Bunyós Pityut Kiszel Tündi műsorában láttam először - énekeleni. Szerintem olyan jól bonyózik, hogy a Náksi Attilát is leverte a Record Expressznél, hogy mahasz toplistás ultragagyi mulatós lemezt adhasson ki. Tulajdonképpen mit beszélek, én is gyorsan beszereztem egyet, oszt' ugorjon a gyűjteménybe! :))
"Új előadó jelent meg a héten a MAHASZ TOP 40-es lista élmezőnyében.
Bunyós Pityu, "Polgármester, máma mulatunk" című albuma nemrég jelent meg a boltokban, és az elmúlt héten oly sokan érdeklődtek iránta, hogy az eladási listán az előkelő 5. helyre került! Ezzel máris egy hatalmas lépést tett az aranylemez felé.
Szikora István, azaz Bunyós Pityu 1964-ben született Mátészalkán.
Bár már gyerekkorában rengeteg dalt tanult lakodalmakban, születésnapokon és névnapokon, - ezek mostani albumán is visszaköszönnek -, először a sportkarrier, a box következett: Szikora István többszörös nehézsúlyú magyar bajnok, számtalan nemzetközi verseny győztese, eb,vb helyezett és olimpikon.
Mind a mai napig aktívan sportol. Különleges zenei képességeit a vidéki lagzik és disco-k közönsége után Náksi Attila a Record Express művészeti vezetője is felfedezte, aki meghallgatva elkészült anyagát, azonnal lemezszerződést ajánlott a nemcsak sportolóként, zenészként, de állatvédőként is közismert mulattatónak. "