Keresés

Részletes keresés

karma police Creative Commons License 2003.03.10 0 0 71
Fogalmam sincs.
Előzmény: Amocsok (70)
Amocsok Creative Commons License 2003.02.28 0 0 70
Mire gondolsz?
Holló hollónak nem ...?
Előzmény: karma police (69)
karma police Creative Commons License 2003.02.28 0 0 69
Ő nem, de én már a támadás estéjén nyitottam egy topikot "Orbán viktor felgyújtott egy kollégiumot" címmel. A fasisztoid-kommunista-reakciós index(*) törölte.
Ilyen világban élünk kérem, elvtársak.

* - a nem kívánt rész törlendő

Előzmény: Amocsok (63)
alfredoo Creative Commons License 2003.02.27 0 0 68
energetic

kepzeld el ha egy bolcsesz nyilatkozik az ujsagban hogy olyan eszement hulye bolcseszt lampassal sem talalni aki ego csikket juttatna a szemetledoboba.

es vegulis bolcseszkollegium egeserol meeg nem szol a faama...

Előzmény: alfredoo (67)
alfredoo Creative Commons License 2003.02.27 0 0 67
energetic

eredetiben is olvasva is meglehetosen hulye szoveg...

1., hol voltak ezek a bator, hosies, sokattudo emberek amikor belebasztak a csikket a szemetledoboba? akkor nem tudtak?

2., minek fikazni a bolcseszeket. ha majd meghal 150 bolcsesz hasonlo esetben akkor lehet oket fikazni. ez MEEG nem hiszem hogy alkalom a sajat nagysagunk fenyezesere

3., az ablak kitorese. mivel oxigent juttat a tuzhoz nem tudom hogy igazabol jo otlet e. de mongyak meg a szakerto urak... ezt csak ugy mondok...

Előzmény: Energetic (59)
alfredoo Creative Commons License 2003.02.27 0 0 66
ft

en maaar anno k. ferenc eseteben is kerdeztem hogy milyen oldali. tudod aki meglott (persze halalosan) egy ketgyerekes kamionsofort.

de nem jott valasz.

es most is CSAK az foglalkoztat. ha a gyerekeknek nagyon is fontos a politika. (nep, nemzet, tudat, korona, th, ov stb stb). a gyerekek nagy/tulnyomo resze de lehet hogy osszessege jobboldali. akkor a tokos jobboldali cigarettas miert nem jelentkezik. hogy en voltam. vallalom. en emberbol valo ember vagyok. csinaltam valamit de nem bujok el mint egy budosbunko baloldali. kerem az eljarast magam ellen es remelem hogy jelentkezesem enyhito korulmeny lesz.

es ehelyett???

all nema csend, legy szarnya benn se kunn nem hallatik.
fejere szol ki szot emel a kiraly nem allhatik...

en a reszemrol ennyi!

k. ferenc jobbos volt? balos? semleges?

pedig ez is egy adalek lenne. egy koporsoszeg. egy cseppbeni tenger... milyen oldali k. ferenc?

Előzmény: Fine Tune (64)
Amocsok Creative Commons License 2003.02.27 0 0 65
Érdekes szitu. Eddig végig a kommunistákra tippelt itt mindenki. És nocsak! A Viktor itt is megjelent. Hát csoda, ha megint Viktorozásba fullad a dolog?

Ezek a balosok nem bírnak meglenni egy kis Viktorozás nélkül.

Előzmény: Fine Tune (64)
Fine Tune Creative Commons License 2003.02.27 0 0 64
Gondolom, Kovács megteszi. Ő ugyanis csak gondolja, de ez nála ugyanaz, mintha látta volna.
Előzmény: Amocsok (63)
Amocsok Creative Commons License 2003.02.27 0 0 63
Bejelentést tettél már?
Előzmény: Fine Tune (62)
Fine Tune Creative Commons License 2003.02.27 0 0 62
Láttam Orbán Viktort amint lazán bedobta a csikket a 8-on a szemétledobóba. Tudom, nem dohányzik, de úgy volt ezzel, hogy ezt a ballibeket ez az apró téyn úgysem érdekelné, ezért most dohányzott.
Amocsok Creative Commons License 2003.02.27 0 0 61
A kérdés tehát nem felesleges. Ki monnyon le?
Előzmény: igen7 (60)
igen7 Creative Commons License 2003.02.27 0 0 60
Lehet hogy nem mindenki tudja, milyenek az egyetemi kollégiumok, ezért írok pár dolgot arról, hogy az hogy is néz ki, amelyikben én lakom.

