Keresés

Részletes keresés

Anthony84 Creative Commons License 2024.04.10 0 0 129

Sziasztok! 

 

Csatlakoznék azokhoz, akik megbízható költöztető céget ajánlanak. Srp költöztetés (https://srpkoltoztetes.hu/  , hátha jól jön az infó valakinek a jövőben.

 

Üdv, Toni

Csermák Csilla Creative Commons License 2024.03.24 0 0 128

Sziasztok! :)

 

Hogy ne csak negatív vélemények legyenek itt, én írok egy rövidet, de pozitívat. :)

A múlt hétvégén költöztem a Hétvégi Szállítás (https://hetvegiszallitas.hu  - amúgy hétköznap is dolgoznak, csak nekem a hétvége volt a megfelelő) csapatával, akiket itt többen is ajánlottatok, de utánuk is olvastam és mivel nem olvastam róluk rosszakat, így némi árversenyeztetés után mellettük döntöttem. Csak ajánlani tudom a csapatot, nagyon korrektek voltak, idő előtt érkeztek, minden bútoromra nagyon vigyáztak és annyit fizettem, amennyit előzetesen mondtak (pedig némileg több személyes cuccom lett, mint jeleztem....). Kérés nélkül is ajánlani fogom őket ismerősnek-ismeretlennek, mert én is így találtam rájuk! :)

Köszi az itteni tippeket fiúk-lányok, nekem szerencsére bejött! :)

Szép napot Nektek! :)

 

Csilla

 

 

Varek1 Creative Commons License 2024.01.02 0 0 127

  Végül mennyi lett a végösszeg ?

 

 

Mekkora az a lakás?

Előzmény: Szobo (126)
Szobo Creative Commons License 2024.01.02 0 0 126

Sziasztok!

 

Sajnos még egy rossz élmenyén egy költöztető "vállalkozással" kapcsolatban. A Luxus-Teher Költöztetés -t (https://www.luxus-teher.hu/arlista/) kerülje el mindenki, aki teheti. Hazug brigád, hamis árlistával és elképesztően pofátlan túlárazással... Ha mégis belefutna valaki, akkor javaslom, hogy még egy hamutál megemelésére is kérjen előre árat...

Gastoniii Creative Commons License 2023.09.19 0 0 124

Sziasztok! Látom, hogy sok rossz vélemény van a költöztető cégekről, de azért kilehet fogni normális csapatokat is!

 

Akiket nekem ajánlottak végig kedvesek voltak, minden bútort ingyen befólíáztak és korrekt volt az elszámolás is! Igen, még számlát is kaptam ✌ Bár túl olcsónak nem mondanám őket, de így útólag (főleg az itt olvasottak alapján) nem bántam meg, hogy őket választottam a kollégám "unszolására"! 

 

Összességében most költöztem először felnőtt életemben, de abszolút  volt rossz élmény!

 

Itt a weboldaluk, bátran ajánlom őket: https://kikitrans.hu

 

hehe28 Creative Commons License 2023.06.07 0 0 123

Tisztelt Bejelentő!
Tájékoztatom, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (a továbbiakban: NAV) Észak-budapesti Adó- és Vámigazgatóságára 2023. május 23-án érkezett bejelentését a fenti ügyszámon nyilvántartásba vettük és közérdekű bejelentésnek minősítettük. Az abban foglaltak alapján a szükséges intézkedést a NAV megteszi.
Felhívom szíves figyelmét arra, hogy a NAV-ot a hivatali eljárása során tudomására jutott minden irat, adat, tény, körülmény tekintetében titoktartási kötelezettség terheli.
Ebből adódóan a bejelentett kötelezettségéről, annak teljesítéséről, a vonatkozó hatósági vizsgálatról, és annak eredményéről, a NAV konkrét megállapításairól – a bejelentéssel érintett hozzájárulása, illetve egyéb törvényi felhatalmazás hiányában – Ön nem kaphat felvilágosítást. Tájékoztatom továbbá, hogy a közérdekű bejelentéssel kapcsolatos hivatali eljárás befejezésének várható időpontja 2023. december hónap, azonban előre nem látható körülmények miatt a megadott időpont módosulhat. Az eljárás meghosszabbodásának indokáról a NAV a vonatkozó titoktartási kötelezettségére tekintettel tájékoztatást nem adhat. A vizsgálat befejezéséről értesíteni fogjuk.
Tájékoztatásom az alábbi jogszabályokon alapul:
- a panaszokról és a közérdekű bejelentésekről szóló 2013. évi CLXV. törvény 2. § (2) bekezdése, - az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. törvény 127. §-a
Kérem tájékoztatásom szíves tudomásul vételét. Kelt: Budapest, 2023. június 6.

