Keresés

Részletes keresés

TOPMAN Creative Commons License 2003.05.22 0 0 24
Eladó egy 100.000.-Ft értékű bármilyen külföldi utazásra, vagy repülőjegyre is felhasználható utazási kedvezmény, amit bármelyik COOPTOURIST irodában fel lehet használni. Beváltható 2003. szeptember 30- ig. Aki a legjobb ajánlatot teszi, azé a bon! ramore@freemail.hu
Vinnen Creative Commons License 2003.05.21 0 0 23
Nem indul a charter gép mert nem volt rá elég jelentkező!:-(
Viszont csak belépőjegyet továbbra is lehet kapni a Pegazusnál. Csak aztán jön a neheze, kijutni és szállást találni!
Gege.of.PeT Creative Commons License 2003.05.20 0 0 22
köszi az infot, ez a pegazus tours fele ut? naluk is van lehetoseg menni cirka 250ezerert.
igy sajnos ugrott a dolog, annyit nem er meg.
Előzmény: coolpix (21)
coolpix Creative Commons License 2003.05.19 0 0 21
sziasztok!
én tudok egy megoldást, bár persze nagyon drága...
az a helyzet, hogy egy ez még mindig a legjobbnak tűnik, mert én már körbejártam mindent, amit lehetett.
Szállás nincs, illetve a múlt héten volt még, de három napra kb. 115 000 forint.
a repülőjegy kb 75 000 + reptéri ill. (3 éjszaka ott töltendő)
a belépő megint egy külön kategória, ha meg tudod szerezni.
na.
a Malév indít egy különjáratot erre a meccsre, belépővel együtt 240 000 forint, azt hiszem.
szerda 15-kor landol Manchester-ben a gép.
és éjjel 3-kor indul vissza.
sokan szeretnének menni (sokan viszont nem tudják megfizetni), ugyhogy siessetek!!
itt a telefonszám: Kon Tiki:267-0600

Előzmény: Gege.of.PeT (20)
Gege.of.PeT Creative Commons License 2003.05.05 0 0 20
udv!

nem kaptam jegyet :( van valakinek elado jegye??

Gege.of.PeT Creative Commons License 2003.03.23 0 0 19
udv!

helyzetjelentes: ueaf.com-on mar lehet igenyelni a jegyeket. sajnos egy ember csak 2 jegyet igenyelhet es eleg borsos aron:

cat. 4: Ł40.00 2 Ł80.00
Subtotal Ł80.00
Administrative Charge Ł8.00
Mailing Cost Ł12.50
Total Ł100.50

van meg 80font/darab aron, az ugye 2x ennyi, megkerik az arat, az biztos, de egyszer van bl donto manchesterben :)

a kerdes csak az, hogy biztosan kapok-e jegyet? mivel nem erkezesi sorrendben osztjak a jegyeket, hanem minden kerest egy kapalba raknak es onnan huzzak ki a szerencseseket, akik megvehetik ezert az arert! a kerdes tehat, hogy probaljak-e igenyelni tobb nevet, csak az a baj ezzel, hogy a jegy nevre szol, tehat milyen nevre igenyeljem a tobbit? vmi otletetek van?

ja es meg szallas sincsen manchesterben.. :(

Zivos Creative Commons License 2003.03.21 0 0 18
Kozom nincs hozza, de valami hasonlo cipoben jarok, csak az olasz repulonappal kapcsolatban :-). Kiszurasbol ezt Caglairi (1400km) melle tettek a megszokott Udine (700km) helyett. Ha el akarsz menni, akkor ne foglalkozz a koltsegekkel, vagy inkabb el se menj. Egy meccsert nem erdemes ennyit utazni, akkor toltsetek el legalabb egy hetet Angliaban. En is e ket lehetoseg kozott vacillalok, de inkabb hajlok az el sem menes fele, mert nem vagyok hajlando autozni 3.000 km -t.
Előzmény: Gege.of.PeT (17)
Gege.of.PeT Creative Commons License 2003.03.11 0 0 17
udv!

nekem is leesett a tantusz a baloldali kormannyal kapcsolatban... :) igy valszeg ugrott a mutatvany...

kozben kutakodom folyamatosan, de sajnos konkret szallast meg nem talaltam manchesterben.
egy ismerosom ismerose arrafele bebisinter, majd allitolag o is tud segiteni.
nem baj, kitartas, nagyon remelem h bejut az MU a dontobe!!

