a Heti Hetes szereplői művészemberek és effélék. Ezenkívül egy humoros műsort próbálnak meg összeállítani, gyakran kevés sikerrel.
Namármost az efféle művészembereket nem a konkrét nemzetgazdasági vonatkozások érdeklik elsősorban, illetve azokból nemigen tudnak poénokat faragni, hanem általánosságban a közélet, a közérzés, a közhangulat.
Erre nézve pedig, a jelen költségvetési nehézségektől eltekintve, szerintük a magát jobboldalivá fazonírozó átlátszó médiagayi és áltörténelmi giccs, Orbán és pártja jelenti a legnagyobb veszélyt és egyben a legordítóbb és legkifigurázhatóbb álságosságot.
És ebben én egyetértek velük. Pedig egyetlen fillérnyi érdek nem fűz sem ehhez, sem ahhoz.
Az, hogy Orbán és bumfordi klerikális nacionalizmusa és álnépies dakota poénjai kiröhöghetők és kiröhögendők, nem az ő hibájuk, hanem Orbáné.
A magyar nép sokkal bölcsebb annál, és ezt most nem smúzolásképpen írom, hogysem kabarékra alapozza választásait. A Heti Hetes annakidején abban segített, hogy kézzelfoghatóan mutatta fel a posztmodern gagyi kiröhöghetőségét. De az alapanyagot az orbáni ideológiai kommisszariátus szolgáltatta.
A média és főleg a pártosított média értékét a választásokban amúgy sem szabad túlbecsülni: ez csak néhány médiamunkás érdekvezérelt vesszőparipája.
Hiszen minden kormány elvesztette eddig a választásokat.
Kedves balliberális szavazók. A Heti Hetes, és az ott helyet foglaló, egyébként tehetséges, szervilis médiamajmok a kormánypártok szócsövei, melyeknek nagyon sokat köszönhet jelenlegi kormány. Konkrétan azt, hogy, hozzásegítették őket, hogy a nyakunkba csimpaszkodjanak újabb 4 évre, és tovább fosztogathassanak. Annak tudatában, hogy a magyar ember mennyi tévét néz, nem is csodálkozom rajta, hogy az agymosás sikerrel járt. De, hogy van pofájuk ennyi gaztett, korrupció, csalás, visszaélés, baki, hebehurgyaság, ostobaság mellett, ami a jelenlegi kormányt jellemzi mindezt szó nélkül tűrni és kussolni, ahhoz már tényleg vastag bőr kell hogy legyen a képükön. Betesznek néhány kellemetlen, a kormányzattal kapcsolatos hírt néha a hírek közé, amiről persze mindig Orbán Viktor jut eszükbe, és már megy is a szapulás. Ezek az emberek ebben a műsorban alaposan lejáratták magukat, és olyan mélyre süllyedtek, ahonnan már nincs kiút. Eladták magukat, hiteltelenné váltak.
A heti hetes a kedvenc műsorom- volt, valamikor. A választásig-egész pontosan. Azután, isten tudja miért, egy mosolyt sem tudtak az arcomra csalni.
Teljesen mindegy, hogy joboldali beállítottságú az ember, vagy éppen bal, ez a műsor nem vicces már, mert valamiért nem képesek röhögni és röhögtetni a mostani kormány baklövésein. Lenne éppen poénlehetőség, de a ziccereket rendre kihagyják. Azokat -helyettük- más értékesíti. Lsd. Bagi-Nacsa.
Nem hiszem, hogy a humorérzékükkel lenne baj, ilyen gyorsan nem romolhatott el.
Én is inkább úgy látom, hogy ez az egyébként szeretre méltó, jó ember sajnos politikailag elkötelezett egy pártnak, egy oldalnak. Nem biztos, hogy anyagilag, de gondolkodásmódjukat tekintve biztosan. Nem lenne ez baj, csak helyettük vagy egy részük helyett (és nem csak Farkasházy helyett) másoknak is szóhoz kéne jutni. Pl. Lovas Istvánnak. (Akit -félreértés ne essék, nem szeretek, mindenesetre vicces lenne Verebes mellett)
Úgyhogy én már egy ideje nem is nézem. Pedig a kedvenc műsorom volt. 2 éve.
Amit most csinált az RTL, sokkal korábban kellett volna és nem csak teddy-vel. Gálvölgyinek is mennie kéne, meg Hernádinak is...
Ha winfosod van akkor attól lehet, hogy túlfejlett registryd van. Én félévente új oprszt telepítek így kibírom valahogy. Tudom, hogy fárasztó, de vagy ez, vagy a linux (amihez nem értek, de amit eddig hallotam róla, nem is vagyok igazán oda érte.)
Bánja fülem kitől durran el az agya, ha egyszer rajtam akarja kiélni a frusztrációját.
Ha nem velem van problémája, akkor ne velem problémázzon.
Az elején még bele-beleolvastam a hozzászólásaiba, de miután rájöttem, hogy csak fika, fika hátán, azóta átugrom őket.
Tegnap épp olyan kedvem volt, hogy reagáltam rá, ha már engem fikázgatott.
Legközelebb legfeljebb csak ha megint jókedvemben talál.
Apropó! Ha nekem épp eldurran az agyam Orbántól, akkor szépen bemegyek a "szerinted milyen ember Orbán Viktor" c. topikba, aztán ott elmondom.
Semmilyen fenyegetés nincs benne. Azt mondta, hogy az orrom csöpög. Erre azt mondtam, hogy megtörlöm az övét, Hol itt a fenyegetés, öregem.
Ne akard fenyegetésnek látni azt, ami nem az.
Nehéz megértened?
Ha neked ez jelenti az intelligens humort (lasd pl. legutobbi adas) akkor elvezd csak. ;-) Most vilagosan kiderult hogy Farkashazy mekkora sznob. Amugy nincs kulonosebb bajom vele, a Radiokabareban jo, elevulhetetlen erdemei vannak benne, Hocipo elmegy, de ez a 7i7-es mufaj nem igazan megy neki. Latszik hogy erolkodik. Amin nevetni lehet az max Verebesek cikezesei.
Nezd, ez mar engem nem erdekel. A lenyeg a lenyeg. Meruk sokat tud. Es nem sajat magatol. Aki szarral dobalozik, szaros lesz. Kezdtek a D-209-et. Oszt kaptak nagyokat. Orban vastagon besugo volt, de nem esett az atvilagitas hatalya ala. A tobbirol nem is beszelve.