A nyelv szabályainak ismerete nem egyenlő azoknak kizárólagos és kötelező használatával.
Ezesetben (is) a nyelv szabályainak merev alkalmazása a könnyed játék brutális legyilkolásával lett volna ekvivalens.
Szegény apró és tréfáskedvű lelemény épp vadvirágot szed az erdőszélen, háttérben mézeskalács házikó, te pedig hátulról leütöd egy vaskos szabályzatgyűjteménnyel... Igazán nem szép tőled.
Felháborítónak tartom, hogy szerencsétlen, megalázó helyzetekbe kényszerített, és erőszakkal ott is tartott férfitársaimat egy ilyen törvény, és az erkölcs ellen is vétő "intézménybe" szeretnéd bebörtönözni, hogy ott kéjsóvár nőstények kényére-kedvére szolgáljanak.
A következő vállalkozás nyitására kérek engedélyt.
A Ház, ahova a munkából megfáradt Amazonok betérnek egy kis könnyü szórakozásra, s amelyben én vagyok a Padám.
Természetesen adót nem óhajtok fizetni, és igényt tartok két izmos erőleányra, megvédendő A Ház-at a hisztis féltékeny papazonok rohama ellen.
Kérem kérésem teljesitését.
Tisztelettel:
Mondaine, a Padám
jaj, cicafiú, mindjárt jönnek haza az asszonyaink, és hozzák a mammutot. viszont utálom, hogy mindig állva pisilnek. utána meg mostatom föl a vécét.
megvan már a kozmó legújabb száma,
na, szióka, mentem kozmetikushoz.
dr. Helga von Emanziepunzie, híres germán feminista kutatónő felfedezett egy törzset a csendes-óceáni Pepszi-szigetek dzsungeleiben, ahol fordítva vannak a nemi szerepek:
a nők egész nap mammutra vadásznak, a férfiak meg otthon ülnek, Kozmót olvasnak és menstruálnak. :-))