Keresés

Részletes keresés

Behemót Creative Commons License 2003.03.18 0 0 10
Nem mindenki a Szpari, hogy kipukkadjon.

A Szparisták csak addig ,,profik" amíg alá kell írni a szerződést. No, meg abban profik, hogy teljesítmény nélkül minél több pénzt csaljanak ki a labdarúgáshoz, sporthoz nem értő városvezetésből.

Szőke nagyi nem fizeti túl a munkatársait hiába teljesítenek. De vajon akkor mennyit fizetne, ha olyan szarul dolgoznának, mint Szatkéék. Azoknak is nyalná a seggét, meg új hivatalt építene nekik?

Előzmény: Tibó (9)
Tibó Creative Commons License 2003.03.18 0 0 9
Tényleg meglehetősen gyengén kezdik a szezont.
Végülis úgyis kipukkannak, vagy idén, ha nem jutnak fel, vagy jövőre, ha feljutnak.
Ez tendencia.
Behemótnak: be szokta másolni.
Tájékozódj! (dedicated wamzer)
Előzmény: _LaJoS_ (7)
Behemót Creative Commons License 2003.03.18 0 0 8
Hehe, vicces fiú vagy.
A várospénzén élősködő Szparit miért nem másolod be a megfelő topicba?
Előzmény: _LaJoS_ (7)
_LaJoS_ Creative Commons License 2003.03.17 0 0 7
Kertváros—Mátészalka 1—2 (1—1)
Tiszavasvári út, 600 néző, v.: Medovárszky I.

Kertváros: Balogh Z. — Hegedűs, Márton, Ambrusz — Domokos (Illés Gy., 26.), Ignácz Z., Varga E., Bessenyei, Cipf (Paulik I., 73.) — Lehoczki, Fekete (Ignácz J., a szünetben). Edző: Huszák Géza.
Mátészalka: Nagy K. — Ésik, Unchiás, Nagy S. — Szender, Balogh Gy., Seres (Szakács, 89.), Orosz, Sipos — Ádámszki (Pitács, 82.), Balogh J. (Torda, 87.). Edző: Virovecz Pál.

42. perc: Lehoczki a tizenhatoson belül elesett Nagy Sándor szorításában. A megítélt tizenegyest Márton a kapu bal oldalába lőtte, 1—0.

44. perc: Seres 20 méteres szabadrúgásból a jobb alsó sarokba csavart, 1—1.

76. perc: Ádámszki tartotta meg a labdát a bal oldalon, majd beadásából Szender 7 méterről a kapu bal oldalába bólintott, 1—2.

A vendégcsapatból játékengedély híján Popan is hiányzott, alig maradt támadója Virovecz Pálnak, ennek ellenére jól tartotta magát a szalkai gárda. Az első negyvenöt perc végének gyors gólváltása után szünet után fölénybe került a Kertváros, de a Szalka átvészelte a kritikus időszakot, és taktikus játékkal többnyire az ellenfél térfelén tartotta a labdát. Ez olyan jól sikerült, hogy a győztes gólt is megszerezte Szender, így a Kertváros elvesztette hazai veretlenségét, a lelkes vendégtábor pedig joggal ünnepelhette kedvenceit.

Jó: az egész vendégcsapat. (Tudósító: Bodnár Tibor)

Huszák Géza: Katasztrofális játékunknak csakis ez lehetett az eredménye.

Virovecz Pál: Csodálatosan küzdött a csapat, a fiúk mindent megtettek a győzelemért és úgy érzem, rá is szolgáltak.

Törölt nick Creative Commons License 2003.03.02 0 0 6
Nyíregyházi Kertváros-Ibrány 5-1 (4-0)
Tiszavasvári út, 150 néző, v.: Tomasovszki.

Kertváros: Balogh (Vránszki) - Hegedüs, Márton, Ambrusz (Fekete), Varga - Ignácz J., Bessenyei, Vadicska, Czipf - Marcsek (Paulik I.), Lehoczki.
Gól: Vadicska, Márton (11-esből), Marcsek, Czipf, Varga illetve Ónodi.

_banner_ Creative Commons License 2003.02.24 0 0 5
Ez mind szép és jó, de hogy kerül ide Rob??
Előzmény: díjbeszedő (4)
díjbeszedő Creative Commons License 2003.02.24 0 0 4
Tetszetős találatok, sajnálatos sérülések
A Kertváros három góllal fektette két vállra a DVTK-át, Rob izmaszakadtáig játszott

A Tiszavasvári úti pályán és NB IB-és-NB II-es összecsapás volt, ám itt a vendég diósgyőriek szerepelnek a magasabb osztályban. Ez a különbség nem látszott a pályán, hiszen a kertvárosiak mezőnyben is végig partiban voltak a miskolciakkal, a kapu előtt viszont jóval határozottabbnak bizonyultak. Pedig a kertvárosiaknál mindössze egyetlen mezőnyjátékos volt cserére készt, a szünet után beállt Ignácz J. pedig kétszer is bizonyított. Az első félidőben pazar hazai akció végén Lehoczky fejesét még mentette a kapus, ám a nagy kavarodásban Virág lábáról saját kapujába került a labda.

