Keresés

Részletes keresés

myofibrillum Creative Commons License 2003.03.01 0 0 70
húhúúú, arra még meg kék keresni azt a pénzet, hékás! hát mi vagyok én? önző disznaja, hogy magamra gondolva, a keservesen megdolgozott pénzt arra költöm, hogy megváltsam magamat a szenvedéseimtől??? köll az másokra!
amint látja, jól vagyok. túl jól.
Előzmény: Ungarise Gulás (69)
myofibrillum Creative Commons License 2003.03.01 0 0 68
a módszer nem számít, lényeg, hogy célhoz érjen.
ha feleslegese van, csak szóljon nekem. néha hullámhiányosak vagyunk..
Előzmény: mont (67)
mont Creative Commons License 2003.02.28 0 0 67
Köszönöm a jó tanácsot, igyekszem megfogadni. Bár valami hasonlóval próbálkozom most is, ám inkább ösztönösen, mint tudatosan.

Előzmény: myofibrillum (66)
myofibrillum Creative Commons License 2003.02.28 0 0 66
ossza meg a sugárzási arányt egyenlő mértékben, amikor ez sikerült, megtalálta a megvilágosodás arany középútját. sok sikert!
ha sikerült, feltétlen szóljon! a technikai részletek nem érdekelnek, mert ebben sajnos önszabályzók vagyunk.
Előzmény: mont (65)
mont Creative Commons License 2003.02.28 0 0 65
Én sugárzok kifelé, de csak pozitívat. Viszont befelé erősen negatív vagyok.
Előzmény: myofibrillum (64)
myofibrillum Creative Commons License 2003.02.28 0 0 64
mi az, mindenki kisugárzás-mentes?
myofibrillum Creative Commons License 2003.02.27 0 0 63
ilyenkor praktikusabb, ha előre levágja a fejét az illető, az ereket elégeti, hogy ne a mikroajtóval keljen a lefejezést végrehajtani. akkor minden véres lesz a mikro körül és az gusztustalan. nyitott ajtóval meg tudjuk, hogy nem száguldoznak a negatív hullámok, mert azért a tervezőbácsik voltak olyan ügyesek és erre az esetre az ajtónyitóhoz csatlakoztattak egy érzékelőt, nehogy a kissurmók magukra nyissák a sugárzást, míg anyuci tesz-vesz a fürdőszobában.
azért elképzeltem. a szétrobban gyantáspatron sokkal izgibb. takarítani is. nehezebben jön le, mint az agyvelő.
Előzmény: Ungarise Gulás (62)
myofibrillum Creative Commons License 2003.02.26 0 0 61
ismeri a fizikában a "golyó a gödörben" elméletet, mellyel a különféle halmazállapotokban leleldző részecskék energetikai állapotát modellezik? az a lényege, hogy a gáz halmazállapotú részecskék azok, amelyek pozitív energiával rendelkeznek. minden egyéb halmazállapot (folyékony, szilárd) a részecskék tekintetében a kötések létesülésével egyre negatívabb. ezen halmazállapotokban a részecskék energiáját negatívnak minősítik. ez a negatív energia annyit akarna jelenteni, hogy ahhoz, hogy a folyadékot és kristályokat összetartó másodlagos kötéseket felbontsuk, energiát kell valamilyen formában beadagolni. ez az energia úgy modellezhető, mintha egy golyót akarnánk kigurítani egy gödörből: mekkorát kell lökni rajta, hogy a gödör pereméhez érve ne visszaguruljon, hanem átbukjon a peremen ( 0 szint) és kijusson a felszínre (pozitív legyen az energiája), kvázi felszabaduljon a kötések alól, és a részecske vagy elpárolog, vagy elszublimál, ergo gáz halmazállapotúvá válik.
miért is meséltem el ezt Önnek? hirtelen nem jut eszembe, de addig míg mégis, szövegelek egy sort.
so, azt szerettem volna ezzel prezentálni, hogy míg benne vagy a gödörben, totálisan mindegy, mekkorát löknek rajtad, ha ugyanazzal az energiával száguldasz vissza a gödörbe, majd megjátszod ezt a gödör falát befutom játékot jópárszor. plána, ha közben egyik oldalról löknek, a másikról lenyomnak. vagy rossz ritmusban kapod a következő kifelé penderítő lökést. bonyolult ez. ha energetikai szempontból nézem, ugye lényegtelen, hogy a hullámtetőn, vagyis a maximális amplitúdón vagyok, mert az maximum a hullám aktivitását, erejét jelzi, ráadásul onnan vissza is fogsz fordulni, és ezerrel száguldasz a másik véglet felé.
