augusztus elso heteben megyunk csaladommal a Bolgar tengerpartra Varna melle. Milyen utvonalat javasoltok. En Gyularol Romanian at neztem. Illetve a Hotel Golden Yavor aparthotellal kapcsolatban van - e valakinek mar tapasztalata?
Személyesen ismerem a srácot, aki szervezi az utakat. Csoportos kedvezménytől fogva sok lehetőséget ad arra, hogy olcsón megússz egy-két hetet a Bolgár tengerparton. A szállást érdemes minél előbb lefoglalni, januártól már fogadja a kéréseket. Amennyire én látom, mivel ottani szállodákkal van közvetlen kapcsolatban és nem utazási ügynökség, ő a legolcsóbb.
Mi most voltunk Bulgáriában majd két hetet töltöttünk ott. Várna mellett voltunk Sveti Konstanintban a Napos parton. Szállásunk a Dolfin Marina volt 4 csillag all inclusive ellátás. Nagyon kellemes csalódás volt számunkra a szó pozitív értelmében.Pécsről mentünk autóval. Paráztattak előre itt a fórumon is hogy milyen hülyeség stb meg tele van minden bunkó rendőrökkel, meg hogy milyen szarok az utak hát csak az ellenkezőjét tapasztaltuk. Este 6 kor indultunk Pécsről reggel 9 kor Várnában a tengerparton reggeliztünk!!! A gyerek 6 éves végigaludta az utat. Csak azt mondhatom amit tapasztaltunk: A hotel nagyon szép tiszta közvetlenül a tengerparton fekszik saját medencével és tengerparttal, naponta takarítás. Kb 5ha terület van a szállodalánchoz, animációs programok az árban. Parkolás őrzött nem külön fizetős, nyugágyak napernyők a szállodához nem külön fizetősek!!!! All inclusive szuper nagy választék finomak a kaják. Non-stop bárok a szállodához 40 méterenként a parton is karszalag és eszem iszom kipukkadásig. Várna szép turistákat szeretik voltunk egy delfin shown ami nagyon bejött. Ha az ember pihenni akar nincs igénye városnézésre stb a pénztárcád felejtsd el amíg ott vagy. Mi is csak arra költöttünk amit a városban vettünk (olcsó ezüst, bőr, tengerparti jet sky,paraseeling,stb) Összefoglalva: 10 nap 3 főnek 300 ezer forintért( utazás, szállás, all inclusive,autópályadíjak, vásárlás, stb) szerintem nagyon kedvező ár érték arányos. Ui: mi autópályán mentünk végig nem érdemes máshol Hr- Eszéktől, Srb-Nisig végig pálya Szófiától-megint pálya Várna előtt megint pálya a többi széles fő út sok új résszel. Mi jövőre is visszamegyünk ( elvünk hogy nem megyünk kétszer ugyanarra a helyre) csak most az aranyhomokra vagy délebbre ha valaki hasonlóan jó szállodát tud ajánlani azt megköszönném. Klassz volt.
20 évvel ezelőtt nászúton voltunk Bulgáriában...Azóta az a tenger az etalon
A görög, olasz meg sem közelíti...akkor még nem volt lemólózva,imádtuk...
Meg Várnát is.
Állandóan caplattunk,végigjártuk az egész parkot...állatkert, Tengerészeti Múzeum, folklórest, vidámpark,(még boboztunk is,már ha az az volt ...itt-ott még tolni is kellett, máshol meg az ágakat hajtogattuk ki a képünkből...de így is élmény volt...
Akkor még a kólát hírből sem ismerték,de sör az volt dögivel..csak én nem nagyon szeretem..
A Tengeri csikó étteremben még a bársonyszéket is alánktolták,abból a pénzből itthon sehol nem tudtunk volna vacsizni...a grillcsirkét, meg a rántotthúst mindenhol ismerték,de a küftétől ment a hasunk...
Bulgáriában ettem először nyers fügét, nem aszaltat...
Régen voltam a Naposparton ,idén újra magpróbálnám.
Ki tud róla valamit akkor a tenger nagyszerű volt azóta se találtam igazán hozzá hasonlót
Szállást hogy lehet szerezni?
Köszi