azért utálom mert a PSV annyival jobban játszott az egész második félidőben, hogy minden kimaradt holland helyzetnél megjegyeztük a haverjaimmal, hogy a 90. percben egy megpattanó lövéssel 2:0 lesz! ugyan nincs Lucio a csapatban akin megpattanjon de volt egy Lucius
hát egy hasonlóan érdemtelen és mákos góllal eldöntötte a továbbjutást ezzel a hipergyatra teljesítménnyel a Milan
volt rola szó hogy az Interbe jön és jobban rágtam a kezem mint amikor arrol volt szo hogy Vieri megy a juvéba...
sztem akkor sem tudnám szeretni! az olasz válogatott nekem mindennél többet jelent, és mégis gyülölöm ha ott van a keretben!
Pontossan erről van szó!
Én a juvét fülöp miatt kezdtem nem szeretni.
Ugyanakkor ne mond h nem idegesítő egy van egy olyan csatárotok mint Sevcsenko aki tényleg ott van a topon, és óriási nagy gólokat szokott lőni, 16son belülről, kívülről, meg van egy másik aki berugja amit Shevcsenko kidolgoz és csak odapasszolja neki...
ráadásul ami még igegesítőbb nekem benne hogy egy egy fél méterről berugott gól után ugy ünnepel mintha a VBdöntőn a 90.percben lőtt volna egy bombagólt a braziloknak... ezt végképp gyűlölöm benne!
Én is utáltam Pippot anno, és miatta a csapatát is.
Mert nincs annál idegesítőbb, mint ha egy ilyen lesipuskás (látszólag mázlival!) állandóan bekapapar 1-2 gólt, úgy, hogy néha a hátáról pattan be a labda...
Pippo a világ első számú lesipuskása, az olasz Gerd Müller és pl azért lehet szeretni, mert minden izében a gólért hajt, kiteszi szivét lelkét a pályára, hajt mint egy őrült, nem is értelek titeket na!
én inzágit világéletemben gyülöltem. focitudása kevesebb mint 0!
ha a bilán valamiért is szeretni lehetne akkor az ezek miatt van: Shev,Maldin,Gattuso (bár az egy di biagio 2) Seedorf és itt kifogy a sor...
inzágirol egy statisztika a mult szezonrol:
fülöp az [b]egyész szezon alatt[/b] összessen [b]3[/b] szor lőtt kapura 16oson kívülről. Ebből [b]2 mellé[/b] és [b]1 a kapus kezébe[/b]. ezek után ne mondja senki inzágiról hogy nem lesipuskás.. csak akkor rug gol ha más kidolgozza neki...