Keresés

Részletes keresés

Kisflaska Creative Commons License 2005.03.26 0 0 10
Ki az a zseni aki ezeket felfedezi? Tutti ebben is a mester, Fásy Ádám kiskeze van! :))
Kisflaska Creative Commons License 2005.03.26 0 0 9

Bunyós Pityut Kiszel Tündi műsorában láttam először - énekeleni. Szerintem olyan jól bonyózik, hogy a Náksi Attilát is leverte a Record Expressznél, hogy mahasz toplistás ultragagyi mulatós lemezt adhasson ki. Tulajdonképpen mit beszélek, én is gyorsan beszereztem egyet, oszt' ugorjon a gyűjteménybe! :))

Előzmény: kábelbúvár (-)
borsalino Creative Commons License 2003.10.28 0 0 8
A MAHASZ lista is kalap sz@rral egyenlő.Szerintem rohadtul manipulált az egész.
Evil Rabbit Creative Commons License 2003.02.06 0 0 7
Naksi Attila...muveszeti igazgato...bruhahaha!
ID Creative Commons License 2003.02.06 0 0 6
néhány héttel ezelőtt láttam a tévében az album reklámját. hát, percekig nem jutottam szóhoz...

biztos lesz majd a mónikasóban olyan rész, hogy "beszólok bunyós pityunak", az meg majd jól beveri az arcát mindenkinek :)

TOPMAN Creative Commons License 2003.02.06 0 0 5
Ezek után KOKO első albuma már csak hónapok kérdése, illetve, hogy valaki megcsinálja helyette.
kábelbúvár Creative Commons License 2003.02.06 0 0 4
Kratelli Dzsozefin lemezénél is szólok! ;-)
Előzmény: misimacko (3)
misimacko Creative Commons License 2003.02.06 0 0 3
Végre valami " igazi kulturális érték ". Már csak ez hiányzott : - ((
kábelbúvár Creative Commons License 2003.02.06 0 0 2
Biztos nem!

De hogy nekünk csak ilyen "sztárok" jutnak!

Várom a többi befutót is a Fásy-istállóból...

Előzmény: Flúker Cucu (1)
Flúker Cucu Creative Commons License 2003.02.05 0 0 1
Kiváncsi vagyok én arra a Bunyós Pityura. A golyónál csak nem gyorsabb!
Herbie_ Creative Commons License 2003.02.05 0 0 0
0
kábelbúvár Creative Commons License 2003.02.05 0 0 topiknyitó
"Új előadó jelent meg a héten a MAHASZ TOP 40-es lista élmezőnyében.

Bunyós Pityu, "Polgármester, máma mulatunk" című albuma nemrég jelent meg a boltokban, és az elmúlt héten oly sokan érdeklődtek iránta, hogy az eladási listán az előkelő 5. helyre került! Ezzel máris egy hatalmas lépést tett az aranylemez felé.

Szikora István, azaz Bunyós Pityu 1964-ben született Mátészalkán.
Bár már gyerekkorában rengeteg dalt tanult lakodalmakban, születésnapokon és névnapokon, - ezek mostani albumán is visszaköszönnek -, először a sportkarrier, a box következett: Szikora István többszörös nehézsúlyú magyar bajnok, számtalan nemzetközi verseny győztese, eb,vb helyezett és olimpikon.

Mind a mai napig aktívan sportol. Különleges zenei képességeit a vidéki lagzik és disco-k közönsége után Náksi Attila a Record Express művészeti vezetője is felfedezte, aki meghallgatva elkészült anyagát, azonnal lemezszerződést ajánlott a nemcsak sportolóként, zenészként, de állatvédőként is közismert mulattatónak. "

uno.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!