Keresés

Részletes keresés

Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2003.02.21 0 0 73
ne mosakodj! azt írtad süketelek, amikor állítottam valamit. Meghazudtoltál. sipirc a mea clumpába, vagy meséld el, hogy a nagymamám mikor és hol mesélte el neekd, hogy nem kishaverezik.
Előzmény: mioko (69)
alfredoo Creative Commons License 2003.02.21 0 0 72
t

tisztelettel kerdeznelek hogy ki az a tiz es ki az a ketto?

Előzmény: Tisztesség (59)
Tisztesség Creative Commons License 2003.02.21 0 0 71
Bocs!!

Reggel van, fáradt vagyok!

A LINK

Még egyszer bocs...

Előzmény: Tisztesség (70)
Tisztesség Creative Commons License 2003.02.21 0 0 70
Előzmény: ProfitOrientált Nyugdíjas (62)
mioko Creative Commons License 2003.02.21 0 0 69
Ha nem vetted volna észre, én nem azt mondtam, hogy ez, meg az. Hanem arra kértelek, hogy gondold végig.
Előzmény: Hayloft Ezekiel (68)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2003.02.21 0 0 68
ugye nem azt akarod mondani, hogy jobban ismered a saját apám édesanyját nálam? Hidd el, hogy a kishavernél sokkal lazábbakat is mond. És hidd el, hogy a miépre szavazott. Nem értem miért, de hát szíve joga.Pont azért nem értem, mert ismerem az életét. Ő mesélte, tudod.
De az nem nagyon tetszik, hogy te akarod megmondani, hogy ő milyen...nem is értem!
Előzmény: mioko (66)
mioko Creative Commons License 2003.02.21 0 0 67
Hja, Barátom, ha akarok,bárkibe bele tudnék kötni, de nem szokásom. Itt mindössze arról van szó, hogy Te kötözködsz. De ezt is szívesen fogadom, mert nem túl bután csinálod. És már ez is örömmel tölt el.
Előzmény: Hayloft Ezekiel (64)
mioko Creative Commons License 2003.02.21 0 0 66
Barátom!
Gondold csak végig a nagymamád életérzését! Nem illeszthető bele a "kishaver" kifejezés. Ez mindössze a TE süketelésed. Már megbocsáss!
Előzmény: Hayloft Ezekiel (65)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2003.02.21 0 0 65
az én nagymamám is kisnyugdíjas. Sokkal olyanabbakat is mond, mint a "kishaver". És ráadásul miép szavazó. nu, most mi van?
Biztos a cion bölcsei hülyítették meg...ugye?
Előzmény: mioko (63)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2003.02.21 0 0 64
hát ez jó kis topik
ez az irónia nem nagyon fog bejönni itten a zsigeriek között
mioko drága, te meg ha nem tudsz mibe belekötni, akkor minek írsz?

na további kellemest

Előzmény: mioko (63)
mioko Creative Commons License 2003.02.21 0 0 63
Egy kisnyugdíjas miért mondja vajh a vitapartnerére, hogy "kishaver"?? Meghogy "eztet"?? Nekem valahogy ez furcsa.
Előzmény: ProfitOrientált Nyugdíjas (62)
ProfitOrientált Nyugdíjas Creative Commons License 2003.02.21 0 0 62
hanem ehelyett az Internet-elérések árát csökkentik ebből a pénzből. Így végre ugyanazon az áron a 384K-s Axelero előfizetésem helyett egy 512K-et fogok tudni bekötni!

Eztet hol hallottad kishaver? Én csak azt látom, hogy egyre drágább az ADSL, és nekem kisnyugdíjasnak jelenleg csak modemre fussa

Előzmény: Tisztesség (-)
Ellenagyag Creative Commons License 2003.02.21 0 0 61
Súgok! Csak azért nem érti senki az ilyen nívós íróniát, mert Te vagy az okos és mindenki más hülye...
mioko Creative Commons License 2003.02.21 0 0 60
Tudod lehet, hogy úgy érzed, intellektusod túl fejlett a topicolók többségének. Szerintem pedig, egyszerűen nem különültél el azoktól az egyszerű lelkektől, akik pontosan ugyan azt írták volna amit te, csakhogy véresen komolyan.
Tisztesség Creative Commons License 2003.02.21 0 0 59
Borzalmasak vagytok.

Az ember akarna egy jól összeszedett kis gondolattal balos szocikat hergelni, erre rögtön nekiront egy jobbos, aki nem veszi a minimális fáradtságot se, hogy értelmezze a mondatokat normálisan, amiket elolvas (U-1956).

De a balosok közül is jó ha 10-ből 2 ember kapcsol.

Lehetetlen itt vicceskedve kétértelműen fogalmazni, mert nem értik meg az embert, a többség nem tud olvasni a sorok közt, még akkor sem, ha a Topic-nyitóm utolsó mondatában egyenesen összefoglalom, hogy valójában mit is akarok mondani.