- kb 1400 férőhelyes a koli, ebből a szobák legnagyobb része kb 5x2,5 méteres, csak csap van benne. ebben lakik 3 ember. a szobák kisebb része ennek kétszerese, erkéllyel, fürdőszobával, wc-vel.
- a 11 emeletes épület valószínűleg nem kap mégegyszer engedélyt a tűzoltóságtól, emellett a végénél lévő liftakna válik el az épülettől. Az épület teteje erős szélben több centit kileng.
- egy évvel ezelőtt alagcsövezni kellett, ugyanis egy föld alatti vízmosás alámosta mindhárom épületet. Kérdés, hogy jól csinálták e..
- a kollégiumból egy éve kirúgták a vízvezetékszerelőt, ezért azóta gyakorlatilag nem tudnak mit kezdeni csöpögő csapokkal, vagy folyó wc-kkel. ez pedig igen komoly anyagi veszteséget okoz a pazarlás mellett.
- a kollégiumnak van egy könyvtára, amelyet a vezetés többször megpróbált megszüntetni, de a nagy tiltakozás miatt eddig nem merte. Ez annál is furcsább, mert komolyabb fenntartási költésgei nincsenek. Az újságelőfizetéseket igaz, már lemondták. (havi pár ezer ft. )
- Azt beszélik, a büfé viszont havi pár ezer forintért bérli azt a helységet,ahol működik , sőt rezsit sem fizet. Valszeg ha az ÁNTSZ ellenőrizni jönne, rögtön bezárnák, csak hát közintézménybe nem jöhetnek csak úgy. Azt is beszélik, hogy a büfé tulajdonosa szomszéda a főigazgatónak.
- a törvényben leírt kollégiumi alapszolgáltatások itt gyakorlatilag úgy teljesülnek, hogy az ingyenes mosási lehetőséget 2 mosógép jelenti, az internethozzáférést 2 gépterem (1400 emberre).
- emellett természetesen pénzért lehet mosni más mosógépeken is.
- van egy kézilabdapálya, amelyet két éve több 10 millióért újítottak fel, ez most be van zárva, mivel életveszélyes. Építés közben kilopták belőle azt az anyagot, ami borítja.
- Azt is mesélik, hogy az építési munkálatokat a kollégiumi főigazgató ismerősének a cége szokta végezni.
- dohányzásra mindhárom épületben egy - egy szoba van kijelölve (egy 11, és két 4 emeletes épületről van szó). Ebből az egyikben laknak, tehát ez biztosan nem funkcionál.
- A kollégiumi díj 6500 ft, több, mint amennyi törvény szerint lehetne.
stb. még sorolhatnám.

