Évek óta meg sem mozdult ez a topik, alig vettem észre most is, hogy valaki járt itt, pedig bekedvenceltem, de ott is a lista alján csücsül mindig... Így aztán nem tudom, hogy mennyire lángolt aki idetévedt.
Zűr, meg zavar, meg zajlik:-) Vizsga mához 1 hónapra, időm, mint a tenger, viszont neki kéne állni szakdolgozathoz olvasni. Fogadalom semmi, kívánság sem. Csodálatos karácsony (előtti) ajándékom volt: kölyök hazatalált:-) S Te? Mesélj....
Szerintetek miért nem közli az RTV Részletes újság a magyar ATV műsorát? Talán csak nem azért, mert a poszt-Kondor klánnak sem tetszik a csatorna porfilja? Aki tud jobb okot, szóljon!
hát sajnálom. Úgy volt, hogy én is visszamegyek HO-ba szept.ben, de sajna - rajtam kívülálló okok miatt - nem jött össze. Viszont a lányom volt egy hetet Párizsban, 1 hete jött meg. Én már annak is örülök, hogy péneteken egy nagyot taliztunk a grafománokkal.
Nem. Az idén az összes nyaralásom, őszelésem, telelésem, mindenem elmarad. Hogy a fene essen bele! Úgy terveztük, hogy szeptemberben néhány napra elmegyünk Horvátországba, most, október elején pedig Velencébe. Aztán volt még szó holmi Pilisi felüdülésről és a karácsony házonkívüliségéről. Na most. Ebből mind semmi nem jött és nem jön össze!
Jó elhagyott ez a hely. Alig jár erre valaki, igaz, Brájen?
Pedig valaha milyen jó kis beszélgetések estek erre... Jó lenne most is! Óóóóóóóóóó...... ááááááááááááááááááááá..................................uuuuuuuuuuuuuu.
rövid biza... Mire belejössz, jöhetsz haza. Nekem amúgyis azzal az országgal, főként azzal a városkával, ahol már most voltam hetedszer van vami egészen különleges spirituális kapcsolatom. Most viszont tanulás - mármint reggeltől -, 25-én vizsga!!! Jó éjt kedves!