Keresés

Részletes keresés

daja99 Creative Commons License 2012.08.23 0 0 36
Sziasztok !!!

Megszeretnék kérni minden egyes forumozót hogy aki volt már a Parndorfban vásárolni az segitsen néhány inormációba !

Karácsony elött mennék vásarólni oda .Halottam sok jót és rosszat is róla !

Első soran az érdekelne hogy a Nike Factory üzletben milyen árakra kell számitani ?? :)
Gondolom karácsonykor sok a kedvezmény is

De engem tényleg most csak a Nike érdekelne hogy milyen árakra kell számitani :)Erre értem a polókat,cipöt,melegitöt stb stb .

Nagyon megköszönöm aki segit !:)
Steffi21 Creative Commons License 2012.01.24 0 0 35

Sziasztok!

Olyan embereket kereünk, akik Győrből Parndorfba járnak dolgozni kocsival, és lenne 2 szabad helyük. Természetesen a költségekbe (benzin, pályamatricák) beszállnánk.

crush@freemail.hu

Köszi!!

rumliman Creative Commons License 2004.02.07 0 0 34
atmenetileg javaslom az scs-t
ott most rogyasig van jo cucc olcson

www.scs.at

muybien Creative Commons License 2004.01.31 0 0 33
2 hete voltunk, nagy fos most az egész, béna árak béna cuccok...
rumliman Creative Commons License 2004.01.21 0 0 32
van ilyen bolt
penzt vigyel magaddal jo sokat
szoszepocok Creative Commons License 2004.01.15 0 0 31
Hello,

Hétvégén szeretnék kimenni haverokkal vásárolni. Az a nagy dilemmánk, hogy lesz e áru öltönyökből, nyakkendőkből, ingekből, pantallokból. Ha valaki most volt kint, kérjök segítsen, h ne lufira menjünk ki.
Előre is köszönöm.

Üdv,

Szöszepocok

rumliman Creative Commons License 2004.01.14 0 0 30
voltam kint tegnap, sok erdekeset nem lattam :(

viszont a benzinkut mellett nyilt egy jo nagy merkur hypermarket

brainticket Creative Commons License 2004.01.05 0 0 29
köszi
Előzmény: rumliman (28)
rumliman Creative Commons License 2004.01.01 0 0 28
nekem az eladok mondtak a ralph-ban
mivel a karacsonyi maradek arukeszletek akkor erkeznek meg
igazabol ugy mondtak, hogy 6-tol 15-ig folyamatosan fogjak kapni az orszag kulonbozo pontjairol a boltokbol vissza az arut

brainticket Creative Commons License 2003.12.30 0 0 27
hali, honnan a sale info? tuti az időpont?
a honlapon már dec 18-tól írják a winterschlussverkauf-ot.
www.designeroutlet.at
Előzmény: rumliman (26)
rumliman Creative Commons License 2003.12.24 0 0 26
nyilt 19 uj uzlet!

januar 6tol nagy sale lesz

brainticket Creative Commons License 2003.04.15 0 0 25
Parndorf-ra még inkább jellemző, hogy Visa-t is elfogadnak (gondolom mert sok a külföldi), de Bécsben vagy a Shopping City-ben nagyon sok helyen csak Maestro-val lehet fizetni (nem tom miért) úgyhogy a maestro-val jobban jársz az osztrákoknál.
Előzmény: c3 (22)
dr.dent Creative Commons License 2003.04.13 0 0 24
Mexx farmer:22.-EUR
Mexx ing-nyakkendő-poló:8.-EUR
Bally ffi cipő:47.-EUR
Nuki sport cipő:30.-EUR
.
.
.
:))

HAJRÁ!

rumliman Creative Commons License 2003.04.13 0 0 23
penteken is szombaton is voltam kint
jott aru a ralph-ba

viszont vegyetek osztrak matricat, mert a magyaro. fele tarto savban a _ kozvetlen hatar elott_ (parndorfbol visszafele) nezik hogy van e matrica (3-4 rendor szimultan)

es hiaba mondod, hogy a 10es-rol jossz, leszarjak, mert a hatar csak az autopalyarol erheto el, azaz blicceltel

eleg huzos a buntetes: 1000ezer euro vagy tobb, a rendor kedve szerint

c3 Creative Commons License 2003.04.10 0 0 22

Azt nem tudjátok véletlenül, hogy VISA Electron kártyával lehet-e fizetni a kinti boltokban? Ha nem, akkor hol érdemes Euro-t váltani?

muybien Creative Commons License 2003.04.10 0 0 21
a határ után menj le az autópályáról, előtte nehéz lesz... ha jól emléxem 10es út visz P-ba, de van tábla, ott meg nem lehet eltéveszteni, egyrsézt mer elég sokan mennek arra, másrészt tábla van...

nekünk szombaton vagy 45 perc tutkó volt odafelé

ez a kérdezősdi még divat? abban a bazi nagy forgalomban kb leszarják minek mész, jah és miért ne mondhatnád h mész költeni a pénzt? mi abban az illegális?????

