Albérletet keresek hosszú távra a lakóparkban. Egyedülálló, káros szenvedélyektől mentes, leinformálható hölgy vagyok. Az előző albérletemben is 6 évig laktam. Telefonszámom: 06205974111
Tegnap is voltunk kint megnézni, semmit nem haladtak (májusban kellene átadni!), de a biztonsági őr szerint múlt héten elkezdtek megint nagyon dolgozni. Hát, egy hónap múlva újra kinézek.
Én annyit tudok, hogy tavaly tulajdonosváltás volt, az is lassította az építkezést.
Nekem is tetszett a hely, voltam kint többször megnézni, hogy hogy áll; de másfél év alatt nem sokat haladtak. (Eredetileg tavaly év elején már át kellett volna adni...)
Szerintem a négyzetméter ára nem drága, de ezt döntse el mindenki.
Akkor még nem ugrunk bele, májusig várok, hátha addig megemberelik magukat. Azért a többi lakóparkhoz képest nem olyan drága, sőt, keveset találni 240.000Ft/m2 alatt. Vagy ha nem túl drága és jól is néz ki, a belső elosztása rossz. sajnos.
Akárhonnan probálkozom, nem találok semmit erről a cégről.
Szvsz nagy bátosrság pláne ilyen marha drágán beleugrani. Ezért a pénzért a xvii. kerületben családi házat adnak
R.
Ebben a lakókertben szeretnénk lakást venni, de az építtetőről még nem hallottunk. Eredetileg már késznek kellene lenni (www.lakasertekesites.hu), most mégis úgy lesz, hogy az első ütemet májusban, a másodikat decemberben adják át. Voltunk kint megnézni, a munka nem nagyon halad. A lakópark viszont nagyon-nagyon tetszik, remélem, tud valaki valami jót mondani róla! Köszi!