Energetic Creative Commons License 2003.02.27 0 0 59
"– Nem volt tűzvédelmi oktatás, vagy ha igen, én nem vettem részt rajta. Csak úgy ösztönösen csináltam volna én is, ugyanazt, amit a többiek – mondja az egyik ott lakó fiú, aki aznap este éppen akkor érkezett haza, amikor végeztek a tűzoltók. – Vizes kendő az arc elé, le az oltót a falról, kitörök néhány ablakot, aztán adj neki – vázolja fel az ösztönös, amatőr tűzoltási gyakorlat legfőbb alapmozzanatait a leendő műszaki értelmiségi, akinek társa még hozzáteszi: – Ide műszakiak járnak. Nem akarom bántani őket, de egy bölcsészkoleszben már csak a romok között botladozhatnánk."
Amocsok Creative Commons License 2003.02.27 0 0 58
Nagyon szépen és lényegretörően összefoglaltad az ismérveket. Nos, más teendője már nincs is a beszivárgónak, mint betartani az adott hely viselkedési szokásait. Plusz álcázásra azon kívül semmi szükség. Nem egyszerű, azért is feltételeztem, hogy egy nagyon tapasztalt, nagyon kipróbált, nagyon megbízható mozgalmár lehetett. Akár Te is lehettél volna. : )
De! Nem kizárt, hogy a személy neme nő.
Igen. Nő.
Köztudott, hogy a fiatalok milyen illemtudóak és előzékenyek a korosabb nőneműekkel szemben. Ugyan ki gyanakodott volna egy 90 éves egyetemista lányra egy ilyen finom környezetben? Főleg, ha nem túl erőszakosan ugyan, de kellő nyomatékkal adta tudtára környezetének, hogy a boldog béke és háborús évek után milyen megtorlásokban részesült.
Nem. Nem hiszem, hogy lenne valami szűrő. Talán az A,B,C,D,É és F tipusú átvilágítás együttesen adhatna valami reményt, de ugye ehhez először az átvilágítók átvilágítására lenne szükség.
Reménytelen.
Szomorú, de lesznek még füstök ebben az országban.
Előzmény: alfredoo (57)
alfredoo Creative Commons License 2003.02.26 0 0 57
amocsok

azt hiszem nem jarsz messze...

de azt mondd meg hogy hogyan tudta magat alcazni? hiszen abban a kornyezetben 100% nemzeti. 100% antikomenista. tudod. miepes. nehany fideszes lezeng. lozung.

akkor hogyan. hogyan tudott annyi nepnemzeti joembert atverni. es tobb even at. szorgalmasan gyujtotte es tuzte a kokardat. es a szemet (zsidaja) lehet hogy nem is cigarettat szort le a szemetfeldoboba. hanem egy izzo kokardat. amitol becsuletes nepnemzeti fiatalok leheltek volna ki.

szornyu. nem lehetne valamit tenni? szures? magyarsagvizsga?

Előzmény: Amocsok (56)
Amocsok Creative Commons License 2003.02.26 0 0 56
Ez egy kipróbált tanácsköztársaságbeli moszkovita náciávós kommenista lehetett. Azok voltak a mesterei az ilyen terrorcselekményeknek. Ők valahogy úgy mondták, szabotázs. Szerintem valami zh-t akart elbliccelni vele a vén komcsija.
Előzmény: alfredoo (55)
alfredoo Creative Commons License 2003.02.26 0 0 55
c45

most jovok a radiobol es bemondtak a frankot. egy eldobott csikk okozta a tuzet. es tobb ember fustmergezeset. szerencsere nem halt meg senki. pedig meg is hallhatott volna.

igy mondtak hogy egy a szemetledoboba dobott csikk.

igy viszont biztos hogy baloldali volt a tuzokozo. hiszen a jobboldaliak annyira de annyira tisztessegesek es becsuletesek hogy szoltak volna. hogy igenis en voltam a tuz okozoja. a jobboldal az nemes es szep. nem olyan mint a rohadt kommunistak. tehat egy rohadt kommunista diak volt.

van abban a kollegiumban rohadt kommunista diak? vagy minden szoban magyar zaszlo?

viszont akkor miert nev nelkul mondtak ezt a csikk dolgot? ez nem lehet? hogy sunyin felgyujtja a kollegiumot aztan hallgat. a jobboldali magyar ember nem ilyen. vallalja tettenek kovetkezmenyeit. varom a hireket. meg fogjak talalni a kommunista tettest...

Előzmény: c45 (48)
lady bagett Creative Commons License 2003.02.26 0 0 54
Tessék így születnek a rémhírek! :-(
RadiX Creative Commons License 2003.02.26 0 0 53
szerintem azt probalja sejteti, hogy a polgari körök gyujtogatnak. de en ne hiszem, hogy igy lenne :-)
Előzmény: Törölt nick (51)
dzsászti Creative Commons License 2003.02.26 0 0 52
Verciki: ott dekkoltam 5 evig szinte minden nap es most azt hiszem, hogy az mar az uj Oktober 23-a utca. Ezek szerint az csak a saroktol kezdodik. Jo, hogy helyretetted a dolgot.