Előzmény: c3 (20)
c3 Creative Commons License 2003.04.09 0 0 20

Üdv!

Budapestről mennék végig az M1-en. A határ előtt hol kell lemenni az autópályáról? Nem szeretnék osztrák autópálya matricát is venni...
A határ (gondolom Hegyeshalom) után mi az útvonal Parndorf felé?
A határon mekkora várakozási időre lehet számítani szombaton (reggel 8-9 körül és délután 5 óra körül)?
A határon, ha megkérdezik, hogy mi a cél, akkor egyszerűen csak azt kell mondani: vásárlás?

Válaszokat előre is köszi!

Előzmény: muybien (14)
djsus Creative Commons License 2003.03.30 0 0 19
ha nem bélyegeztetted le a határnál, akkor csezsheted. Amugy itt is vissza lehet igényelni a Jégbüfé melletti IBUSZ irodában.

Hétköznap 19 óráig, szombaton 17-ig, vasárnap zárva

Előzmény: kwega (18)
kwega Creative Commons License 2003.03.30 0 0 18
Véletlenül nem tudod, meddig lehet visszaigényelni? Vagy nem évül el? 2 hete voltam.
Előzmény: muybien (17)
muybien Creative Commons License 2003.03.29 0 0 17
a kajálda mellett van egy kis iroda ahol intézheted a mwstügyet...

Előzmény: kwega (16)
kwega Creative Commons License 2003.03.29 0 0 16
A Ralph Lauren üzletben pl. 190 eu-t fizettem. ennek a MWST-je már visszajönne? És ha igen, hogy kell intézni? az üzletben, vagy a határon?

A NIKE tényleg jó hogy van, de nem tudom, máskor milyen a választék. Tény, hogy 1 jó cipőt, 1 szép pólót nem találtam. De az is tény, hogy annyi magyar egyik üzletben sem volt, mint ott. Szinte tapostuk egymást. Gyorsan átnéztem a kínálatot aztán alig vártam, hogy kint legyek...
Egyébként a mult nyáron voltam több floridai NIKE Factory Store-ban is és az a tapasztalat, hogy ki kell fogni a jó cuccot. Ami jó, szép, ízléses, az nem sokáig van a polcon. És utána hetekig várhatsz, hogy hasonlót találj.

Előzmény: muybien (14)
muybien Creative Commons License 2003.03.29 0 0 15
jah, az útiktg autóval 2500 volt de igaz úgy hogy kint tankoltunk... hogy óccsóóóób legyen...
Előzmény: kwega (13)
muybien Creative Commons License 2003.03.29 0 0 14
ez vicces, mi is a Nemzeti Ünnepünkön mentünk a labancokhoz... kicsit rosszul is éreztem magam:)
nekem is nike lett volna a prioritás, de nekem az nagy csalódás volt, lényegében semmi használhatót nem találtam... téleg sok volt a magyar, de azért nekem az is tetszett, h a labancok mind vmi nagyon komoly autóval jöttek, semmi szimpla astra, csak A8asok meg Carrera-k...

A MWST ha jól emléxem úgy ugrik csak vissaz ha min 75 EUR értékben nyomsz egy bótban... na erre mi nem figyeltünk...

visszafelé azért kultúrprogram is volt: búzasör beszerzése a helyi sparban, kis fertő tavi kikapcsolódás, pár fotó, aztán Fertőd...

bár jóval többet vártam, azér jó volt, de lehet csak azért mert tele volt a kocsi, és jól elszórakoztunk:)

Előzmény: kwega (13)
kwega Creative Commons License 2003.03.28 0 0 13
Szóval eljutottam. És alig 2000FT-ból megvolt az utiköltség. :)) És nagyon izgis volt az út!!!

