Keresés

Részletes keresés

Vikusz Creative Commons License 2004.01.21 0 0 9
Sziasztok!
Vettem a medimarktban egy axelero internet15 óra nevű terméket.15 órás 10 nap alatt felhasználható elérés,500 forint, de egy számról csak egyet lehet ellőni(mivel gondolom "olcsó").
A regisztrációs adatlapon be kellett jelölni(kötelezően) hogy milyen csomagot szeretnék majd használni a próbaidöszak után.Bejelöltem a legkisebbet(ehhez képest a legnagyobbat írta ki a végén(ami havi 10 ezerbe kerül).
Azt odaírták hogy ez nem hűségnyilatkozat.
Sajnos valós adataimat adtam meg.
Ezután küldenek postán egy szerződést(amit elfogadok vagy sem),vagy az aláírásom nélkül zsándékom ellenére(én 15 órát akartam netezni) megrendeltem ezt a szart.
Le tudom ezt mondani?
Előre is kösz
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.16 0 0 8
Bevallom, en meg azon filozok, hogy rajuk uszitom a versenyhivatalt.

A kornyeken mindenhol bekotheto az ADSL, rezkabel van, a legkozelebbi kozpont 2 utcanyira van, az axelero online adatbazisaban a teljesen OK, tehat bekotheto cimek kozott szerepel a mienk (utca+hazszam pontosan van benne a cuccos az adatbazisban - Budapest, a XVI. ker. Pesthez nagyon nagyon kozeli resze)

A lenyeg: megrendeltuk az ADSL-t az Enternettol, az axi meg azonnal visszadobta a kerest technikai okokra hivatkozva. Bovebb indokot nem voltak hajlandok mondani, csak ennyit.

Felhivtam az egyik konzulensem (kb. fel eve jott el a Matavtol, ahol igazgato volt) es o csak annyit mondott, hogy huzzam be oket a csobe, mert egyetlen dolog van amitol az Axi fel, es az a gazdasagi versenyhivatal.

Ha ugyanis megrendelem toluk az ADSL-t, es fura modon nem dobjak vissza az igenylest, az Enternettol kapott nyomtatvanyok birtokaban konnyuszerrel beperelhetem oket diszkriminacio miatt.

Az Enternet szerint naluk mar megszokott, hogy kamu indokkal dobjak vissza az igenyleseket, ha nem az axinal, hanem naluk rendeli meg valaki az ADSL-t.

Volt mar valakinek hasonlo tapasztalata?

Előzmény: upserts (7)
upserts Creative Commons License 2003.04.16 0 0 7
Kérlek segítsetek!

Ha másképp nem megy egy jó linkkel, ahol az axelerós kárvallott ügyfelek jó eséllyel egymásra találnak.

Magam részéről jobb ötlet beérkeztéig erősen fontolgatok egy saját nevemben indított pert az Axelero ellen. Kérdésem, hogy ki mennyi esélyt ad nekem? Mivel csak pár tízezer forintra szándékszom perelni, ezért ennek bírósági illetékét a cél érdekében szívesen megkockáztatnám.

2001. december végén kétéves hűségnyilatkozattal szerződést kötöttem az axeleróval (jaj de bánom, hogy nem egy évessel). Az akkor hirdetési szóróanyag szerint erre tisztán emlékszem a második évre fizetendő havi díj az aktuálisan (jelenleg) kötött 2 éves hűségnyilatkozatos szerződések kedvezményes díja, ami logikus és korrekt szerintem. A szerződés-melléklet szerint ez listás díjszabásnak van aposztrofálva. Figyelemreméltó, hogy egyik esetben sem lehet tudni a pontos összeget, azaz biancó kell aláírni. Ez a biancó aláírás védhető valamennyire, viszont nincs Magyarországon jogállam, ha _ennyire_ vissza lehet vele élni, ahogy az axelero teszi ezt (az én meggyőzödésem szerint)

(Fontos közbeszúrandó kérdés/kérés: nincs valakinek ilyen korabeli szóróanyag véletlenül egy fénymásolás erejéig?)

