Ha megmondod, hogy mijafranc szerinted az Az Index, akkor talán más választ is kaphacc... Persze Sör az legyen, mer' anélkül semmi se nincs, ami meg netán mégis van, az úgyse ér semmit... EGészség!
Ha van annak a vizsgálós bundesmanusznak Söre, akkor én bármikor hamistanúzok, kérem szépen, de a Felügyelő úr ne legyen ottan, mer' az állandójan kusskörösztérdez és csúnyán is néz, amitől nekem mindig rémálmaim szoktak lenni - plédájul olyantot is alszom, hogy valamelyik segédkormányos vigyorogva a Sörömhöz közelít és... na ekkor szoktam fölébredni és kiver a víííízzzz.... brrrr.... Na, eztet kerüljük, ha lehet, de Sör legyen mindenképp... Egészség!
tegnap a Magyar ATV-én halottam a hírt, hogy az adatvédelmi ombudsmann is aggályosnak tartja az ügyet és még vizsgálja. Hoppá, hát nem csak légből kapott ez a disznság?::)))) Mégiscsak nem zörög a haraszt...:)))??
Egy Pofa Söré' én bármikor elárulom a Nagy Titkot, de ha további Söröket fizecc, akkor neked még külön is... Az úgy van, kérem szépen, hogy minden 1s kormányosváltáskor, amikor megverik aztat a kisharangot a főárbocnál, a szakácsot meg a bekozmált lebbencsleves mijatt, engemet mindig állandójan és renceresen is becipelnek az éppen aktujális kormányosnak a kabinjába, és ottan van valamijé' a Felügyelő úr is, aki mindig kusskörösztkérdez és csúnyán néz, amikor elalszom, na szóval, és akkor aszongyák, hogy figyejj ide, te Wágner, te egy nagy részegdisznó vagy, de ha még akarsz Söröt inni és nemcsak a tócsapocsolába' beleázni, akkor mostan aztán jattold le, hogy olyan csupa aktujális kormányközeli sztrovacsekoknak legyen árokbatemetős bézbólsapkája..., izé, ütője..., sapka nélkül... hm, lehet, hogy fordítva... mindegy..., a lényeg, hogy ezek aztán majd mindig leütnek mindenkit akár van sapkája, akár nincs, ha nem éppen aktujális kormányoshaver, és akkor egy darabig még ihacc Söröt, má'mint én..., és akkor mindig úgy van kifundálva, hogy a kormányosnak a nagy szőrös kezét nem szabad piszkoskoszosnak láccatni, mer' akkor Lyól kinézünk és smafu meg blamázs lesz, de nagyon... Így aztán időnként az éppen aktujális kormányos személyesen néz meg minden egyes hozzászólásot és bólint rá, de legalább kacsint...., elvégre ráér, mijafranc dolga lenne egyébként, de ha nem ér rá, mer' éppen isz valahol, akkor is mindig van ilyen komisz szar, izé, szár, az kormánybiztos zihertutti, kérem szépen, és erre akár mérget is lehet venni - tudok is egy Lyó délkínajijapán sztrovacsekot, akinél mindenféle ilyen méreg meg ópijum, meg has is beszerezhető jutányosan, habár az utóbbit - a hast - Sörből sokkal kellemesebb beszerezni.... ez egy magányrekjlám volt, hogy üzlet is legyen, necsak szájpogázás... Na, ez a Nagy Titok és további Söröké' lelepedőzési részletekkel is szolgálok, csak tessék engemet rendesen megvesztegetni, ahogy mindegyik kormánylapátváltozásnál ill... másképp ez a csólnak majd nem arra megy, amerre kéne, de én akkor mosom a kezeimet, mind az ötöt, továbá köpök a zegészre és legyetek meg, ahogy tudtok... A Söröt viszem, úgyhogy száraggyatok meg!