A részletek:
- márc. 15-én nálunk ünnepnap, de az osztrákoknál sima szombat. Utiköltségre nem volt kedvem költeni túl sokat, de kíváncsi is voltam, ráadásul semmi dolgom nem volt aznap. Régi bevált módszerhez nyúltam - autóstopp. (Miskolcról)
reggel 6-kor álltam ki a városhatárhoz. Az indulás volt nehéz, egyébként gyorsan haladtam. Leszámítva, hogy a fővárost át kellett metrózni + buszozni, szinte ingyen eljutottam Pandorfba 1:30-ra 4 kocsival.

Ott:
Az üzletek pont az autópálya mellett vannak, eltéveszteni lehetetlen. Kismillió üzlet, nagy választék. Mivel mindenhová bepillantottam ami érdekelt és 5-kor volt zárás, elég gyorsan ment az idő. Röhögtem, hogy szinte több volt a magyar mint az osztrák. Első célpontom a Nike volt. Na itt volt sok érdekes dolog, csak épp az nem amit kerestem (Air Max, ami itthon 30e). Mindegy, továbbáltam a Ralph Lauren-be. Itt már alig volt magyar, talán mert a márka kevésbé ismert, vagy az árak? Hmmm. Tény, hogy hosszú válogatás után vettem pár ruhát. Elkérik az árát (viszont még mindig nem drága), de nagyon jó minőség. A többi üzletről annyit, hogy itt mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt. Érdemes megnézni. Az jár jól, aki felpakolja a családot/haverokat és rászán 1 napot. Főleg ruha van, de láttam pl. bonbon üzletet és kerékpárboltot is. Természetesen van kajálda is a megéhezett vándornak. Szóval műszaki cikkeket ne keressetek. Az árakról annyit, hogy szerintem reálisak, drágának nem mondanám. Viszont sok akciós cucc van nagyon jó áron. De aki kicsit szeretne belemerülni a vásárlásba, javaslom fejenként legalább 200 eu legyen a tárcában :))
A MWST visszatérítést teljesen elfelejtettem megtudakolni, akinek van tapasztalata, adhatna infot, hogy megy manapság...

A visszaút:
-Nem sokkal 5 előtt álltam ki stoppolni hazafelé, hamarosan fel is vett egy budaörsi srác, aki a keletiig bevitt. Ezúton is köszönet érte! Viszont este már nem nagyon vesznek fel, tehát onnan vonattal jöttem Miskolcig. Éjfél előtt itthon voltam. Hogy megérte-e? Határozottan igen! Az az érzésem, hogy nem utoljára jártam ott.

muybien Creative Commons License 2003.03.06 0 0 12
köszi
Előzmény: kwega (11)
kwega Creative Commons License 2003.03.05 0 0 11
Előzmény: muybien (9)
kwega Creative Commons License 2003.03.05 0 0 10
Előzmény: muybien (9)
muybien Creative Commons License 2003.03.05 0 0 9
valaki tudja milyen szájton lehet elérni vmi info az outlet faluról? úgy tudom van...
ill az is érdekelne, hogy pl 7végén hogy vannak nyitva...

köszi
MB

jahno Creative Commons License 2003.03.02 0 0 8
Nemtom, de vonatra van valami kedvezmenyed? Parndorfba azt sem tudom, hogy milyen tomegkoz megy be, de van egy Kapuvar-Becs buszjarat, amire ha oda-vissza veszed a tarifat, akkor itteni ar szerint szamoljak a visszautat is. Ezzel mi a termeszettudomanyi muzeumba szoktunk kijarni, de a lenyegen nem valtoztat. Miskolc-Kapuvar oda-vissza, meg a busz az felnott jeggyel telleg kerek 10ezer penz, de az utazas elviszi a fel napodat, auto nelkul remenytelen a dolog.
Előzmény: kwega (7)
kwega Creative Commons License 2003.03.02 0 0 7
És a Ralph Lauren bolt mekkora? Egyébként 1 hónapon belül valahogy én is kimegyek valahogy, csak az a gáz, hogy itt Miskolcon szervezett út nem indul. Egyedül kimenni kocsival nagyon drága, ismerősöknek pedig üres a zsebe.
Ha vonattal megyek v. a pesti menetrendszerinti bécsi buszjárattal, akkor a legjobb esetben is 10-12e FT a költség. Akkor már inkább stoppal megyek. Felvetettem a témát az utazás.com topicban is, de úgy látszik, hogy a netre ilyen téren nem lehet számítani.
Előzmény: jahno (6)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!