Keresés

Részletes keresés

1-gy bosszorgánny........ Creative Commons License 2003.02.18 0 0 6
http://www.max-szolid.hu/11/arak.htm
Itt vannak a legjobb árak.
Előzmény: wilard (5)
wilard Creative Commons License 2003.02.11 0 0 5
Ehun jártam és itt is vettem meg a gépet:
http://www.bhphotovideo.com

Természetesen ott is be tudom szerezni a patront, de gondoltam itthon hátha olcsóbb. Illetve egy ismerősőm egy nagy irodaszereket forgalmazó cégnél dolgozik és igen barátságos áron tudna beszerezni pl. patronokat, ezért is keresgéltem az itthoni kínálatokból, de sajna náluk nem szerepel TO kezdetű...

Üdv

Előzmény: davidkoma (4)
davidkoma Creative Commons License 2003.02.11 0 0 4
Dobzse, dobzse, jól van, jól van! :))

Irod: "Itthon az SO kezdetu patronokat talaltam mindenutt a neten, ami 3 tankos."

Az kétségtelen, hogy a "dömping-szaküzletek" kinálatában a leginkább fogyó patronokat lehet leginkább felfedezni, hiszen a kereskedö is csak abból él, amit el tud adni.
A Te masinádhoz is úgymond ritkább "elöfordulású" patron kell, ez más Epsonhoz nem használható, igy ha találtál volna is T0***** szériajelzésü patront netes árlistán, még nem biztos, hogy az pont T027201-es lett volna.

Én a fövárosban élek, igy nem neten kezdtem el vadászni patronokat, hanem körülnéztem a Nartók Béla úti Epson szaküzletben (van kb. havi bontású, nyomtatott árlistájuk), azon a T027401-es 5900+Áfa volt a múlt havi listán.
Ha jársz néha a "piros-kék" müszaki áruházban, ott is van T0***** patron, talán még utángyártott is. Az más kérdés, hogy mennyit kóstál itt egy eredeti patron.
A márkabolt mellett szól még a teljes körü papir-ellátottság is, valamint itt egyáltalán nem jellemzö a "félhülye bolti eladó" effektus.

Google-t használom én is lelkesen, de más dolgokra vadászok vele.
Azért kérdeztem csak a "neten keresett" dolgot, hogy lássam, merre tapogatóztál.
Ha jársz megint fizikailag arrafelé, ahonnét a "kicsikét" zsákmányoltad, akkor érdemes körülnézni kellékek ügyben is. Néha egész érdekes árakat lehet tapasztalni.
Amennyiben a printert is neten rendelted, akkor értelemszerüen nem aktuális ez a dolog.

Előzmény: wilard (3)
wilard Creative Commons License 2003.02.09 0 0 3
Kedves komam:)
Szepen elbeszelgetunk egymas mellett ugyanarrol:))
Igen valoban tudom, hogy a 820-hoz a T027 kezdetu szines patron illik. Jobbara, ha mashonnan nem is, de a nyomtatohoz adott patron cetlijerol ill. a hasznalati utmutatobol.
Itthon az SO kezdetu patronokat talaltam mindenutt a neten, ami 3 tankos.
peldaul: http://www.pulse.hu/index.php
De ha rakeresel a google-on Epson Stylus Photo szines tintapatron kifejezessle, kaps meg nehany oldalt.
Udv
Előzmény: davidkoma (2)
davidkoma Creative Commons License 2003.02.09 0 0 2
Elöször is elnézést, valóban létezik Stylus PHOTO printer IS 820-as tipusszámmal.

Megnéztem a Photo 820s-t, a hozzávaló szines tintapatron tipusa: T027201 (bár ezt Te is tudod, csak eddig valahogy elfelejtetted közölni).

A lényeg a patron tipusán van, ha sikerül ilyet találnod, és a nyomtató korrektül müködik, akkor teljesen mindegy, hogy honnét szerezted be a printert.
Az én nyomtatóm se honi beszerzésböl származik.
A származási/vásárlási hely max. akkor érdekes, ha (garanciális) javitás válik szükségessé, de most ugye nem erröl van szó.

A tintapatronos kérdésre visszatérve támpontul szolgálhat az a tény, hogy a Stylus Photo 810/830/925 -ös tipuscsaládhoz a T027401-es tipusszámú szines patron szükséges.

Ez gondolom 5 tartályos, ahogy egy Stylus Photo szines patronhoz illik.
Azért csak "gondolom", mivel az én korábbi Stylus Photo 790-es printeremhez T008401-es szükséges, ami még nem pigment festéket tartalmaz, mint a T027-es patron.

A lényeg: A nyomtatódhoz szükséges szines patron tipusa az utolsó három karakter kivételével megegyezik a 810/830/925-ös tipuséval (T027***), ami talán nem akkora tragédia, mivel a régebbi csomagolású patronokon is csak a T008, T027 jelzések szerepeltek, igy arra lehet következtetni, hogy alkalmas lehet a nálunk problémamentesen beszerezhetö, Epson T027*** patron a nyomtatódhoz.

Azért (ha nem nagy fáradtság) irdd már meg, hogy miféle "3 tankos"-t találtál itthon a neten "mindenütt".
Akár privát-ban is.

wilard Creative Commons License 2003.02.08 0 0 1
Lamanak, lama vagyok, de azert ennyire nem:))
Az 5+1 tartalybol ugye a plusz egy a kulonallo fekete tartaly.
Eppen arrol probaltam beszelni, hogy a szines patron 5 tankos, de itthon (Magyo.) csak 3 tankosat talalok a neten mindenutt.

A masina pontosan 2 hetes, kulhonban vettem, itthon nem kaphato, valszeg az europai 830-asnak felel meg.
De azert koszi
Udv

Előzmény: davidkoma (0)
davidkoma Creative Commons License 2003.02.07 0 0 0
Hali!

Lehet, hogy valamit elnéztél(?)
Vagy én. :))

A Stylus PHOTO nyomtatóknak 5+1 tartályos a szines patronjaik, a 3 tartályos inkább Stylus Color-nak illene.

Másrészt ez kb. mikori masina?

Nálam Stylus Photo 790-es "dógozik", de a következö a Stylus Photo 810, majd 830 volt idörendben.

Előzmény: wilard (-)
wilard Creative Commons License 2003.02.03 0 0 topiknyitó
Sziasztok, bír valaki ezzel a típusú nyomtatóval?
Előfordulhat, hogy a régi nyomtatóm párhuzamos kábele nem jó ehhez a típushoz? Nyomtatni, nyomtat, de kommunikációs problémát ír ki a szoftver.
A másik kérdésem: a neten itthon mindenütt csak a három tankos szines patront hírdetik (új/vagy utána gyártott), az enyémnek meg öt tankja van.
THX előre is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!