másik oldalról megvilágítva, ha azt vesszük alapul, hogy minden folyékony és szilárd állapot kötöttséget (kapcsolatot) jelent más részecskékhez valamilyen formában, hát, a magam fajta inkább szereti a független, energiatelített szabad rohangászást a légtérben, mint a gödörben levést. holott szociológiailag és stabilitást tekintve az előzőeket kiáltanák ki ideálisabb helyzetnek. s ha már légtérben rohangászás. ha nagy a sűrűség, és soka függetlenül rohangászó, nagy energiákkal rendelkező részecske, akkor meglehetősen sok az ütközés is. nem biztos, hogy egyes részecskék szeretik ezt a crush-cross életet. van úgy, hogy a részecskék csak úgy ellebegnének a végtelen térben évezredekig, anélkül, hogy szembejönne velük egy másik.
s ha a fentieket vesszük alapul, vagy kialakítok egy tökéletes kristályrácsot, mondjuk egy gyémánt alakzatot, vagy esetleg azt a gömb alakú szénkristályt, aminek most nem ugrik be hirtelen a neve, és ragaszkodom tökéletes harmóniában a testvéreimként számon tartott részecskékhez - ehhez nagyon-nagyon negatív energiával terheltnek kell lenni - vagy kiröppenek az univerzumba, és ellebeggetek pármillió évig anélkül, hogy egy kozmikus sugárnyalább megcsiklandozná a talpamat.
konkrétan csak ennyi gondom van.
Előzmény: _LaJoS_ (60)
_LaJoS_ Creative Commons License 2003.02.26 0 0 60
negatív hullámból nem lehet túlcsordulni?
és még egy dolog: hogy értelmezzük a hullámhegy és hullámvölgy fogalmát? melyik a negatívabb? :)
Előzmény: myofibrillum (57)
myofibrillum Creative Commons License 2003.02.26 0 0 59
az adóban, vagy a vevő rendszerben kell a rendszerezést véghezvinni? esetleg a közvetítő közegben nagy az interferencia? vagy talán túl sok akadályon keresztül hatol át, és jó része szétszóródik? ezekkel a hullámokkal sosem lehet tudni..
Előzmény: -nou- (58)
-nou- Creative Commons License 2003.02.26 0 0 58
a rendszerezés lehet a lényeg)
Előzmény: myofibrillum (57)
myofibrillum Creative Commons License 2003.02.26 0 0 57
negatív hullámból sosem lehet elég. ha begyűjthető volna az összes,talán volna értelme az egésznek..
Előzmény: az utolsó kuructigris (56)
myofibrillum Creative Commons License 2003.02.26 0 0 54
állandóan negatív tartományban tartózkodó hullámokra.
Előzmény: az utolsó kuructigris (52)
myofibrillum Creative Commons License 2003.02.26 0 0 53
nem ismerlek, nem tudom, mi a neked jó, mert nem biztos, hogy az nekem is az.
Előzmény: az utolsó kuructigris (51)
myofibrillum Creative Commons License 2003.02.26 0 0 50
amíg leplezed, addig nem oldod meg. sem így, sem úgy.
Előzmény: _LaJoS_ (49)
_LaJoS_ Creative Commons License 2003.02.26 0 0 49
Már aki tudja leplezni. És már aki akarja.
Előzmény: myofibrillum (48)
myofibrillum Creative Commons License 2003.02.26 0 0 48
ez a vegyifegyveres hírterjesztés nagyon meggyőző. én is lasan elhiszem - annyira rám akarják erőszakolni -, hogy Irakkal mindenféleképpen háborúzni kell. ez kivédhetetlen. az amcsiknak el kell puffogtatniuk a GDP-jükért cserébe azta rengeteg lőszert. meg aztán a nagy amerikai büszkeség is csorbát szenvedett, de nagyon. nem mintha ezzel nem a maguk faszságát akarnák leplezni a politikusok. mindig ezt csinálják. s ez még véletlenül sem politikai kérdés, pusztán lelki tényező. meg vagyunk győződve arról, hogy a felnőttség jogot ad arra, hogy mások életével szórakozzunk, holott valójában legbelül ugyanott tartunk mint egy 7-8 éves gyerek, csak jobb eszközökkel tudjuk ezt leplezni. ócska képmutatás az egész. s ha valaki megpróbál valóban felnőni, abba szépen bele kell rúgdosni, nehogy sikerüljön neki. főleg ne könnyen.
azért a háborúzgatást nagy bácsinak látszó tárgyak szokták játszani, véresen komolyan. ehhez véresen komolyan is kell, hogy vegyék magukat. számomra az az ijesztő, hogy vannak, akik erre képesek. az méginkább, hogy vannak, akik ezeket képesek komolyan venni..

