Eladó egy 100.000.-Ft értékű bármilyen külföldi utazásra, vagy repülőjegyre is felhasználható utazási kedvezmény, amit bármelyik COOPTOURIST irodában fel lehet használni. Beváltható 2003. szeptember 30- ig. Aki a legjobb ajánlatot teszi, azé a bon! ramore@freemail.hu
Nem indul a charter gép mert nem volt rá elég jelentkező!:-(
Viszont csak belépőjegyet továbbra is lehet kapni a Pegazusnál. Csak aztán jön a neheze, kijutni és szállást találni!
sziasztok!
én tudok egy megoldást, bár persze nagyon drága...
az a helyzet, hogy egy ez még mindig a legjobbnak tűnik, mert én már körbejártam mindent, amit lehetett.
Szállás nincs, illetve a múlt héten volt még, de három napra kb. 115 000 forint.
a repülőjegy kb 75 000 + reptéri ill. (3 éjszaka ott töltendő)
a belépő megint egy külön kategória, ha meg tudod szerezni.
na.
a Malév indít egy különjáratot erre a meccsre, belépővel együtt 240 000 forint, azt hiszem.
szerda 15-kor landol Manchester-ben a gép.
és éjjel 3-kor indul vissza.
sokan szeretnének menni (sokan viszont nem tudják megfizetni), ugyhogy siessetek!!
itt a telefonszám: Kon Tiki:267-0600
van meg 80font/darab aron, az ugye 2x ennyi, megkerik az arat, az biztos, de egyszer van bl donto manchesterben :)
a kerdes csak az, hogy biztosan kapok-e jegyet? mivel nem erkezesi sorrendben osztjak a jegyeket, hanem minden kerest egy kapalba raknak es onnan huzzak ki a szerencseseket, akik megvehetik ezert az arert! a kerdes tehat, hogy probaljak-e igenyelni tobb nevet, csak az a baj ezzel, hogy a jegy nevre szol, tehat milyen nevre igenyeljem a tobbit? vmi otletetek van?
Kozom nincs hozza, de valami hasonlo cipoben jarok, csak az olasz repulonappal kapcsolatban :-). Kiszurasbol ezt Caglairi (1400km) melle tettek a megszokott Udine (700km) helyett. Ha el akarsz menni, akkor ne foglalkozz a koltsegekkel, vagy inkabb el se menj. Egy meccsert nem erdemes ennyit utazni, akkor toltsetek el legalabb egy hetet Angliaban. En is e ket lehetoseg kozott vacillalok, de inkabb hajlok az el sem menes fele, mert nem vagyok hajlando autozni 3.000 km -t.
nekem is leesett a tantusz a baloldali kormannyal kapcsolatban... :) igy valszeg ugrott a mutatvany...
kozben kutakodom folyamatosan, de sajnos konkret szallast meg nem talaltam manchesterben.
egy ismerosom ismerose arrafele bebisinter, majd allitolag o is tud segiteni.
nem baj, kitartas, nagyon remelem h bejut az MU a dontobe!!
vonat: kurva draga, de jo. gyors, kenyelmes. mindenhova eljutsz vele.
busz: lassabb, de eleg kenyelmes ez is. www.gobycoach.com
a 20 fontot azert mondtam, mert en Manchesterhez eleg kozel lakom (1 ora), es innen szoktam menni Londonba, vagy londoni repterekre, es 20 font korul szokott leni a buszjegy return.
ryanair nem jo mert csak maj.15ig ervenyes :((
amugy 36euro az ut.
nezegettem kozlekedest, vonat eleg bonyolult, busz meg lassu. te mire mondtad a 20font returt? melyik tarsasag, honnan hova?
nezegetem az autoberlest, kb 40dollar, euro naponta, es az kozvetlenul a repteren van. ha tobben mennenk, szerintem azt erne meg. de majd meglatjuk.
hat szakerto azert nem vagyok, de tudok egyet s mast. itt elek/tanulok, de sajnos mar nem sokaig.
jajj. hetfo ejfelig van a ryanairnel ingyenjegy akcio a klagenfurt-london uton! ha jonni akartok, ezt ne szalasszatok el.
szallas: az igenyeidtol fugg. ha jo a diakszallo (aminek semmi koze az otthoni koleszokhoz. tiszta, normalis, altalaban sok szolgaltatassal), akkor a www.hostelseurope.com cimet ajanlom.
manchesterben nem lesz egyszeru, mert oda kozel sem megy annyi turista, mint mondjuk Edingburgh-be.
szallas meg:
http://www.bookhostels.com/
http://www.europeanhostels.com/
http://hostelwatch.com/
40-80 GBP? húúúúú. igaz, ez a döntő. ameccsek meccse. és akkor még nem is ittál/ettél semmit, hogy a szállást ne is említsük.