 

 

Rapidfuvar felkészül😁

Replika73 Creative Commons License 2023.05.29 0 0 122

Szia, szeretnem veled felvenni a kapcsolatot a spurifuvar miatt.

Előzmény: jamek (116)
Téli nap Creative Commons License 2023.05.20 0 0 121

Költözzetek hétvégén !

Előzmény: Pierre Woodman2 (118)
Judy_64 Creative Commons License 2023.05.20 0 0 120

Mai nap folyamán mi is a Rapid fuvarral szállíttatunk. Átvertek, a megállapodott áron felül kértek. 2 rakodó helyett 3- at küldtek, mondván foglalt volt az autójuk, de erről nem tájékoztattak előre. 

Számlát nem adtak. 

Előzmény: Pierre Woodman2 (119)
Pierre Woodman2 Creative Commons License 2023.05.20 0 0 119

Ja és nálunk is teljesen más lett az ár a költöztetés végére, amíg átértek a másik címre még lottózóba is elmentek.

Előzmény: Viola Amira Szabó (96)
Pierre Woodman2 Creative Commons License 2023.05.20 0 0 118

Sajnos mi is belefutottunk ebbe a csaló bandába, a rapidfuvar is hozzájuk tartozik +36-30 381-8102 ez a fő számuk. Hozzánk is ez a 3 ellenszenves férfi jött, nálunk is összetörtek bútorokat, óránként cigiszünetet tartottak, látványosan húzták az időt, átkutatták az autón lévő csomagokat /több olyan bőrönd volt amit csak speciálisan lehet teljesen visszazárni és nem úgy volt ahogy bezártuk/, számlát nem adtak, minket is kérdezgettek egyfolytában, stb... Én a navnál már megtettem a bejelentést, rendőrségre akkor megyek ha kipakoltunk mindent és hiányzik valami. 06306436589 ez a szám is hozzájuk tartozik, ez a sofőré.

Előzmény: Viola Amira Szabó (96)
Szandra1976 Creative Commons License 2022.08.27 0 0 117

Kedves Sárgamacska vagy bárki is legyél ilyen név alatt.
Először is üzenem a gazdinak, hogy baj van a toronyban, mert a felét nem lehet érteni annak, amit próbálsz elnyávogni...
Másodszor pedig nem igazán értem a kötekedés mibenlétét... Én írtam egy véleményt egy általam kipróbált cégről, akikről ezen a fórumon (is) olvastam. Nem értem, hogy mi a probléma ezzel...? A többi árajánlatadóhoz (mivel többektől kértünk ajánlatot) viszonyítva gyorsan reagáltak a megkeresésre (egyébként biztos, hogy nem azért, mert annyira ráérnek, hanem mert - min megtudtuk - munkamegosztás van náluk: a férfi csinálja a fizikai munkát, a nő az adminisztrációt - ez egyébként sok helyen így működik és mint a példa is bizonyítja, tényleg működik), valamint az áruk is kedvező volt (a többiekéhez viszonyítva). Nem a legolcsóbb ajánlat volt az övék, de nem is a legolcsóbbat szerettem volna választani (olcsó húsnak híg lehet a leve). Megbízhatóak, kedvesek, normálisak voltak, teljesen elégedett voltam a szolgáltatásukkal. Ezért dicsértem meg őket, hátha másnak még hasznos lehet (mert nekem az volt)... Ez a fórum elvileg erre lenne hivatott. 
Egyébként én vagyok annyira szerencsés, hogy most költöztem életemben másodszor (az elsőt még a haverokkal ejtettük meg), így korábbi tapasztalat híján tájékozódtam a piacon a lehetőségekről. 
Van még kötekedni valód vagy maradhatunk ennyiben? 