ne olvassatok Zsaru magazint. nagyon jó újság, de ami képet fest az emberi fajról, az roppantul kiábrándító. a tinédzser gyilkosok és szektaáldozatok növevő száma lassan elfedi a család perpatvarban kisbaltával szétvert rokonok számát..

még mindig a Föld nevű bolygón élek...láttam a Göncöl-szekeret...

myo

myofibrillum Creative Commons License 2003.02.25 0 0 47
arra vevő volnék nagy tételben is!
Előzmény: az utolsó kuructigris (45)
myofibrillum Creative Commons License 2003.02.25 0 0 46
például?
a szivart is nagyon szeretem.
Előzmény: az utolsó kuructigris (44)
myofibrillum Creative Commons License 2003.02.25 0 0 43
nem hiszem, hogy a hajhossz befolyással bír a hullámhosszra. de ha valaki úgy írzi, kopaszon negatívabb, akkor lopjon arra az időre parókát.
Előzmény: kilencedik nick (42)
kilencedik nick Creative Commons License 2003.02.25 0 0 42
A Dark Cityben csak kopaszok fókuszáltak. 2-3 mm-t le kell vágni,azt' mehet...
Előzmény: myofibrillum (41)
myofibrillum Creative Commons License 2003.02.25 0 0 41
lépjetek ki, mert olyanokat érnek el a negatív hullámok, akiket szeretek. és ők ezt nem érdemlik meg. én annál inkább. tessék fókuszálni, és összpontosítani rám!!!
mint a Dark Cityben.
myo
myofibrillum Creative Commons License 2003.02.25 0 0 40
ha sokáig gyakorlom, a rohadékság átterjed a fizikai síkra is, és rothadásban szomatizálódik.
Előzmény: rali (35)
myofibrillum Creative Commons License 2003.02.25 0 0 39
Nem ronthatom el mindenki kedvét. azért van bennem némi tapintat. csak kevés.
Előzmény: _LaJoS_ (34)
morticia addams Creative Commons License 2003.02.25 0 0 38
if a sandwitch hits the fan..

Előzmény: Geitenbeffer (37)
Geitenbeffer Creative Commons License 2003.02.25 0 0 37
Ilyent én is tudok, aszongya:
"Life is a shit sandwich... and every day is another bite."
Előzmény: adamsky21 (33)
Labor Creative Commons License 2003.02.25 0 0 36
Nem elég az neked, amit odaát kapsz, bazze?
Előzmény: myofibrillum (-)
rali Creative Commons License 2003.02.25 0 0 35
Egye le a fene a lábad ujját.
Előzmény: myofibrillum (14)
_LaJoS_ Creative Commons License 2003.02.25 0 0 34
Ajjaj. Itt maradsz a nyakunkon? Talán az esemesezőkkel is tudatni kéne a hullámgyűjtés tényét.
Előzmény: myofibrillum (16)
adamsky21 Creative Commons License 2003.02.25 0 0 33
Tudjuk, hogy tudsz angolul, so:
"The plural noun 'problems' does have a plural form itself, which in fact spells L-I-F-E."
Tomorebben:
"Life sucks... then you die."

Nem akarsz negativ hullamokat. (Es nem ezeket a droidokat keresed.)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!