Keresés

Részletes keresés

ipari tusko Creative Commons License 2003.02.20 0 0 10
Csurka annak idején az MDF szétveréséhez járult erőteljesen hozzá, ezzel sokat ártott a "konzervatív" erőknek.
Ezt követően egy olyan pártot hozott létre, mely kizárólag az ő személyéhez kötődött, ezért várható volt, hogy előbb utóbb eljön a vég.

Megjegyzem az ő tevékenysége smafu ahhoz képest, amennyit Torgyán ártott a jobboldalnak.
Ha ő nem hibban meg, illetve időben visszalép, lett volna esély egy erős kisgazdapárt fenmaradására; egy 15-20%-os kisgazdapárt mellett [mely agrárképviselet teljesen reális Magyarországon] az mszp-nek akár évtizedekre elveszett volna az esélye a kormányzásra.
És ez így több, mint gyanús.

A MIÉPnek úgy tűnik vége: a pártszakadás elkerülhetetlennek látszik, egy 4-5 % körüli pártnál az pedig a halált jelenti.

Talán egy újraszerveződő kisgazda irányultságú párt vállalhatná fel a "magyar érdek radikális képviseletét"

rezsda Creative Commons License 2003.02.20 0 0 9
Nem tudom, hogy volt-e már szó róla és, hogy ki nézte meg: a www.fuggetlenseg.hu-n van egy interjú Csurkával (36 perc). Kissé sok időbe telt letölteni, de sikerült. Katasztrófális, amit ez az ember össze vissza hadovázik és hazudik a pártjában lévő "palotaforradalom" kapcsán. Hogy van képe az ő alkalmatlansága miatt kirobbant elégedetlenséget összekeverni azzal, hogy a MIÉP nemet mond az EU csatlakozásra, tehát a "háttérben álló erőknek" ennek megakadályozása a célja. Egyszerűen csak a két dolog véletlen egybeeséséről van szó. Ha nem került volna az EU csatlakozás a napirendre, a vele kapcsolatos elégedetlenség akkor is a felszínre tört volna.
rézgálic Creative Commons License 2003.02.20 0 0 8
Valaki világosítson már fel mi van az ifj. Hegedűssel, kinek szolgál mostanában?
HitetlenTamaska Creative Commons License 2003.02.20 0 0 7
De akkor mit kezdjek Grespikkel: ő a mégjobban bujtatott ügynök, hiszen ő reformplattformos is. Vagy ugy van, mint Heinrch Böll hires novellájában: mindenki ügynök és egymást figyelik? :-)))
Előzmény: Devil Inside (6)
Devil Inside Creative Commons License 2003.02.20 0 0 6
Azt mondja, igazad van. Szerintem is, de ahhoz nem kell ügynöknek lenni, elég, ha azt hiszi többen szeretik, mint utálják, mikor fordítva van, de ezt nem hiszi el.

A MIÉP pedig akkor lenne elfogadottabb, ha kevesebbet foglalkozna a zsidókkal. (Egy kedvenc témával megvilágítva: a francia/német nagytőke is pont ugyanolyan "lelkiismeretlen" pl.)

Előzmény: HitetlenTamaska (5)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2003.02.20 0 0 5
Kedves Felpillantó Küllő

Értelmeznéd, énbambaságom számára, hogy mit akartál mondani?

Előzmény: felpillantó küllő (4)
felpillantó küllő Creative Commons License 2003.02.20 0 0 4
Ott a pont.
Előzmény: HitetlenTamaska (2)
N.A. Frenkel Creative Commons License 2003.02.20 0 0 3
Alvó ügynök?!
Azonnal kirúgni a szájtátiját! Alukáljon otthon, ne az osztályharc frontján!
Előzmény: rezsda (-)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2003.02.20 0 0 2
Én néha magában Csurkában véltem az MSZ(m)P ébresztett ügynökét megtalálni - különösen az elmult egy évben. Viselkedése ugyanis az MSZP-nek használt sokat (a Grespik féle nagyágyúval), és a Fidesznek ártott a legtöbbet.
Erről korábban részletesen irtam is
"Elvesztettem politikai tisztánlátásomat! Please help" c. topicomban.
És pindy is figyelemre méltó megállapitásokat tett a Fidesz ügynökügyben való nyári csöbehúzásáról.
Előzmény: rezsda (-)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.20 0 0 1
Ami nincs azt nem lehet utálni , ami meg van , azt valaki biztosan utálja. Az MSZP-nek meg a Fidesznek is igen népes gyűlölői tábora van.
nazarene Creative Commons License 2003.02.20 0 0 0
lassan 0 ember lesz a miepben, aki nem ugynok;o)
rezsda Creative Commons License 2003.02.20 0 0 topiknyitó
A topic címében a témafelvetőre vonatkozó megállapítás nem saját találmány. Az Csurka Istvántól származik, s ő azok megjelölésére használta, akik vele szemben immár a nyílt lázadásig jutottak. Nézetüket jómagam is osztom, ebből következik, hogy akkor én is megfelelek az elnöki minősítés kritériumának.

Mindazon által nem vagyok MIÉP tag, inkább csak egy volt szimpatizáns. Csalódásom kétségkívül hatalmas, de szeretnék inkább előre tekinteni.

Ki hogyan látja a vasárnapi elnök választás után, ennek a pártnak a jövőjét? Van-e még valaki, aki hisz Csurka Istvánnak? Ez az ember eleve ilyen volt, vagy fokozatosan ment el az esze? Milyen nemzeti radikalizmus lenne az, ami elfogadható volna a széles társadalmi rétegek számára is? Magyarán: milyennek kellene ahhoz a MIÉP-nek lennie, hogy ne legyen annyira gyűlöletes az emberek szemében?

Sok ehhez hasonló kérdésem lenne még, de szeretném a véleményeteket hallani.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!