Szandra

Előzmény: Sárgamacska (114)
jamek Creative Commons License 2022.08.22 0 1 116

Üdv Mindenkinek!

Látom a korábbi írásokból a Spuri fuvarral kapcsolatos véleményeket. Nálam is dolgoztak. Nem értem még, hogy tudnak.

Tőlünk a szállítás során egy PS 4 tünt el. A ház kamerázott így letagadni nem tudják. Kerestem Őket de még nem reagáltak, viszont szeretném az ügyet rendezni. Kérem írjon ide az akit a ebben az évben megkárosítottak, elérhetőséggel felveszem vele a kapcsolatot és a feljelentés megtételekor utánajárok a teendőknek. Ugyanez vonatkozik a számlázásra is. A fogyasztóvédelmi kifogásokat is írjátok ide, rendezem.

 

Sárgamacska Creative Commons License 2022.07.30 0 0 115

  A gazdi mondta hogy egy költözés néha kész katasztrófa.

 

 A  nagyszülei   a Felvidékről  költöztek a megmaradt Mo. -ra 1919 januárjában. Az 'derék' csehek  kirúgták  őket. Bp. től cirka   150 km-re... Mitna a neve ma akkor Vámosfalva volt  a helységnek

    Tehát  Mitnáról a vasut kb.  8 km.... stráfkocsival a cucc     ( kályha  tűzhely, fekhelyek némi szekrény, némi ruházat, 

háztartási felszerelés ). Egy vagy  kettő forduló.

 Az új határnál vagoncsere majd Jászberényig vonat ott nyilván sráf vagy egyéb lovaskocsi. Aztán   Bp. majd  Sashalom, majd  Rákoskeresztút , majd  Isaszeg  Végül Cece és a temető  32 év alatt.

 

 A gazdi szülei csak egyszer költöztek a Dunántúlról az Alföldre. Sráfkocsi - vagon - újra lovaskocsi.... tartott  4 napig, az   a szép   1950 -ben amikor a derék társadalom mérnökök már egymást akasztgatták. Ikonikus alak a Rajk laci.

 Na  a  gazdi   csak egy szer  Egyik lakásból a másik szomszéd lakásba  - 50 m.

 

 Az is komoly logisztika volt.

Sárgamacska Creative Commons License 2022.07.30 0 0 114

 Szólok a gazdinak, hogy milyen érdekességet találtam. 

 

 

Itt ez a   Hétvégi  Szállítás cég.

 Minden jót igér. Gyorsan reagál a megkeresésre az ajánlat kérésre. Na ja , valószínűleg nincs munkájuk.

 Az áruk is teljesen elfogadható. Mihez képest ?  Az ember egy életben   2   x 3  aszor költözik teljes bútor cucc szállítással  egyszerűen nincs mihez hasonlítani. Nyilván a mennyiség  és  a távolság a meghatározó.

 

 Szóval ez egy hirdetés  némi mázas közhellyel leöntve.

Előzmény: Szandra1976 (113)
Szandra1976 Creative Commons License 2022.07.30 0 0 113

Kedves Mindenki!
Sokat gondolkodtunk, hogy kit is válasszunk a rengeteg költöztető cégből. Sok helyről kértünk ajánlatot, míg végül a Hétvégi Szállítás (https://hetvegiszallitas.hu) csapatát választottuk több ok miatt is: gyorsan reagáltak az ajánlatkérésünkre, kulturáltan, kedvesen válaszoltak nekünk, és az áruk is teljesen elfogadható volt. A személyes találkozás, a munka lebonyolítása is csak megerősítette az előbbieket, minden rendben volt a költözésünk során, mindenre figyeltek, a sérülékeny dolgainkat takarókkal védték. És még mellette jó fejek is voltak a srácok. :) Szóval ha legközelebb költöznünk kellene, biztos, hogy őket fogjuk választani ismét. :) 
Köszi szépen itt is a segítségeteket! :)

Szandra

csakeszi Creative Commons License 2022.07.01 0 0 112

Egy ajánlás az Arnold Fuvar költöztető cégre. Korrektek, nem volt velük semmi gond.

