szégyen, hogy ilyen cég működhet!

Varek1 Creative Commons License 2018.05.29 0 0 85

Más témában is szorgalmasnak kell lenni !!

Előzmény: niki8814 (84)
niki8814 Creative Commons License 2018.05.27 -6 1 84

Sziasztok:)
Köszönöm szépen a segítségeteket először is!
Csak ajanlani tudom es fogom őket!
Nagyszerű csapat! Kedvesség, megbízhatóság, pontosság, odafigyelés, gyors munkavégzés! Keressetek őket bizalommal!

http://www.koltoztetesatlasz.hu/

KovácsErika89 Creative Commons License 2018.02.14 -6 0 83

Sziasztok ,

 


Először nagyon féltem költöztető céget felkérni a bútoraim átköltöztetésére,   egy ismerősöm ajánlatára aki nem rég költözött velük a http://pestikoltoztetes.com/ -ot kértem én is fel ,telefonos egyeztetés után másnap kérésem szerint kijöttek felmérni ,megbeszéltük az árat és az időpontot 

pontos érkeztek a Költöztetésre kijelölt napom is ,kedvesek rugalmasak  voltak, es ami nekem a legfontosabb volt minden bútorom és egyéb használati tárgyám sértetlenül megérkezett ! 

Mignion Creative Commons License 2018.02.06 -1 7 82

Üdv. Mindenkinek! :) 

A múlt héten költöztem Gödöllőről Budapestre és a facebookon kezdtem el körülnézni a lehetséges költöztetők között. Rengeteg lehetőség adódott volna, egy idő után viszont úgy döntöttem, hogy a visszaigazolások alapján fogok választani közülük. Így akadtam rá Koselka Csabára, aki ezen az elérhetőségen található meg a facebookon: https://www.facebook.com/hetvegiszallitas/ Nagyon sok dicsérő szó van róla az oldalán és ezért választottam őt. Azt kell mondanom, hogy nagyon jó döntés volt, mert árban, hatékonyságban, megbízhatóságban, kedvességben csillagos ötöst érdemel, ezért merem őt bátran ajánlani Mindenkinek, akinek bútorszállításra vagy költöztetésre van szüksége. :) 

grubthomas Creative Commons License 2018.02.02 -8 1 81

Egy családi probléma miatt hirtelen kellett költöznöm ezen a héten hétfőn SOS kerestem költöztető céget, szinte alig vették fel a telefont, vagy horribilis összegekért vállalták volna Budapest belvárosából Budakalászra...

 

 

Körülbelül 40 költöztető céget felhívtam, a fele elutasított és végül jöttek a mentőangyalaim a költözzön velem kft-től, akiket most tiszta szívből ajánlanék BÁRKINEK:

 

http://koltozzonvelem.hu/

 

 

 

Gyors és precíz költöztető csapat, minden értékre ügyeltek, a lomokat pedig elszállították!!

 

Köszönöm nekik ez úton is!

 

krisztian9 Creative Commons License 2018.01.19 -8 1 80

Sziasztok! Mi nem rég a koltozzonvelem.hu -val költöztünk és hihetetlenül elégedettek voltunk. Gyors, precíz és megbízható dolgozók! Tiszta szívvel ajánlom őket.

Anthony84 Creative Commons License 2018.01.06 -4 0 79

Sziasztok, amennyiben nemzetkozi koltozteto ceget, csapatot kerestek, batran ajanlom:

Koltoztetes Angliaban

http://koltoztetesangliaban.co.uk/

https://www.facebook.com/shieldremovals/

Gyorsan es elfogadhato arajanlatot adnak, rejtett koltsegek nelkul!!!

vzzoli Creative Commons License 2017.12.19 -3 0 78

Akkor nekünk még szerencsénk is volt, hogy a megbeszélt időpontra el sem jött a spuri fuvar. Pedig még hét közben is rájuk csörögtem, hogy tuti jönnek-e. Ígéreték igen szombat délre jönnek, délben hívtak hogy egykor jönnek, majd fél kettőkor, hogy négyre, majd többet nem vették fel a telefont. Én vagyok a hülye hogy utólag olvastam csak utána, hogy milyen tróger banda, de sietni kellett. Király volt ott állni az összecsomagolt lakásban a 9 hónapos terhes feleséggel. Végül két nap alatt hordtunk át mindent haverokkal.

Előzmény: Zozoka983 (72)
skygate Creative Commons License 2017.10.31 0 0 77

A nemzetközi fuvarozás terén nagyon oda kell figyelni kit bízunk meg.  Érdemes olyan céggel szerződést kötni, akik már több éves tapasztalattal rendelkeznek a szállítmányozás területén.

dbrmost Creative Commons License 2017.10.22 0 1 76

Ha nem akar amatőrökkel bajlódni a költöztetés során, akkor Önnek is van lehetősége a rutinosabb fuvarozó céget választania, akiknek a lomtalanítás területén is van tapasztalatuk.

niki8814 Creative Commons License 2017.10.16 -8 0 75

Ajánlom őket gyorsak pontosak és olcsók http://www.koltoztetesatlasz.hu/

cs414 Creative Commons License 2017.08.08 -8 0 74

Sziasztok!

A következőt nem ajánlom: http://koltoztetesmost.com/

Bp-en kiszállás nélkül hirdetik a szolgáltatásukat, mégis elkérnek 4.000 Ft-ot. De ez a legkevesebb. Tudták, hogy 3 szobás lakást fognak költöztetni, mégis beállítottak egy kicsi autóval (szerintem csak úgy alkalmanként "szerzik" az autóikat. Nekünk kellett megfizetni azt, hogy miután lehordták az utcára a bútorainkat, órákon keresztül ki-bepakolták őket az autóba, hogy elférjenek. A tv állványunkat az oldalára fordítva húzkodták az úttesten. Közben mentek a különböző történetek, hogy ők aztán milyen szakszerűek. Volt egy irodai szekrényünk, amit nagy mellénnyel szétszedtek (ketté, én halkan mondtam, hogy használtan vettük és így egyben hozták). Na a szétszedett szekrény teteje beszakadt, mire odaértünk. Mindezt 56 ezer forintért.

Tundev8 Creative Commons License 2017.07.05 0 0 73

Szia!

 

Végül melyik mellett döntöttél? Tapasztalat?

 

Előre is köszönöm.

 

Üdv:

Tünde

Előzmény: GyoriPal (67)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!