Keresés

Részletes keresés

Tub Creative Commons License 2003.02.07 0 0 2
Ahogy személyzetis elvtárs mondta:

"Barrikáddá temetjük az árkokat!"

Előzmény: nadamhu (-)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.07 0 0 1
Ez igy van - egy gyors kiábrándulás megy végbe,mely hitelteleniti mindkét jelenleg kormányzóképesnek tűnő erőt.Az MSZP-nek megvan minden lehetősége,hogy a választói akarat irányába menjen,de dölyfösségében ez már nem érdekli.Valóban az egyetlen megoldás,ha a lejáratott pártokra még akkor sem szavazunk,ha érvénytelen lesz a szavazás.Igy legalább mi nem legitimáljuk a közpénzek rendszeres,önkényes politikai letámadását.
Előzmény: nadamhu (-)
sírószáj Creative Commons License 2003.02.07 0 0 0
Szerintem tevedsz. Az emberek latjak, hogy lehet szerda reggeli kinyilatkoztatasok nelkul elni, latjak, hogy lehet Torgyan nelkul elni, latjak, hogy lehet a Csurka koruli nasztancok nelkul elni, es vegul, de nem utolso sorban latjak, hogy az orszag - a meglevo bajok ellenere is - lenyegesen nyugodtabb, nem harsogja minden letezo forumon onnon nagysagat a kollegiumi papagajkommando. Nem hamisitjak meg Szechenyi eletet, nem epul az eloadasok megtartasara nagyreszt alkalmatlan bulis-Nemzeti. A jelenlegi kormany tagjai nem benesdekretumoznak, nem trianonoznak. Mert tovabb latnak az orruknal, hisz az EU csatlakozassal megszunnek a hatarok elobb Szlovakiaval, majd Romaniaval. Es ennek meg is lesz az eredmenye, az orszag nepe - a panelprolik - elsopro tobbseggel fogjak megszavazni az EU-csatlakozast. Mert a nyugalom mindennel tobbet er.
Előzmény: nadamhu (-)
nadamhu Creative Commons License 2003.02.07 0 0 topiknyitó
Ugy latom, hogy az arkok nem temetodnek be. Ehelyett egy ujabb jelenseg van a levegoben: Szerintem egyre tobben vannak akik beleesnek az arokba, es egyik oldalnak sem hisznek mar.
Sok normalis ember a jobboldal demagogiaitol a baloldalra menekult, most azonban kiabrandito jelek mutatkoznak baloldalrol is. Gyakorlatilag Meggyessy sz@rik az emberek velemenyere (lasd a haboruellenes tunteteshez valo hozzaallas, kampanymenedzser 10ezerdollar, stb...)

Nem is tudom, hogy kire lehetne mar itt szavazni. Az sem megoldas, hogy senkire (akkor jonnek a szelsosegek. En eddig is az SZDSZ-re szavaztam, de ok is tulsagosan kotodnek az MSZP-hez.)

Mindenesetre az sejtheto, hogy ha most lennenek valasztasok, kevesebben mennenek el szavazni. Nekem most fogalmam sincs kire szavaznek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!