Lukács Dénesné Creative Commons License 2022.04.26 0 0 111

Sziasztok!

Mi is a Szállits Velünkkel költöztünk.

Abszolút semmi probléma nem volt.
Kedvesek és kiváló munkáét végeztek.

Ismerősömék rendeltek szekrénysort az Idela Bútor nevezetű cégtől.
Kb.10 hetet vártak rá.
A minőséget had ne írjam le :(
Gagyi!!
Nagy nagy csalódás volt !

 

Szegedi Gábor Creative Commons License 2022.04.24 0 0 110

Sziasztok!

Mi az Idela Bútor nevű céggel költöztettünk, de senkinek nem ajánlom Őket.

Összetörték a bútorainkat, semmire nem vigyáztak.

A végösszeg is sokkal több lett, mint amit előzetesen megígértek.

Számlát nem adtak.

Nagyon nagy csalódás volt számunkra :(

A következő költöztetést már a szállitsvelünk csapatával végeztük el.

Őket mindenkinek ajánlom!


matthiasii Creative Commons License 2021.06.20 0 0 109

 

 

 Amikor  középiskolás voltam, annyi holmim volt, hogy egy bőröndben elfért. Aztán egyetemista koromban már  2 bőrönd kellett a cuccoknak.  Igaz az egyetemi kollégium volt annyira gáláns, hogy megengedte a téli cuccok tárolását valami  raktárfélében.

 

 Most meg  3 teherautó kellene a sok sok holmi szállításához.

matthiasii Creative Commons License 2021.06.20 0 0 108

 

 

" Budapesti egérlyukból " 

 

hát azokban sok felesleges holmi nem fér el, így nyilván egyszerűbb !!

Előzmény: Yawgmoth99 (107)
Yawgmoth99 Creative Commons License 2021.06.12 0 0 107

Üdv!
Nem pontosan a költözés szervezéssel kapcsolatos kérdésem lenne, hanem az érdekelne, hogy kinek mi vált be, mikor Budapesti egérlyukból költözött nagyobb, kertes házba az agglomerációban? Erről így konkrétan nem, csak az ellenkezőjéről találtam irományokat a neten... Gondolom az emberek azt gondolják, hogy a városból könnyebb vidákre költözni, de én nem így tapasztaltam. Minden tippet szívesen fogadok! ^^

Travelblogger Creative Commons License 2021.04.23 -8 0 106

Üdv,

 

Én a Profi Költöztetés javaslom, mivel ők Magyarország legrégebbi költöztető vállalkozása és professzionális költöztetést, bútorszállítást nyújtanak Magyarországon és külföldön is.

Tomai Roland Creative Commons License 2020.08.22 -3 6 105

Üdv mindenkinek!

Nemrégen költöznünk kellett és 4 költöztető céget is felhivtunk, de volt aki vissza sem hívott minket. Akivel sikerült beszélni az horror árat mondott egy két szobás lakásra egy emeletnyi lépcsőzéssel...

Aztán a Facebook-on találtuk meg a hetvegiszallitas.hu nevű céget ahol a maximális korrektség és kedvező ár fogadott minket. A költöztetés simán lezajlott, a megbeszélt idő előtt érkeztek és bár kicsit több cucc is lett mint amiben megegyeztünk mégsem kértek többet érte. A fiúk nagyon rendesek, pontosak és korrektek így csak ajánlani tudom őket annak aki költözik. Köszönjük srácok mégegyszer!

