Keresés

Részletes keresés

Pénzügy Sziget Creative Commons License 2018.05.24 0 0 7

Sziasztok!

Túl 4 lombikon, ahol beültetésem nem volt, mert nincs használathato  petesejt, megmaradtak a Progesteron Exeltis gyógyszereim. 10 dobozzal.

Aron alul eladnám őket, 3200 Ft/doboz. Irj a szabonikki@gmail.com cimre, ha érdekel. Postázom is szívesen, de személyes átvétel Bonyhádon lehetséges. 

Sok sikert mindenkinek!

Niki

Törölt nick Creative Commons License 2013.03.06 0 0 6

Kedves Fórumozók! 

Mihálycsik Barbara vagyok, a Debreceni Egyetem pszichológia szakos hallgatója. Szakdolgozatomban a meddő nők önértékelését és párkapcsolati elégedettségét vizsgálom, a kutatáshoz pedig szükségem lenne olyan nőkre, akik teherbeeséssel próbálkoznak. Nagyon nagy segítség lenne, ha kitöltenék kérdőívemet (kb. 10 percet vesz igénybe és teljesen névtelenül zajlik). Link: https://docs.google.com/forms/d/13wbJ3WA69WIHWIkORLwxD4HTeLlR1pHkAFg_m_lxdgo/viewform
Előre is nagyon köszönöm a segítségüket! :)

Hanna88 Creative Commons License 2013.03.06 0 0 5

Szia. Én III. éves szülésznő hallgató vagyok és a szakdolgozatomhoz kérek tőletek segítséget. Olyan anyukákat keresek, akik lombik útján estek teherbe és erről szívesen mesélnél nekem egy interjú keretében.

Köszi előre is a választ, címem: grics.annamari@gmail.com

 

Előzmény: szilvasgomboc (2)
rekusss Creative Commons License 2012.02.06 0 0 3

Sziasztok! utolsó éves szülésznő hallgató vagyok, szeretnék meddőségi centrumban dolgozni, ezért szakdolgozatomat is e témában írom, készítettem hozzá egy kérdőívet, amit ha kitöltenétek, nagyon sokat segítenétek.(a kérdőív természetesen anonim) köszönöm (úgy tudjátok kitölteni, ha előtte kimásoljátok és beillesztitek)
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dG5LcnU
0SHhwOERaRWxwa3VUTk12RUE6MQ

szilvasgomboc Creative Commons License 2003.02.06 0 0 2
szia!

Bemásolom Neked is, amit a másikba írtam:

Mi a győri Kaáliba jártunk, a 2. beültetés sikeres volt. Az első konzultációért kellett fizetni, utána a gyógyszerekért már csak - aminek az ára gondolom függ a kezeléstől is. Nagyon kedvesek voltak velünk végig mindenki, de hogy azért negatívot is írjak: sokat kellett várni annakidején, hiába hívtak órára, akkor is min. 1 órát ültünk a váróban, gondolom máshol se nagyon más a helyzet. Dr. Kőrösi Tamáshoz jártam, nagyon sokan jöttek hozzá az ország más részéről is. Velünk kedves volt, minden kérdésünkre válaszolt (amit nem árt előtte előre összeírni, mert a felét benn úgyis elfelejti az ember). Amikor sikerült, vissza kellett menni UH-ra, azért kellett már fizetni.

Szerintem az intézet választásnál nagyon fontos, hogy milyen hogyisírjam, sikerességgel dolgozik. A győri Kaáli 45-48% körül van, ami elég szép eredmény. Ha jobban is érdekel valakit, akkor a honlapjuk címe: www.kaali.org
Szívesen írok, ha van még kérdés.

Lucilla Creative Commons License 2003.02.06 0 0 1
Indult már egy ilyen topik, szerintem a kérdéseidet tedd fell ott:
Melyik meddőségi központot válasszam?
mniki Creative Commons License 2003.02.06 0 0 0
És még valami : talán a vizsgálatok, kezelések árát is bele lehetne venni, hogy teljes legyen a kép, ott ahol ezért is fizetni kell.
mniki Creative Commons License 2003.02.06 0 0 topiknyitó
Sziasztok ! Meddőségi központ választása előtt állunk a férjemmel, ezért gondoltam, hogy mindenki, aki érintett e témában, elmondhatná pro és kontra miért melyiket választotta, illetve váltott. Ez nagyon nagy segítség lenne azt hiszem mindannyiunknak.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!