Akkor mostantól nem lesz ilyesmire példa tőlem, tettem egy próbát, azt hittem jó lesz, nem jött be, mert sokan túl egyszerűek mindkét oldalról :(

Ehhh...

Tisztesség Creative Commons License 2003.02.21 0 0 58
A Topic-nyitó hozzászólásom a humor, nem a Cion Bölcseivel kapcsolatos megjegyzésem.
Előzmény: sovisov (57)
sovisov Creative Commons License 2003.02.21 0 0 57
Ez valami vicc ?
Bocsánat, de ilyet még nem láttam és nem hallottam !
:-)
psch Creative Commons License 2003.02.21 0 0 56
Tisztelt Tisztesség! Bocsánat. /levelet elküldtem/
Tényleg félreértettelek először, de nem intelektuális hiányok miatt, hanem lustaságból, mivel nem olvastam végig "alapvetésed"-et. A humor pedig, amelyre oly nagy szükségünk van - tőlem sem idegen. De a tévedés belátása sem.
Tisztesség Creative Commons License 2003.02.21 0 0 55
Utána néztem, mikről szólnak az említett könyvek. Helyesbítek tehát.

Azt mondom, hogy csak azért, mert valaki nem hisz az összeesküvés-elméletekben, az még nem jelenti azt, hogy valójában nincsenek összeesküvések!

Előzmény: psch (53)
Tisztesség Creative Commons License 2003.02.21 0 0 54
Nincs érzéked az intellektuálisabb humorhoz.
Túl demagóg a gondolkodásod ahhoz, hogy átlásd. :)
Előzmény: psch (53)
psch Creative Commons License 2003.02.21 0 0 53
K.Tisztesség! Talán Őrültség néven "publikálj" - úgy hihetőbb lenne, amiket írogatsz! Javaslom: olvass! PL.: Kettős szerepben c. könyvet vagy az Értelmiségiek c.-t. Vagy ne olvass, de ne is írj.
Tisztesség Creative Commons License 2003.02.20 0 0 52
Pontosan, hiszen a liberalizmus a Cion Bölcseinek a támadása a megszállni kívánt ország lakóinak erkölcsössége ellen, amelynek a végső célja a célnemzet szisztematikus elkorcsosítása!

(Lassan már azon a meleg prostituáltan se fogunk csodálkozni, aki bedrogozva hajt végre eutanáziát, hiszen mennyivel ésszerűbb mindez, mint a vallásosság!)

Előzmény: Ellenagyag (51)
Ellenagyag Creative Commons License 2003.02.20 0 0 51
És az nem lenne jobb, hogyha semmihez sem állna közelebb. Mondjuk semleges lenne? Esetleg az már túl "liberális"?
Előzmény: Tisztesség (50)
Tisztesség Creative Commons License 2003.02.20 0 0 50
Mindkét esetben fellázadnék.
De van egészséges átenet.
Egészséges, tehát cseppet közelebb álló a keresztényi véglethez.
Előzmény: Ellenagyag (43)
Ellenagyag Creative Commons License 2003.02.20 0 0 49
Már 58 év!
Előzmény: Tisztesség (47)
Ellenagyag Creative Commons License 2003.02.20 0 0 48
Nem! Álamosították templom építésre.
Előzmény: alfredoo (46)
Tisztesség Creative Commons License 2003.02.20 0 0 47
De a panaszkodás helyett inkább folytatnám a sort, hogy miért vagyok olyan nagyon megelégedve a kormánnyal.

Nagyon örülök annak, hogy Medgyessy keményen beintett a gyilkos fiának, amikor irritálja őt apukája ÁVÓ-s képe az Andrássy 60-ban, és nemmel szavazott ellene!

Hiszen így a gyilkosok fiai is kiábrándulnak a szocikból :-))))))

Ezt csak egy nagyon kicsit rontja el a tény, hogy fel akaják rúgni a Múzeum igazságos nyilas-kommunista arányát, ami pedig jelenlegi formájában őszintén jelzi, hogy az egyikhez képest a másik meddig tartott (1 év - 50 év). :-)))))))

alfredoo Creative Commons License 2003.02.20 0 0 46
ea

felkopott az allad?

Előzmény: Ellenagyag (44)
alfredoo Creative Commons License 2003.02.20 0 0 45
t

olyan szepen normalisan irsz. kepzeld el ha ilyen vegleteseket fogalmaznanak meg a te oldaladrol. ki lennel akadva? valoszinuleg...

szerintem probald a masik oldalt sokkal de sokkal jobban megerteni. gondold azt hogy ott IS lenyegeben tisztesseges emberek vannak.

es nem kell savanarolat jatszani...

hiszen a tokos, gerinces jobboldal hallgat amikor a francia elnok magyarorszagot(???) minosithetetlenul kezeli. es csond van. inkabb a medgyessyt basztatjak. ez neked nem furcsa?

Előzmény: Tisztesség (39)
Ellenagyag Creative Commons License 2003.02.20 0 0 44
Álam vazz állam helyett...
Mindegy. Érthető...?
Előzmény: Ellenagyag (43)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!