Előzmény: Fatboy Slim (16)
Fatboy Slim Creative Commons License 2003.03.05 0 0 16
baloldali közlekedés? vagy bevállalod?
szerintem buszozz. az a legtuttibb. azzal is eljutsz a reptérről

Fat

Előzmény: Gege.of.PeT (14)
totoo Creative Commons License 2003.03.05 0 0 15
vonat: kurva draga, de jo. gyors, kenyelmes. mindenhova eljutsz vele.
busz: lassabb, de eleg kenyelmes ez is. www.gobycoach.com

a 20 fontot azert mondtam, mert en Manchesterhez eleg kozel lakom (1 ora), es innen szoktam menni Londonba, vagy londoni repterekre, es 20 font korul szokott leni a buszjegy return.

Előzmény: Gege.of.PeT (14)
Gege.of.PeT Creative Commons License 2003.03.03 0 0 14
ryanair nem jo mert csak maj.15ig ervenyes :((
amugy 36euro az ut.
nezegettem kozlekedest, vonat eleg bonyolult, busz meg lassu. te mire mondtad a 20font returt? melyik tarsasag, honnan hova?
nezegetem az autoberlest, kb 40dollar, euro naponta, es az kozvetlenul a repteren van. ha tobben mennenk, szerintem azt erne meg. de majd meglatjuk.
Előzmény: totoo (13)
totoo Creative Commons License 2003.03.02 0 0 13
hat szakerto azert nem vagyok, de tudok egyet s mast. itt elek/tanulok, de sajnos mar nem sokaig.

jajj. hetfo ejfelig van a ryanairnel ingyenjegy akcio a klagenfurt-london uton! ha jonni akartok, ezt ne szalasszatok el.
szallas: az igenyeidtol fugg. ha jo a diakszallo (aminek semmi koze az otthoni koleszokhoz. tiszta, normalis, altalaban sok szolgaltatassal), akkor a www.hostelseurope.com cimet ajanlom.
manchesterben nem lesz egyszeru, mert oda kozel sem megy annyi turista, mint mondjuk Edingburgh-be.
szallas meg:
http://www.bookhostels.com/
http://www.europeanhostels.com/
http://hostelwatch.com/

anglia.lap.hu -n rengeteg info van.

na jo utat!

Előzmény: Gege.of.PeT (12)
Gege.of.PeT Creative Commons License 2003.03.02 0 0 12
udv!

latom szakértő vagy, talán kinnt élsz? szállásfoglalással kapcsolatban tudsz linket?

Előzmény: totoo (11)
totoo Creative Commons License 2003.02.28 0 0 11
ha a leheto legolcsobban akarjatok kihozni:
- repuljetek ryanairrel (graz/klfurt-bol) (Ł50 return)
- aludjatok hostelekben (7Ł-15/ejszaka)
- utazzatok busszal anglian belul (Ł20 manchester-london return)
- foglaljatok le mindent joelore

es igy viszonylag meglehet uszni olcson.

Fatboy Slim Creative Commons License 2003.02.27 0 0 10
40-80 GBP? húúúúú. igaz, ez a döntő. ameccsek meccse. és akkor még nem is ittál/ettél semmit, hogy a szállást ne is említsük.
Én még mindig aszonodom, inkább egy BL meccs az Old Traffordon.
30 Fontból kijön

Fat

Előzmény: Gege.of.PeT (9)
Gege.of.PeT Creative Commons License 2003.02.26 0 0 9
az uefa.com-rol nemi info:

Ticket prices
The tickets are priced in pounds sterling as follows: Category 1 Ł80 (€121); Category 2 - Ł60 (€91); Category 3 - Ł50 (€76); Category 4 - Ł40 (€60).

General public – apply via uefa.com
Members of the general public who wish to attend the Champions League final will only be able to apply for tickets via uefa.com between Monday 17 March and Monday 7 April. UEFA said sales will be restricted to two tickets per applicant. All tickets will be identified with the purchaser’s name and will not be transferable.

Gege.of.PeT Creative Commons License 2003.02.26 0 0 8
üdv!

irok a pegazusnak, hogy mennyiert vállalják, azt meglátom. én szeretnék mindenképpen kimenni, egyrészt az MU miatt, másrészt meg bl döntő. az lesz persze közelebb is, de Anglia nem lesz közelebb soha :)
én is próbálok infokat gyűjteni, ha neked van vmi, akkor ird meg ide!

remélem legkésőbb május 28-án találkozunk!!

