Talán ez a topik áll a legközelebb a kérdésem témájához. Hátha tud valaki segíteni..
Szóval egy film bizonyos részletéhez készítettem magyar feliratot. Olyasmi, mint a népszerű jelenet a Bukás c. filmből, amit ugye már sokan sokféleképp feliratoztak. Ez is vicces lenne, amit egy bizonyos társaság ért, tulajdonképpen számukra szeretném elérhetővé tenni, de lehetőleg online módon, hogy ne kelljen pl egyesével pendrive-on odaadni vagy felhőn keresztül stb. Ugye a Youtube, Videa nem játszik, mert nyilván jogdíj köteles a tartalom, tekintve hogy egy hollywoodi filmről van szó, kérdés, hogy van-e valamilyen lehetőség a közzétételre, úgy, hogy bizonyos emberek férhessenek hozzá (tehát semmiképp sem nyilvános lenne, hanem pl egy link birtokában nézheti meg valaki). Visszakanyarodva, hasonló módon, mint az a bizonyos hitleres filmrészlet, elvégre az is jogdíjas, mégis megvan a módja, hogy terjeszthető legyen.
Sziasztok! Egy kultúrházban készült koncertről a szervező felvételt készít, és ezt később bemutatja online (stream) formában a honlapján HD minőségben (5Mbps-os sávszélességet javasol a megtekintéshez). A műsort kizárólag egy alkalommal, csak a honlapján regisztrált tagok részére, előre meghirdetett időpontban elérhetővé teszi - kvázi "élő". A regisztráció ingyenes és nem terhel hírlevelekkel vagy spam-mel. Úgy tudom, hogy ugyanebben az időpontban a stream elérhető a szervező Facebook oldalán és a Youtube csatornáján is, de ezt követően már nem. Ezeknél a platformoknál viszont nem tudom, milyen bitsűrűséggel dolgoznak. A felvétel kb. 2 óra hosszú, megszakítás nélkül.
Én a stream idulásának időpontjában (2024. jún. 24., hétfő 20:00) nem tudok gépközelben lenni, hogy megnézzem a koncertet, ezért szeretném "eltenni" magamnak későbbre, de nem vagyok technikailag eléggé képzett, hogy ezt önállóan megoldjam. Kérdésem: Tudná-e valaki ezt a felvételt a lehető legjobb minőségben (lehetőleg 1:1) rögzíteni nekem? Minden javaslatot, segítséget örömmel fogadok. Köszönöm előre is!
Ja azt elfelejtettem megírni google crome böngészőt használok bocsi de mivel nincs lehetőség a már megírt szöveg javítáára ezért még ezt hozzá kellet írnom bocsi!
Sziasztok lenne egy sorozat amit megtaláltam a neten és rtégóta kerestem de sehogy se tudom lementeni a gépemre már több videó letöltő bővítményt is kipróbáltam de egyik se volt jó erről a sorozatról lenne szó https://tv2play.hu/szalag/3380 segítene nekem valaki hogy tudnám letölteni?! Előre is köszönöm!
Persze nem tudtam várni délutánig és kipróbáltam,működik!
Kevesen vannak akik ígérnek valamit, amit aztán be is tartanak, ráadásul ilyen részletesen írtad le - nem kis fáradsággal - hogy még az ilyen nyuggerek is értsék.
Azt hiszem ez megoldja a problémámat hosszú időre.
(Meg kell jelennie a jobb felső sarokban egy kis lefelé mutató nyilas gombnak)
4. Keress fel valami videós helyet (a youtube jó lesz!)
5. Kezdj el nézni rajta egy videót!
(A kis lenyíl kékre vált, ez azt jelenti, hogy talált letöltésre alkalmas videót!)
6. Rákattintasz a kék nyílra. Erre kidobja neked az elérhető formátumokat.
7. A neked megfelelő sorra böksz a bal egérgombbal. (Tipp: válassz minél nagyobb felbontást, illetve az mp4-es formátumot - az lesz a legjobb minőség!)
8. Megjelenik a mentés másként párbeszédablak - gondolom ezzel elbírsz.
Ha mégis elkezdenéd telepíteni, az ezen a képen látható pipákat (így, ahogy látszik) töröld, mert az első elcseszi a keresődet, a második meg a kezdőlapodat!
Nos, elméletileg itt van egy realplayer, ami ingyenes is, és működik win 7 alatt... de cserébe reklámozik.
Hát kérlek... én föltelepítettem, de... nem igazán javaslom: a progi gyakorlatilag a youtube-ból él (azt a néhány rádióállomást leszámítva, amit még hallgatni lehet rajta - ezek közt egy se magyar). Cserébe viszont nagy, és lomha.... igaz, mindenféle feltöltési-megosztási lehetőséggel.
Nézek inkább valami youtube-letöltő firefox-bővítményt, azzal ugyanennyire mégy. (csak előbb telepítem a firefoxot).
Most váltottam W7-re, addig a RealPlayer jól működött, amit szerettem, mert csak azt a kis felugró ablakra kellett bökni és rendben is volt.De most nem indul az új winen.
Na meg volt rajta egy rakás online rádió, jó zenékkel.
A böngésző Firefox.
Az FLV downloader működött 10 napig, de aztán fizetőssé vált.
Nos, konkrétan bárhonnan letöltő progival (pláne ingyenessel) még nem találkoztam, de én is töltögetek youtube-os videókat, vagy épp online tárolt filmeket (vidto.me és társai).
Nehéz feladat, szóval előbb várjunk egy kicsit, hátha akad valakinek könnyebb és univerzálisabb megoldása.
Ha nem lesz más jelentkező egy hétig, akkor nekiugrunk, jó?
Addig talán írd le ide, hogy milyen böngészőt használsz...
Nincs általános megoldás.... Természetesen a VLC is tud ilyet vagy akár valamelyik YouTube bővítmény is. De ez alapvetően szolgáltató függő hisz eleve többféle protokolon érkezhet a stream: pl. Apple HLS, RTMP, HTML5, stb... stb... És akkor a kódolásról még nem is beszéltünk.
Egy praktikus és általános megoldás lehet valamelyik videó rögzítő alkalmazás amelyik vagy a monitor teljes területét képes videóként rögzíteni vagy csak egy kijelölt tartalmat...
Itt nézz körül, nekem az MPlayer és a VLC Player tökéletesen lementi a streameket. Ha csak Windows Media streameket akarsz menteni, akkor van itt még pár. A GetASFStream és a HiDownload nagyon jók, bár utóbbi csak 50 napig használható ingyenesen. És a FlashGet is tud streameket menteni.
Sziasztok! Ugyanaz a problémám,mint a topicnyitónak. Sajnos az írt linken már nincs semmi. Tudtok olyan letölthető programot amely megoldást jelenthetne? Előre is thx.