Nagyon jó filmek! Majdnem mindet láttam. A Különben Dühbe jövünk az egyik kedvencem, nagyon sokszor megnéztem, imádom a zenéjét. Ezen kívül a romantikus a kedvencem. Ebből a csomagból épp ezt nézem, ugyan láttam már ezt is, de szeretem az ilyen filmeket.
The Quiet Earth 1985 Az elcsendesült Föld Letöltés The_Quiet_Earth(1985).mp4 ________________________________ Sci-fi kis zöld emberek és űrcsata nélkül (angolul) Ismertető (en)
Belle de Jour 1967 A Nap szépe Letöltés Belle de jour.avi ________________________________ Egy nappali lány az éjszakában Ismertető (hu) Ismertető (en)
Utomlennije szolncem 1994 Csalóka napfény Letöltés Burnt By The Sun CD(1-2).avi ________________________________ Ha hittél a szemednek és megcsalt az életed... Ismertető (hu) Ismertető (en)
Match Point 2005 Letöltés Match.Point.DVDRip.XviD-DMT-cd(1-2).avi ________________________________ Ha szeretted Jonathan Rhys-Meyerst Henrikként, ebben sem fogsz csalódni Ismertető (hu) Ismertető (en)
Shichinin no samurai 1954 A hét szamuráj Letöltés Shichinin No Samurai (1954).avi ________________________________ Miből lett a Hét mesterlövész? Ismertető (hu) Ismertető (en)
Lost and Found 2005 Elveszett tárgyak (Elhagyatva, s megtalálva) Letöltés lost_and_found.avi ________________________________ Hat ország, hat sors (az illető nyelveken) Ismertető (hu) Ismertető (en)
Sara 1997 Letöltés Sara.(1997).avi ________________________________ Fordulatos lengyel akciófilm Boguslaw Linda kedvelőinek Ismertető (hu) Ismertető (en)
La Petite Lili 2003 A kis Lili Letöltés La Petite Lili.avi ________________________________ Egy jó kis Csehov, Ludivine Sagnierrel Ismertető (hu) Ismertető (en)
Nine 1/2 Weeks 1986 9 és 1/2 hét Letöltés Nine.and.a.half.Weeks.[DvDrip]XviD-CheCKsTer.avi ________________________________ A hatalmas szerelemnek megemésztő tüze bánt... Ismertető (hu) Ismertető (en)
Gran Torino 2008 Letöltés Gran.Torino.2008.DvDRip-VOST.avi ________________________________ A vén Eastwood most is hős, csak most a cipzárfejűeké Ismertető (hu) Ismertető (en)
Everything You Always Wanted To Know About Sex 1972 Amit tudni akarsz a szexről... Letöltés Woody Allen - Everything You Always Wanted To Know About Sex(1972)Sorip.avi ________________________________ Mi az Ön perverzitása? Ismertető (hu) Ismertető (en)
Y Tu Mama Tambien 2001 Anyádat is Letöltés Y Tu Mama Tambien - (And your mother too).avi ________________________________ Egy pompás mexikói road movie Ismertető (hu) Ismertető (en)
Une vraie jeune fille 1976 Egy őszinte fiatal lány Letöltés A Real Young Girl (1976).avi ________________________________ Ez a Breillat tényleg nagyon furcsa lány lehetett kiskorában Ismertető (en)
Walkabout 1971 Vándorrege Letöltés Walkabout.avi ________________________________ Vissza az ausztrál természetbe! (angolul) Ismertető (hu) Ismertető (en)