Roland 

hsatti Creative Commons License 2020.07.18 -10 0 104

Sziasztok ajánlani szeretnék egy fuvarozó csapatott szallitsvelunk.hu költöztetés, rakodás, lomtalanításra akár sos munkákra is 

Veisz Anna Creative Commons License 2020.05.26 -10 0 101

Sziasztok múlthéten  költöztem velük másodjára minden rendben rendben volt,ajánlani tudom őket  .https://safariteher.hu/

Angi97 Creative Commons License 2020.05.03 0 0 100

Hirtelen felindulásból írtam , és persze mérgemben . Megtörtént, viszont tényleg kaptunk vissza jelzést , meglepődtem  a sofőr felhívott hogy nem érti hogy tűnhetett el . Nagyon együtt működő volt , közölte hogy nagyon sajnálja és megtérítette a kárt , az egyik fiatal embert pedig ki is rúgta , kb 1-2 hete dolgozott nála .. és meg is térítette a kárt du. 
Az Indexnek már írtam hogy töröljék le a véleményem .

Előzmény: Angi97 (99)
Alexander2020 Creative Commons License 2020.01.08 0 1 98

Mindenkinek javaslom, hogy akit a spurifuvar cég megkarosított bármilyen formában tegyen bejelentest a NAV-nál!

Csak pár perc, de ezt a céget végleg törölni kell a költöztetők közül. 

Inkorrekt, szakmaiatlan, hazudós emberek! 

Viola Amira Szabó Creative Commons License 2019.10.14 0 0 96

Sziasztok,

 

Akit a Spuri fuvar megkárosított, ahogy engem is kérlek benneteket tegyetek feljelentést a rendőrségen !

 

Sajnos én is a Spuri Fuvar  áldozata lettem. A Spuri Fuvar végezte a költöztetést részemre.

Egy közel 1.000.000 Ft értékű Bioptron lámpa tűnt el.

Először letagadták, hogy eltűnt a lámpa, majd elmondásuk szerint összetörték a lámpát és kidobták egy konténerba.

Ilyen inkorrekt embereket, céget ( ha van mögötte egyeltalán ) rég nem láttam.

A kárt nem térítették meg a részemre a mai napig, pedig a tartozás elismerő nyilatkozatot is aláírták ügyvéd előtt. 

 

Az interneten megrendelt fuvar, amit a spurifuvar.hu oldalon rendeltem meg, bizonyos Farkas Gyula nevezetű ember válaszolt, telefonszáma: +36-30 381-8102

A helyszínre 3 költöztető érkezett, Molnár Tamás, Pintér Róbert és Farkas Roland.

Molnár Tamás telefonszáma van még meg.

A fuvarszervező Farkas Gyula azt mondta, hogy a 3 költöztető ember nem az ő alkalmazottjai, Molnár Tamás viszont azt mondta, hogy ők hárman Farkas Gyula vagy az ő cégének alkalmazottai. 

Molnár Tamás és Pintér Róbert igazolta személyazonosságát ügyvédem előtt, személyi adataik megvannak.

Hiába kérdeztem a cég nevüket nem mondták meg, hogy a Spuri Fuvar milyen cég alatt működik.

 

Az árban is ellentmondások vannak. Az ajánlatot 2 rakodó embere adják meg, majd hárman érkeznek, így módosul az ár, ami nincs leírva az ajánlatban. A fizetésnél azon felül, hogy 3 rakodóra fizettem ( ebből 1 egyébként maga a sofor ), többet számoltak egy órával. 

 

Hasonlóan az előttem szolokhoz elmondható a következő:

- Számlát nem adnak a költöztetésről

- A költöztetés folyamán őrizetlenül hagyják a teherautót a teli cuccokkal.

- Rengeteg személyes jellegű kérdést tesznek fel. 

 

Mindent összeszámolva közel 1.000.000 Ft-al károsított a Spuri Fuvar - magát Farkas Gyulának mondó ember, Molnár Tamás, Pintér Róbert és Farkas Roland.

 

Viola

Előzmény: Sosanna75 (86)
andrago_ Creative Commons License 2019.09.19 0 0 95

Persze, csak azt elfelejted, hogy közben 3 ember (magamat is beleértve) igazítja az időbeosztását, munkáját, szabadnapját ezekhez a majmokhoz + már folyik az oktatás a zeneiskolában, gyakorolni kell.

Előzmény: eekeili (94)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!