Itt rengeteg minta es vicces felirat kozul tudsz valogatni. Csak ajanlani tudom a LOLMARKT-ot, nagyon embersegesek, segitokeszek es mindent ugy keszitenek el, ahogy te elkepzeled. Baromi jo minosegben. Itt egy pelda:
REngeteg van ami király. Inkább a minőség a kérdés, persze ha csak egy két alkalomra kell poénból akkor simán jó bárhonnan. Én ha póló kell mindig a Pólóidő.hu oldalról rendelek.
nyomtattam már pár bugyit, de (kissé kocka) lévén nekem az a gondolat tetszett legjobban, amit egy kedves vásárló hozott. Semmi extra nem volt rajta, csak egy USERNAME mező és egy PASSWORD mező :)
Egyébként tényleg sok helyen van póló nyomtatás, és igazándiból (1-2 kivétellen) mindannyian ugyanazt a szolgáltatást tudjuk nyújtani, szinte ugyanazon az áron.
Mi speciel az Örs vezér téren vagyunk. Ha erre jársz és 30 percen belül pólót szeretnél nyomtatni, akkor nézz be hozzánk ;)
Ugyan nincs akkora mintakatalógusunk mint az előttem szólóknak, mi főként egyedi igényeket elégítünk ki...
"Jövök-megyek" pólója az én haveromnak már 1978-ben volt!
Egyébként a kommersz pólók is humorosak néha. Egy No Fear modell felirata, a hátán: "It is official: second sucks!" De a Gas-féle "No camera - Use your eyes. We are travellers not tourists" is tetszik.