Ignácz Z. a válogatottnál

Örömteli, hogy a nyíregyháziak igen tetszetős akciók végén szerezték góljaikat. A csapatból egyébként Vadicska beteg, Ignácz Zoltán az U18-as magyar válogatottnál játszott, míg a két új játékos, Kozma és Fekete ugyan edzettek, de a játékukra csak a héten kerülhet sor.

- Nagyszerűen és szervezetten játszottunk, a DVTK-nak jószerivel egyetlen helyzete volt. Ráadásul csak egy cserével élhettem, így még értékesebb a győzelem. Persze még az is látszott, hogy nem voltunk elég frissek, de érthető, hiszen keményen dolgozunk - vélekedett Huszák Géza, a kertvárosiak mestere.

Törölt nick Creative Commons License 2003.02.14 0 0 3
Napsütés, fű után hazai hóban folytatják

Huszák Géza edző igen hasznosnak értékelte a kertvárosiak spanyolországi edzőtáborozását.

Szerdán délután újabb huszonnyolc órás buszozás után hazaérkezett spanyolországi edzőtáborozásából a Nyíregyházi Kertváros NB II-es focicsapata.

Az együttes kilenc napot töltött el Lloret de Marban, remek körülmények között tréningezhettek a játékosok és két edzőmeccset játszottak. A helyi csapatot 6–0-ra, a szintén ott gyakorló NB I/B-és Újpest-Fótot 6–1-re verte a nyíregyházi gárda.

– Főként az itthoni körülményeket figyelembe véve egyértelműen hasznos volt az edzőtáborozás - kezdte értékelését Huszák Géza, a csapat edzője. – Ideális körülmények között, napsütésben, remek fűves pályákon edzhettünk és mérkőzhettünk. A fiúk hozzáállásával maximálisan elegédett vagyok, látszott, hogy feldobta őket a kiváló körülmény. Talán egy edzőmérkőzést még játszhattunk volna, ám a két találkozó is nagyon hasznosnak és örömünkre sikeresnek is bizonyult. Azt sem igen kell hangsúlyoznom, hogy a játékosoknak, vezetőknek, valamint a bennünket elkisérő támogatóknak milyen nagy élményt jelentett élőben látni a világhírű spanyol csapatokat.

Az is örömteli, hogy bár Marcsek, Ignácz János és az utolsó napon Vránszki valamint Márton hagyott ki edzést, szinte mindenki teljes értékű munkát végezhetett. Egyedüli kivétel Fekete, hiszen a támadó egy korábbi izomszakadás miatt csak gimnasztikázott és kocogott, amíg a többiek labdával gyakoroltak.

Csütörtökön délután aztán itthon folytatta a felkészülést a gárda. Gondot a Tiszavasvári úti pálya állapota jelent, márpedig a jó játékra szüksége lenne, hiszen szombaton délelőtt a mádi csapatot fogadják Bessenyeiék. A jövő héten pedig újabb szakasz kezdődik, amelyben már a minőségi munkán, a játékon, a csapat szerkezetének finomításán lesz a hangsúly.

- Mán László -

keleti topicnyitó Creative Commons License 2003.02.11 0 0 2
Végre bebizonyosodik, hogy nem csak a város pénzén lehet focicsapatot csinálni.

Éppen ideje volt, hogy az elkényelmesedett, a város pénzén hízó, dözsölő Szparinak végre valaki vetélytársa legyen.

keleti topicnyitó Creative Commons License 2003.02.11 0 0 1
keleti topicnyitó Creative Commons License 2003.02.11 0 0 0
Kertvárosiak a Barca-Bilbao derbin
Kedden indul haza az edzőtáborozásról a nyíregyházi együttes.

Sokáig emlékezetes hetet zártak a Nyíregyházi Kertváros spanyol edzőtáborozáson résztvevő játékosai és persze vezetői.

Most elsősorban nem a szombati és vasárnapi trénigre kell gondolni, hanem a vasárnap délutáni programra. Ekkor szállt buszra a magyar különítmény és Barcelonába utazott. A délutáni városnézésen volt látnivaló bőven, a katalán főváros nyüzsgő élete, világvárosi sétáló utcája megfogja a távolból érkezőket. A kikötő, az olipai falu megannyi látnivalót kínál, de a slusszpoén az esti derbi volt, a katalán-baszk örökrangadó.

A csapat a Nou Camp 52-es szektorában, a kakasülő aljáról nézte végig a Barcelona-Bilbao meccset, amelyen hiába vezetett 2-0-ra a Barca, Antic edző végül döntetlennel (2-2) debütált hazai közönsége előtt. A meccsen ott voltak a fóti focisták is, akiket a hírek szerint a vezetés megbüntetett a szombati meccs eredményéért. Mint ismert, a Kertváros NB II-es gárdája 6-1-ra nyert a másodosztályú, újpesti fiatalokból álló focisták ellen. A kertvárosiak közül egyedül Ignácz János nem tartott a többiekkel Barcelonába, ő sajnos gyengélkedik, ágyban töltötte a vasárnapot és már nem is edzett a többiekkel, mert hétfőn két tréninget vezényelt Huszák Géza edző. Mivel még egy edzőmeccset nem sikerült összehozni megfelelő csapattal, az eredeti programnak megfelelően kedden délelőtti edzéssel zárul a táborozás, az ebédet követően buszra száll a csapat és (végre) irány Nyíregyháza!

keleti topicnyitó Creative Commons License 2003.02.11 0 0 topiknyitó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!