Előzmény: Fatboy Slim (7)
Fatboy Slim Creative Commons License 2003.02.26 0 0 7
Nem, Angliában meccsen nem voltam, de életem álma. A régi Wembley volt a terv, de azóta lebontották. az Old Traffordra és a Highburyre szeretnék egyszer bejutni. Menné, igen, de legalább az egyik ellenfél angol legyen. nem biztos, hogy most tudok, ez főleg a emlómon múlik. májusban zűrös lenne. szállást innen? már hogy a túróba ne. méghozzá egész jó áron.
megpróbálom fellelni a linkeket, ha kell.
a jegyeket megrendelheted külön is a Pegazustól.
vagy a Champions League honlapról. azon van egyébként szállás is

Fat

Előzmény: Gege.of.PeT (6)
Gege.of.PeT Creative Commons License 2003.02.26 0 0 6
üdv!

én/mi viszont első meccses kezdő vagyok :)
Fat! Angliában voltál már? ott például lehet szállást találni innen magyarországról is?

jegyet lehet venni a bl döntőre Magyarorzságon? vagy csak interneten keresztül?
végülis akkor most jonnél?

Előzmény: Fatboy Slim (5)
Fatboy Slim Creative Commons License 2003.02.26 0 0 5
Ezt nem is a magunkfajta törzsszurkolóknak javaslom, hanem az 1. meccsre utazókra. én magam neten szerzem a jegyet és havernál, vagy panzióban szállok. a legjobb dolgok egyikei

Fat

Előzmény: alexandrosz (4)
alexandrosz Creative Commons License 2003.02.26 0 0 4
Fatboy Slim,

Van igazság abban, amit írsz. Tény, hogy szervezett utazásról van szó, de én jobban kedvelem a "saját szervezést".
Mi általában 6-8-an megyünk (Német és Olasz meccsek), szállást és jegyet ismerősökön és azok kapcsolatain keresztül előre megrendeljük és autóval már csak odatalálunk :o)
Tény, hogy a Pegazus teljesít, csak néha a rossz szájíz is megmarad egy ilyen túra után...

Előzmény: Fatboy Slim (3)
Fatboy Slim Creative Commons License 2003.02.26 0 0 3
Gege, Alex,

mondom a pályát:
I. amit írsz a jegyekről, igaz, de ez így van kb. a BL 2. köréig. Arról nem is beszélve, hogy már itt is vannak rendszeres teltházas csapatok, ill. stadionok. A Dortmund, a Milan és a MU sima bajnokijaira is nehéz jegyet szerezni, nemhogy a BL-meccsekre. az ilyen csapatok mérkőzéseire néha 3-6 hónapra előre kell megrendelni (!) a jegyeket a klubok honlapjairól. Amúgy, vendégszektorba tényleg előfordulhat akár a negyeddöntőkben is, hogy kapsz jegyet fél órával a meccs előtt.
II. a Pegazus a hegyeket biztosítja. igaz, ami igaz,
1. a magasabb kategóriájú jegyeket nyomja ki,
2. ráteszi a közvetítési jutalékot.
3. viszont, biztos, hogy szervezetten túrázol és ki is jutsz. szóval, merem javasolni a drágaság ellenére.

Fat

Előzmény: alexandrosz (2)
alexandrosz Creative Commons License 2003.02.26 0 0 2
Sziasztok!

Két barátom tapasztalatát osztom meg veletek a Pegazussal kapcsolatosan.
Velük utaztak Münchenbe egy BL mérkőzésre. A t. Iroda több, mint 2-szeres áron adta a jegyeket...ráadásul, amikor megérkeztek a stadionhoz, még lehetett tikettet kapni. A helyszínen derült ki az is, hogy a jegyüzérektől is olcsóbban lehetett jegyet venni, mint a magyar irodától.
:o(
Ez jó 1.5 éve volt, azóta változhatott, de legyetek óvatosak...

Előzmény: Gege.of.PeT (1)
Gege.of.PeT Creative Commons License 2003.02.24 0 0 1
udv kedvenc djm! :)

van mar tapasztalatod a pegazussal kapcsolatban? en a kenyelem miatt (nem kell nekem mindennek utanajarni) preferalom az utazasi irodakat, de ha van tipped, tapasztalatod egyedi utazasban, benne vagyok!

Előzmény: Fatboy Slim (0)
Fatboy Slim Creative Commons License 2003.02.24 0 0 0
Hajrá Arsenal és MU, engem érdekel, de a többi meccs előtte méginkább.
a Pegazus Tours foglalkozik egyébként ilyennel, sőt, külön jegyekkel is

Fat

Előzmény: Gege.of.PeT (-)
Gege.of.PeT Creative Commons License 2003.02.24 0 0 topiknyitó
udv!

megy valaki a döntőre? hogyan? utazási irodán keresztül, vagy egyénileg? tud vki vmi infot? én szivesen mennék!! hajrá MU!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!