Okos tojás én nem kérdeztem, mert veled szemben én tudom. A kérdés csak arra vonatkozott, hogy utasítás volt-e vagy kérdés. Itt kérdezned naked kell. Nagyobb alázattal.
hülye kérdést tettél fel. naná hogy tudott róla, sőt az engedélye nélkül meg se tehették volna, annyira nem hülye az APEH alelnök hogy ilyent meg mert volna tenni kormányjóváhagyás nélkül
Piszkos? Törvénytelen? Ocsmányság? Egyik sem, de ezt a kört már lefutottuk egyszer. És igen, tudott róla. Az lett volna az érdekes, ha a pénzügyminiszter nem tud egy ilyen dologról.
a legfélelmetesebb ha igaz az ügy hogy a Kormány minden jogot és törvényt áthágva azt tesz velünk kisemberekkel (is) amit kéyne kedve szerint akar. ott él vissza hatalmavála ahol tetszik neki: kezd azért összeállni a kép bennem: kezdve a sokszorására emelkkedett tüntetés letiltásokkal, erőszkaos szétverésekkel, APEH ellenőrzésekkel,. kirugások tömegével,...stb.
rémísztő az a sunyiban diktatóriuks és láétszatra demokratikus kép ami lassan de egyre biztosabban kibontakozik.
nem az a lényeg hogy pártkatona vagy sem Király Úr. Hanem az hogy hogy László Csaba aláírása és tudta nélkül nem tehet meg ilyen komolyságú lépést az APEH vagyis a Kormány (ha megtrtént ez a piszkos törvénytelen ocsmányásg) akkor bizony teljes mértékben tudott róla, és teljesen övék a felelősség!
KLGY jót akart és eddig nem is történt semmi csúfság. Képzeld el, hogy ha a Hunaudit "talál" valamit az első hosszú bytos ügyet illetően. Hogy elehetett volna bizonyítani, hogy nem akkor és ők tették bele? Szóval, hidd el, nem történt semmi, max. meg lehet bízni KLGYben és az ott dolgozókban is.:)
Még valami. Nyáron az átadás-átvételhez tartozott, hogy elmentik az összes adatot. Amikor az országgyülésben a Hunaudit megbízásról (Deutsch kérdésére) LCS válaszolt, akkor senkinek nem tünt fel, hogy nem estek át a B-n? Persze, most lehet azzal jönni, hogy nem tudtak a mentésről, de pont a mentés az, ahol az adatok megismerésére a legkisebb esély van. Most ki pattintotta ezt ki és miért pont most? Van itt kérdés dögivel.
Természetesen nem ugyanarról van szó, de most tekintsünk el ettől. Meg attól is, hogy én nem hoztam szóba a hosszúbájtot, Simicskát is csak a mostani feljelentése kapcsán. Azt viszont ne felejtsd, hogy Simicska egy pártkatona volt, többek közt ezért is ment ellene az össztűz, Királyról viszont elég nehéz (lehetetlen) dolog lenne ugyanezt bebizonyítani.
Ebben igazad van. Egyébként elárulom azt is, hogy a Hunaudit adatokat nem vizsgált és nem is ismerhetett meg. Ugyanis nem ezekt vizsgálták, hanem az előzőleg lefolytatott belső vizsgálatok szakszerűségét. A Kövér féle adóttitok megismerés pedig elég vicces, annak fényében, hogy pld. a Te lakcímed is adótitkot képez, abban a pillanatban, hogy bekerül az APEH rendszerébe, hiába van benne a telefonkönyvben is.
Mivel ez sok embernek sötét, most Fideszék meglovagolják, mert asziszik, ezzel bizonyítják milyen sötét ez a kormány! (Amúgy melyik nem?)
Csak az a baj ez a kormány nem tud kormunikálnyi!;-) Már rég lerázhatták volna mint kutya a vizet, de nem tudnak 2 nap egymás után következetesek lenni annyra rettegnek a Fidesz szövegtől.
wizes.
Az elnök indíthat vizsgálatot, más kérdés, hogy milyen módon (megfelel-e a szabályoknak vagy sem).
Nem vagy egy kicsit gyanútlan? A simicskának törvényesen 200 emberről nem szabad, a királynak meg ennél - törvénytelenül vagy sem - nagyságrendileg többnél szabad?
Kognitív disszonancia.
"...annak kiderítésére, hogy mely idegen titkosszolgálatok, nemzetközi vagy magyar szervezett bűnözői csoportok, gazdasági érdekkörök vagy magát vallási köntösbe bújtató, valójában a pszichobiznisz kategóriájába tartozó nemzetközi szekta érdekei szerint történt mindaz, ami történt - vetette fel Kövér László"
"Mint mondta, ha mindegyik feltételezésre nemleges a válasz..."
Próbáljon már valaki egy "mely"-lyel, kezdődő mondatra igennel, vagy nemmel válaszolni...
A felsorolás jól jellemzi Kövér úr lelkivilágát.
Kihagyta a New York-Tel Aviv tengelyt.