Az első éves haví díjam bruttó 8500 forint volt, az második év első hónapjára bruttó 23.000 forintos számlát kaptam, ami majdnem 200%-os áremelkedés. Minden előzetes értesítés nélkül! Sőt! Az egyik nem névreszóló axelerós információs levélben szó szerint ez állt: "Abban az esetben, ha
csomagját nem kívánja módosítani, jelenlegi havidíja változatlan marad"

És a legszebb az egészben persze, hogy az axelero kötbérezhet engem, ha szerződést akarnék bontani az aláírt kétéves hűségnyilatkozat értelmében.

pecaboy Creative Commons License 2003.03.26 0 0 6
Akkor nem is lax messze...
Hátha ismerlek.
Név/életkor?
Előzmény: Don Vittorio (5)
Don Vittorio Creative Commons License 2003.03.25 0 0 5
Hali!

Én Tiszalökön szoktam horgászni. :-)

Előzmény: pecaboy (3)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.25 0 0 4
A matavkabel most akciozik... 9900 brutto/ho... csak az a szemetseg, hogy nalunk hiaba van matavkabel, nem lehet elofizetni a netre:((( (naluk nincs forgalmi korlat es gyorsabb netre is elo lehet fizetni 11900-ert, ha jol tudom...)

Viszont mintha valami 9900 bruttos adsl-rol olvastam volna valahol... (az is axelero) lehet, hoyg almodtam? Na mindegy... kivarom a marcius 1-et es hajra...

pecaboy Creative Commons License 2003.02.25 0 0 3
Hali mindenkinek!

ISDN-es Axelerós vagyok Tiszavasváriból; nálunk elvileg a második negyedévben lesz ADSL, így úgy döntöttünk, hogy erre váltunk. Az eddigi valamennyi (nem ADSL) csomag szerintem igen nagy szívás volt: ha nem az Axelerónak kellett fizetni percdíjat, akkor a Matávnak a telefonért. Az egyik azt mondja, hogy "korlátlan, ingyenes" stb., de a másiknak persze fizetnünk kell.
2 kérdésem lenne:

1. Van-e olyan lehetőség (lehetőleg Axelerós), hogy fizetek X összeget havonta fixen, perdíj nincs, és _korlátlanul akármennyit_ netezhetek?

2. Az ADSL milyen? A fenti kategóriába tartozik (nuku percdíj)? (Sokkal) gyorsabb, mint az iesdéen? Sirály? Mellbőség legalább 100-as? Ja, utóbbi nem... :)

Na, szóval marha sokat szeretnék netezni és minél olcsóbban.

Válaszokat előre is köszi.

Nagy Péter

Problem Solver Creative Commons License 2003.02.11 0 0 2
Tudom, szerintem is nagyon jó. Hasít is.

Viszont ugyanez a technika valahol Budaörs környékén még olcsóbb (egy-másfél ezressel), ismerek onnan valakit, akinek az van. (Ez itt az észak-budai agglomeráció.)

Előzmény: ID (1)
ID Creative Commons License 2003.02.11 0 0 1
te, ezzel a dunakanyar.net-tel jól jártál. eddig ez a legjobb sávszélesség/havidíj arány amit láttam. ennek a felét adja kb ugyanennyiért a matáv, és a matáv felét adja még egy kicsit többért egy vácon elérhető kábelszolgáltató. el vannak szálva.

ha megtalálom a linket írom ide.

Előzmény: Problem Solver (-)
doktormacko Creative Commons License 2003.02.10 0 0 0
adsl axelerO havi 129 00 fOrint
nekem tetszik
Előzmény: Problem Solver (-)
Problem Solver Creative Commons License 2003.02.10 0 0 topiknyitó
hell.
eddig isdn-em volt. amikor megrendeltem, még nem volt a falumban adsl. mostmár van, viszont az én házamba "műszaki okok miatt" nem telepíthető. vazzátok me.

annak ellenére, hogy nem is neteztem túl sokat, eszméletlen volt a telefonszámlám, legutóbb majdnem negyven ezer (40 000) forint lett. elszállt az agyam. visszamondtam a matávot is és az axelero hozzáférést is.

gyűjtsünk itt infokat az alternatívákról!

nálam most kábelnet fütyül. 1 megabit le, 256 kilobit fel. havi 11375 forintért. www.dunakanyar.net.

ugyanitt és a térségben 2.4 gigahertzen rádiós szélessávú netet kínál a dunaweb.hu

ha tudtok valami lehetőséget bárhol az országban, amire le lehet cserélni a kerva matávot, véssétek ide.

ha tudtok vállalkozót/vállalkozást, aki/ami ilyesmibe befektetne, mutassátok meg neki az itt összegyűjtött linkeket. van már, aki csinálja, telefonáljon, érdeklődjön, hogy kell belevágni.

hej!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!