a magyar nep nyilvanvaloan hazaarulo. az elso szabad marcius 15-en 1989-ben felkerekedett es kikerekezett becsbe. es magasrol szart a szent nemzeti unnepre.
vasarolta a fagyasztoszekrenyeket. nagymamastol, nagypapastol.
itt meg ragjuk a gumicsontot. nemzet? nemzeti burgenland.
a terror haza erdekes modon ures. most ures. majd ha szol a trombita akkor megint sor fog allni a terror haza elott.
most mashova kell az eroket koncentralni. mar arra is gondoltam hogy fizetett sorallok voltak a terror haza elott. fel lehet oket mutatni. mint az urvacsorat. a pr-esek tanulnak a regi jol bevalt pr fogasokbol.
Nem tudom, szerintem ez a "nemzet" szó eleve olyan lejárt -- 48-ban még volt vmi értelme és alapja erre hivatkozni, de ennek lassan 200 éve. Számomra az ilyen szövegelésnek mindig is olyan horthysta-fehérterroros íze volt. Ideje volna túllépni ezen a pállottszájú, kolbászos-paprikás-jóebédhezszólanótás magyarkodáson ..
Hát igen, kommunista vagyok ;-) Sőt mi több, trockista ;-) (Szerencsére emiatt nem b@szogatnak annyit, most már viszollag kevés sztalinista van ... ;-)
akkor te is ugy latod hogy a jobboldal 1998-as valasztasi gyozelme egy fatalis tevedesen alapult? es utana ROGTON jott a hablaty a nemzeti kuldetesrol.
haat normalis ember kepes lett volna jozsi batyammal kormanyt alapitani? szvsz nem. nem es nem. maximalisan nem. elejetol kezdve ott volt elhibazva. hogy lehet jancsi bohoccal osszeallni?
jancsi bohoc. es tudtak. tudva tudtak. es akkor is annyira kellett a hatalom. es horn felajanlotta a nagykoaliciot. es rohogve visszautasitottak. hogy jozsi bohocot akarta a nep. ugy valasztott.
Nem, ez nem a születésem dátuma ;-))) Ez egy viszonylag ismert történelmi eseményre utal, amit ma sajnos elég ciki emlegetni, de ettől még a jelentősége megmaradt.
meselsz magadrol? mi a neved? ez egy vanessatorzitott nev? ne erts felre nem ismerkedni akarok. csak egy picit a nev moge kepzelni valakit. egy 1917-ben szuletett illetot. vagy 1971-ben..
Persze, a magyar jobboldal is megéri a pénzét (van sok viszollag normális ember azon az oldalon, de a politikai elitjük egy tragédia) és persze csak addig szar nekik, hogy FT létezik, amíg nem az ő oldalukon van, ez maxban igaz. Én viszont az egész jelenséget ítélem el.
Egyébként ez sok kérdésben így van. Pl. a jobbosok sajna elég nagy része azért lett háborúellenes, mert így be lehet tartani a kormánynak. Ugyanezért ereget Orbán antikapitalista és EU-ellenes szövegeket.
farkashazy miert humortalan? mi volt ami annyira ertelmetlen es humortalan volt tole? szerintem viszonylag ertelmes humor jon ki belole. szurke? ehhez kepest 20-30 evig megelt es nem rosszul a tevekenysegebol. amikor meeg a regi rendszert fikazta. az ugye tetszett?
benyali?
bencsik, stb csapat. az ugye nem benyali. hanem egyszeruen hazug es hulye es frocsogi. engem nem haborit fel es nem erdekel.
vagy azok nem komikusok?
hova lett sandor gyorgy humora?
ami mar akkor szarra valtozott amikor az utcan probalt jopofizni. es olyan volt mint amikor CSURKA a nevekkel fikazott. vagy demszky/medgyessy orban magassagaval.
egy humorista mondhatja hogy kis ember nagy bottal. szvsz. egy demszky? buszke a nagysagara, magassagara? legkozelebb a futyije meretere lesz buszke.
ebben a csapatban farkashazy tivadar egy szinfolt.
es ismetlem jobboldalikent a segget nyalna a jobboldal.
nem igazan vagyok tajekozott inessaban. en csak azt mondom es ismetlem hogy a jobboldal a foldhoz verne segget oromeben ha farkashazy tivadar a jobboldali ertekek(???) elomozditasat tekintene fo feladatanak.
bencsik, lovas, franka tevekenysege ugyeben nem sok kritikat es foleg nem ilyen EELES kritikakat hallottam. pedig lehet hogy az illetok komplett elmebetegek. legalabbis neha nehez kulonbseget tenni. az erveles egyoldalusaga, 'hianyossaga' stb stb. a rosszindulatot nem is mondom mert az talan ketoldali betegseg. de az ervenyes es a nem ervenyes kozott van kulonbseg.
egyszeru, szimpla hazugsagok es hamisitasok is tomkelegevel vannak a jobboldalon. bizonyitatlan eszemenesek. pl. medgyessynek cigarettaja...
a jobboldal hasonlo figurait nem ertek ilyen incidensek. tudtommal. bar lehet. nem is erdekes.
a lenyeg es nem valaszolt ra senki ha farkashazy ilyesmi jobboldali lenne es tehetseget a jobboldalra aldozna, ugyanez a farkashazy tivadar akkor bizony a jobboldalnak semmi baja nem lenne vele. erre megeskuszom. azt nem tudom hogy nekem lenne e vele bajom. remelem nem mert sokszor humorosnak tartom. a celszemelytol fuggetlenul. de a puding probaja az hogy megeszik.
miert pont orbanon lehet poenkodni? es miert nem lehet medgyessyn? mert a d209 az nem poenkodas. nincs egy ervenyes poen medgyessyre? miert? mert nem nagykepu? nincs rajta fogas?
miert a fidesznyikok a nevetsegesek? mert erolkodnek? a masik fel siman lop es szettarja a kezet amikor megdol. mit lehet ezen nevetni? mit lehet a tocsik ugyon nevetni?
orbanok nagyon sok okot adtak a rohogesre. es ez faj a jobboldalon. pl. 2,000,000.00 miert kellett. hiszen humorparade. 2,000,000.00
Azt kell h mondjam, Csurka és FT abszolút megérdemlik egymást. Ha meg FT ilyen rosszul tűri a kritikát, húzzon könyvelőnek vagy bármi, de ne legyen közszereplő.
Nem tudom ki nyerte meg az előző pereket, annyira nem szoktam odafigyelni csurkára.
De lényegtelen is, mert úgy tudom nem attól függ egy per megnyerése, hogy a pereskedő veszített-e már pert. Bár lehet, hogy ez is megváltozott a közelmúltban, mint annyi minden :)
es ezt a szomszedod szemebe is mered mondani? egyebkent de sz@r lehet neked, hogy allando utalattal kell leelned az eleted. igazan mondom, mar kezdelek teged sajnalni. (mondd! olvasod te egyaltalan az en hozzaszolasaimat amiket foleg neked intezek? es meg is erted azokat?)
Jellemző erre a seggfej Farkasházyra, hogy mindíg másban keresi a hibát.
Az pesrze fel sem merül a hülye fejében, hogy azért utálják amit az utóbbi pár évben csinált, a heti hetesben meg magánszorgalomból csontig.