Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Az általam elért komoly honvédi rang után már csak jobb lehet. Egyébként ha a karrier hajtana akkor nem tarcsi lennék, hanem tényleges állományú. Az meg akar a fene (alkesztúra).
Mint mondott Dietz közlegénynek Steiner tizedes?
Dietz önkéntes jelentekzik!
Steiner:Önkéntes,no itt sose csináljon semmit önként.
No ezért nem kaptál Te csillagot.
Aki önz
tevékeny legénységi állományú katona létére az gyanús.
Az én esetemben csak mások csodálkoztak, hogy lehet az, hogy a század három darab 1. osztályú kezelőjéből kettő szakszi egy meg csak honvéd. :)
De én nem csodálkoztam, mert tudtam hogy én rossz kisfiú vagyok és csak azért vagyok 1. osztályú kezelő, mert az a parancs a dandártábornoktól jött amikor látta hogy mit alkotunk, a csillagokat viszont a századparancsnok osztogatta aki viszont ismert jól. :))
1 év, ebből 11 hónap századírnokként. Leszerelve honvédként. /Pedig bevezettem a számítógépes századvezénylést öntevékeny kezdeményezésből. :)/ Na persze ma már nem hiányzik a csillag, csak akkor esett rosszul.
nálunk az egyetlen igazi katonás tiszt sose vitte főhadnagynál többre, így aztán idővel teljesen hülye lett. ő idealista volt, az eredeti katonaelveket vallotta, és ez nem kedvez egy olyan közegben ahol személyikultusz gyanus hierarhia van. nála nem volt bratyizás, ivászat, szolgálatban dohányzás sem, nem vihette el egyetlen főtiszt sem a katonáit ingyen munkára, kiba' szigorú volt, igaz, mindenki rendszeressen járt haza ha megfelelt a szolgálati szabályzatnak és öltözködési előírásoknak, és nem volt csendes szopatás sem.
tönkre ment család, elvadult gyerekek, mindekivel baszó feleség, semmi elismerés volt a része, pedig annak ellenére, hogy egy nagyon fejlett baromnak láttam akkor és most is, azt kell mondanom, ütőképes haderőt csak az ő fajta tisztek tudtak volna faragni bármilyen személyi állományból.
ő mára már halott, megölte magát.
kicsit jelképesnek látom a sorsát.
ahhoz képest, hogy sose voltam még örvezető sem, egyszer megpróbáltak lefokozni.
:)
láttam mire képes a magyar honvédség, sőt, én nyomtam negyed évente az összes állomány táblát jó tizenhat évvel ezelőtt és azt hiszem azóta sem javult annyira a helyzet hogy ma másként lássam, tehát, ha ma be kéne vonulnom valamilyen okból, nagyon megfontolnám, ne meneküljek ellenkező irányba a lányommal, tekintve, hogy teljesen alkalmatlannak tartom a magyar haderőt az állampolgárok védelmére.
elégtelen kiképzés, alkoholista tisztek, lobbizó főtisztek, politikus miniszterek...brrr
Hai!
Nem túl régen ('99 febr.) szereltem 9 elba' hónap után sz@rtaposó bakaként... és minden hétvégén otthon voltam vagy máshol, de nem bent. Törzsírnok az ezrednél;-) Minden 2. héten kérdezték, nem-e kell-e egy krumplivirág és minden alkalommal visszautasítottam, így nem lettem tart. őrmi. Peniglen diplomásként még jövőm is lett volna a MH-ban, na köszi.
Lee
Én századírnok voltam, meg századbizalmi, meg váltásparancsnok, és honvédként szereltem le. Azokban az idokben bántott a dolog, de manapság hidegen hagy. Ha valami gixer lenne a világban, és a Magyar Honvédségnek is harcolni kéne, akkor örülnék, hogy nincs rendfokozatom, mert elso dolgom lenne, hogy agyonlövöm a felettesem, és meglépek, ismerve a MH korlátait.
Zászlóaljírnokként honvédként. Most jelentkeztem tartalékosnak, ott őrmesterit igértek. Bár semmiben sem reménykedek, ismerve a honvédségi logikát (alhonvéd?).