Keresés

Részletes keresés

perge Creative Commons License 2004.04.16 0 0 9
Mihez képest vagyok jó?:)
(ismerem a szintvonalakat arrafele)

Ha jól értem a 6. szakaszra menő buszok időznek lent Szváradon? Ez remek, akkor megoldva a kérdés.
Köszönöm szépen sokat segítettél.

Előzmény: Zsazsi (8)
Zsazsi Creative Commons License 2004.04.16 0 0 8
Dehogy! Miért lenne lehetetlen?!
Azt gondolom, hogy te jó futó vagy, ha a 6. szakaszt bevállaltad. Vagy nem tudod, hogy mire vállalkozol?! ;o)

Ha van autótok akkor pofon egyszerű a megoldás. Kivisznek Felnémetre, az első szakasz leányát leváltani. Aztán futod a 2. szakaszt, majd beugrasz a kocsiba, ami elvisz Szilvásváradig. A parkolóban felszállsz a 6. számú buszra, ami felvisz a váltópontodra, megint futsz, immáron a 6. szakaszt. Onnan megegyezés kérdese a te utad. Vagy maradsz a busszal, ami bevisz Miskolcra vagy ráveszed a kocsis kísérőket, hogy menjenek fel érted Nagymezőre körben és együtt jöttök le.

Minden jót!
Zsazsi

Előzmény: perge (7)
perge Creative Commons License 2004.04.16 0 0 7
Az baj, és a másik oldalról esetleg??
Az az egyéni problémán, hogy az eredeti csapatom nevezeset nem fogadtak el, igy eligérkeztem egy másik csapatba, aztán most szerdán közölték, hogy az eredeti csapat is indulhat, így most a terv szerint az eredeti csapatban a 2. szakasz az enyém, a másikban a 6.
Csak valahogy át kell érni.....lehetetlen????
Előzmény: Zsazsi (6)
Zsazsi Creative Commons License 2004.04.16 0 0 6
Bocs, nem voltam pontos. Szilvásváradig természetesen el lehet jutni, de utána nem lehet felmenni a Bükkbe. A parkoló után sorompó van, na ott kérik a behajtási engedélyt.
Előzmény: Zsazsi (5)
Zsazsi Creative Commons License 2004.04.16 0 0 5
Attól tartok, hogy sehogyan! A Nemzeti Parkba behajtáshoz engedély kell, amit komolyan is vesznek. Buszokkal, természetesen, a váltópontra visznek mindenkit.
Ha az megoldás, akkor menjetek fel körben a Bükk-fennsíkra és ott szedjétek fel az embereteket, aztán onnan ismét lehet követni élőben az embereteket.
Jó versenyzést!
Előzmény: perge (4)
perge Creative Commons License 2004.04.16 0 0 4
Hello,

tudja valaki, hogy lehet megközelíteni autóval Egerből a 6. szakasz kezdetét (Kalapati pihenő).
Előre is köszönöm.
p

lunanoctis Creative Commons License 2003.02.09 0 0 3
A 2000-es bögre is nagyon király, a 2001-es kicsit gyászos fekete alapon arany, a tavalyit pedig inkább hagyjuk... Remélem, idén visszatérnek az eredeti színvonalhoz, de méginkább mérethez:-)
Előzmény: __macsa (1)
botorkáló Creative Commons License 2003.02.07 0 0 2
Az jó. Nekem már csak a 98-as fehér van meg. Szerintem a zőld volt a legtutibb, bár a sárga sem volt kutya. A kedves szobatársak, szüleim, ja is saját magam végett a 4-ből már csak egy van.
Előzmény: __macsa (1)
__macsa Creative Commons License 2003.02.07 0 0 1
Most is ott sorakoznak a bögrék a vitrinben, 1992, 1993 és a sárga bögre 1995-ből, aminek szarvas van az alján!
Előzmény: botorkáló (-)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.06 0 0 0
Jó már neked.
Előzmény: botorkáló (-)
botorkáló Creative Commons License 2003.02.06 0 0 topiknyitó
Aki futó, és volt egyetemista az ki ne hallott volna már e nagyszerű versenyről. Amit évről évre megrendeznek Egertől-Miskolcig az egyetemistáknak. 8 fiú és 4 lány vág neki a mintegy 72 km-nek.

Nagyszerű verseny, és nagyszerű buli.

Én 4x élhetem át.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!