Én még mindig aszonodom, inkább egy BL meccs az Old Traffordon.
30 Fontból kijön
Ticket prices
The tickets are priced in pounds sterling as follows: Category 1 Ł80 (€121); Category 2 - Ł60 (€91); Category 3 - Ł50 (€76); Category 4 - Ł40 (€60).
General public – apply via uefa.com
Members of the general public who wish to attend the Champions League final will only be able to apply for tickets via uefa.com between Monday 17 March and Monday 7 April. UEFA said sales will be restricted to two tickets per applicant. All tickets will be identified with the purchaser’s name and will not be transferable.
irok a pegazusnak, hogy mennyiert vállalják, azt meglátom. én szeretnék mindenképpen kimenni, egyrészt az MU miatt, másrészt meg bl döntő. az lesz persze közelebb is, de Anglia nem lesz közelebb soha :)
én is próbálok infokat gyűjteni, ha neked van vmi, akkor ird meg ide!
Nem, Angliában meccsen nem voltam, de életem álma. A régi Wembley volt a terv, de azóta lebontották. az Old Traffordra és a Highburyre szeretnék egyszer bejutni. Menné, igen, de legalább az egyik ellenfél angol legyen. nem biztos, hogy most tudok, ez főleg a emlómon múlik. májusban zűrös lenne. szállást innen? már hogy a túróba ne. méghozzá egész jó áron.
megpróbálom fellelni a linkeket, ha kell.
a jegyeket megrendelheted külön is a Pegazustól.
vagy a Champions League honlapról. azon van egyébként szállás is
Ezt nem is a magunkfajta törzsszurkolóknak javaslom, hanem az 1. meccsre utazókra. én magam neten szerzem a jegyet és havernál, vagy panzióban szállok. a legjobb dolgok egyikei
Van igazság abban, amit írsz. Tény, hogy szervezett utazásról van szó, de én jobban kedvelem a "saját szervezést".
Mi általában 6-8-an megyünk (Német és Olasz meccsek), szállást és jegyet ismerősökön és azok kapcsolatain keresztül előre megrendeljük és autóval már csak odatalálunk :o)
Tény, hogy a Pegazus teljesít, csak néha a rossz szájíz is megmarad egy ilyen túra után...
mondom a pályát:
I. amit írsz a jegyekről, igaz, de ez így van kb. a BL 2. köréig. Arról nem is beszélve, hogy már itt is vannak rendszeres teltházas csapatok, ill. stadionok. A Dortmund, a Milan és a MU sima bajnokijaira is nehéz jegyet szerezni, nemhogy a BL-meccsekre. az ilyen csapatok mérkőzéseire néha 3-6 hónapra előre kell megrendelni (!) a jegyeket a klubok honlapjairól. Amúgy, vendégszektorba tényleg előfordulhat akár a negyeddöntőkben is, hogy kapsz jegyet fél órával a meccs előtt.
II. a Pegazus a hegyeket biztosítja. igaz, ami igaz,
1. a magasabb kategóriájú jegyeket nyomja ki,
2. ráteszi a közvetítési jutalékot.
3. viszont, biztos, hogy szervezetten túrázol és ki is jutsz. szóval, merem javasolni a drágaság ellenére.
Két barátom tapasztalatát osztom meg veletek a Pegazussal kapcsolatosan.
Velük utaztak Münchenbe egy BL mérkőzésre. A t. Iroda több, mint 2-szeres áron adta a jegyeket...ráadásul, amikor megérkeztek a stadionhoz, még lehetett tikettet kapni. A helyszínen derült ki az is, hogy a jegyüzérektől is olcsóbban lehetett jegyet venni, mint a magyar irodától.
:o(
Ez jó 1.5 éve volt, azóta változhatott, de legyetek óvatosak...
van mar tapasztalatod a pegazussal kapcsolatban? en a kenyelem miatt (nem kell nekem mindennek utanajarni) preferalom az utazasi irodakat, de ha van tipped, tapasztalatod egyedi utazasban, benne vagyok!