Jo hir viszont, hogy az Index korrigalta a cikk cimet.

Előzmény: Tub (46)
Beavis Butt-Head Creative Commons License 2003.02.26 0 0 50
A Schönherz? A Pokoli Torony? Ahol nem szabad rezsót meg hasonló cuccokat használni a szobákban, mert a felső 6-7 emeletet nem érik el a tűzoltók?
Előzmény: dzsászti (45)
kolhozmenedzser Creative Commons License 2003.02.26 0 0 49
mer' nem tudta senki fejbol, es nem akartak hulyeseget irni (epp azert, h ne gorcsoljenek foloslegesen -- gondold el, ha kijon, hogy eg a 8. emelet egy 22 emeletes kollegiumban, ki nem all neki panikolni?). tuzolto/mento radiocsatornakon csak az irinyi utca hangzott el, idobe telt, amig kiderult.

km

Előzmény: noway (43)
c45 Creative Commons License 2003.02.26 0 0 48
Nem furcsa ez, derága jó elvtikéim? Ez az egész?

Mer' ugye ég minden.

Most egy kollégium, előtte egy kórház, még előtte az erőmű, meg félórával előtte a másik erőmű és a többi az áramkimaradásig. Meg közbe ezek a fenemód érdekes járávnyügyi iskolabezárások, amikor reggel még bemengy az iskola, azt napközben kidől a fele. de mindig csak lokálisan. És a tisztifőorvos is mindig milyne tüsténkedve zárja be a létesítmény.És lehetne folytani.... Nem furcsa ez így, ez a sok-sok kis érdekes mozaik? Pont mióta ilyen nagyon nyaljuk Ámerika seggét hogy lenyomjuk azokat a szemét arabokat.

Most valahogy nem akarja a média kideríteni, hogy mi is a volt a tüzek oka... Hogy miért ilyen furcsán lépnek fel a járványok... Most nincs tényfeltáró média, mint amikor egy esetlegesen széttört opcionális fotógépen hónapokig bírtak csámcsogni... Nem, most akkora kuss van ezekről a témákról, hogy na... Hát nem érdekes...

Amocsok Creative Commons License 2003.02.26 0 0 47
Hoppá!
Itt elbizonytalanodtam.
Segítsetek! "Szerintem" melyik utcában kellene lennie?
Tub Creative Commons License 2003.02.26 0 0 46
A Schönherz címe: 1117 Budapest, Irinyi J. út 42.
Előzmény: dzsászti (45)
dzsászti Creative Commons License 2003.02.26 0 0 45
A Schonherz-koli az Oktober 23-a utcaban van, bar sokan hiszik, hogy az Irinyiben. Speciel tenyleg odabiggyeszthettek volna a kollegium nevet es akkor egyertelmu lett volna.
Előzmény: noway (43)
Amocsok Creative Commons License 2003.02.26 0 0 44
Én próbáltam politikai síkra terelni a vitát. Hiába.
Nem pukkant akkorát mint a TH bomba topik. Igaz, annak füstje sem volt.

(Szerintem a modik most fogják törölni. Általában a hozzászólásom után szokták.)

noway Creative Commons License 2003.02.25 0 0 43
Azt magyarázza meg nekem valaki, miért úgy van mindenhol a hír, hogy "tűz az Irinyi utcai kollégiumban"? Azért, hogy a schönherzesek rokonai is görcsöljenek? Olyan szörnyen fárasztó lenne kiírni, hogy "tűz ütött ki az Irinyi utcai Kármán kollégiumban"? Vagy az már meghaladja az engedélyezett tény/flekk arányt?
Előzmény: sz (2)
hajlam Creative Commons License 2003.02.25 0 0 42
Na jó szóval nem égett le, tehát hülyeség a topic címe, valószínűleg a diákok cigije okozta (ez az info honnan van?) mert nem tartják be a tv-t. De miért van ez a politikába?
AgentOrange Creative Commons License 2003.02.25 0 0 41
győri SZE koleszt úgysem nagyon lehet alulmúlni, de ettől még jó hely.-)))
Előzmény: AgentOrange (40)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!