Tegnap előtt a Bochkor show-ban szó volt az éttermi dresszkódról. Egy pasi beírt, hogy a párjával elegánsan ment ebédelni egy wellness szállodában. Ő a pasi öltönyben volt. A párja szűk testhez álló bőr ruhában, harisnyában és magas sarkúban volt. Sokan meg nézték őket :-) ( Hát én is bambultam volna ) Bochkorék egy pillanatra meg akadtak rajta :-) Hogy nem valószínű, hogy az ,,elegáns ruházat miatt voltak annyira közép pontban. Hát szerintem sem. :-)
Egykori varrónőm a műbőrt vasalta nedves rongyon át, hogy ne menjen át annyi hő. Az igazi bőrben nem vagyok biztos, de Edinának (ismétlem a témáimat, mint Hold a fázisait :) ), azért adtam oda grátisz a Wesselényi utcai, már megszűnt turkából származó bőrcuccokat, mert a vizet, párát nagyon nehezen tolerálják. Ő biztos tud rá valami okosságot. Ezzel legalább eszembe is jutott a téma, ha valamelyikőtök a csajának akar egy ilyen "szerelmeskedős" magas derekú nacit, forduljon nyugodtan a Vespucci varrodához. Megkockáztatom, hogy ilyen Modern Talking korabeli, minőségi darabok is voltak köztük, azt hiszem, eddig egyet bontott le ügyfélnek, mert módosítás nélkül nem adhatja el (NAV ügynökök, üzleti profil, egyéb huncutságok).
Az említett aranytartalék, nos... az fekete, nem kék színű. De ez a gyengém, sorry:
Az a lány, akire gondolsz szerintem LeatherLady lehetett. Igen ő eltűnt egy ideje. Amúgy éppen Szegeden láttam egy Vásárhelyi kiscsajt, aki hosszú fekete bőrkabátban volt. Amolyan gótos öltözködésű 20 év körüli helyes csajról van szó. Ha én is nagyjából annyi idős lennék meg is ismerkednék vele, de én már öreg vagyok hozzá. :) A korosztályomból meg nem sokan hordanak bőrt, vagy ha igen, akkor már foglaltak... :(
Tudom mondtam párszor, de attól még igaznak tartom: a sima párkeresés is macerás tud lenni, pláne ha az embernek még valamilyen fétise is van, meg ráadásul még crossdresser is.
Mondjuk épp Szegeddel kapcsolatban van pozitív "véleményem". Két odavalósi lányról is tudom, hogy bőrfetisiszta (vagy volt), egyikük sokat írt is ide, de eltűnt. Ellenben, ahol én lakom, a nyugati határ mentén, na itt aztán tényleg semmi.
2021-ben ugyanez a fickó már próbálta ugyanezt a Fétispartit összehozni, de mint ahogy gyanítom akkor sem lett belőle semmi, garantálom most sem fog. Pláne, hogy a hétvégére lenne szervezve, de nincs se helyiség, sem várható létszám, sem pedig várható összeg, amit szét kellene osztani a résztvevők között az esetleges bérleti díjhoz. Talán jobb lenne előbb házibuli jelleggel meghirdetni ilyesmit, és ha már kialakult egy néhány fős alap, akkor lehet tovább építkezni.
De amúgy szerintem ebből a szempontból Szeged és környéke egy pöcegödör, én a szomszéd városban lakom, szóval ja tényleg hemzsegni fognak a bőr, és latex fétisiszták arrafelé. Vagy csak úgy elvannak bújva a saját kuckójukba, mint én. :) Én legalább a fórumra feljárok néha, és éppen holnap fogok menni Szegedre megvenni egy női bőrcsizmát saját részre, de ettől még nem fogom megváltani a világot. Mondjuk nem is akarom, de ettől függetlenül erős kétségeim vannak a szándék komolyságát illetően, és a hipp-hopp előkerülő alföldi rejtőzködő fétisimádó tömeg tolongását illetően. :)
Ezt azért senki ne vegye támadásnak, nem annak szánom, pusztán szeretnék rávilágítani a helyzet komikumára. Mert az tuti nem így működik, hogy már bocsánat a kifejezésért, egy névtelen, arctalan ember felhívására 5-6 nap alatt összegyűlik egy rakás bőrös, latexes csaj, meg pasi, és máris kész a parti.
És szinte bármibe le merném fogadni, hogy az itt hozzászólok közül tízből nyolc, de inkább kilenc az pasi, és nem nő.
Fetish partyt Klubot összejövetelek rendezését kezdem szervezni és létrehozni.! Bőr - bőrruha, latex - latexesek , farmering és farmer akár cosplayel, akár keverve. (diszkréció elvárt) Szegeden kezdődik és ha minden jól megy lehet bp vagy nagyobb helyszinen is. Komoly tagok érdeklődését várom, Nők, hölgyek nyugodtan bátran kúlturált jelentkezők lesznek. Első időpont február -10-11 lenne Jelentkezőket egyéb megbeszélésre megadom elérhetőséget ( helyszin stb) Viber és számom : +36-30-797-83-64 Hivj irj nyugodtan
Egyetértek. Bárcsak több nőt lehetne látni talpig bőrben. Régebben sokkal többen voltak kortól függetlenül. Ma már annak is örülni kell, ha legalább egy műbőr cuccot lát az ember.
Azé az ismeretlen "nyuszikáé" az érdem, aki réges-régen a kivakolt, pucsítós, plasztik csajok korszaka előtt mert és tudott aranyos lenni, pusszantom őt. (Ugyanilyen, természetes szépséget-aranyosságot dicsérő kommentem miatt kaptam már más topikban mínuszolást, de nem teszek megjegyzést :) ). Aki cuki, az cuki!
Hát igen. A ki mit szól hozzá. Pedig ha valaki kedveli annak legyen már mindegy ki mit szól hozzá. Számomra egy bőrnadrág az alap. De lehet ez is egy ,,előítélet,, :-) Talán azért mert a nadrág több mint egy dzseki viselése. Teljesen más érzést ad. Ami még nekem fantasztikus ha valaki egy testhez simuló bőr topot visel. Az olyan wooooowww :-)
Miért nem próbáltad még ki a bőrszerkót? Hirdetési oldalakon egész jó árban be lehet szerezni. Használtan meg főleg. Elég jól bírják a nyüstölést. Állítom, jóval többet bírnak mint a farmerok. Minimum kétszer annyi időt. Ha kezelve van, akkor még többet. Több törődést igényel, de ha rendszeresen kezelve van, akkor szinte örök darab.
Izgatóak a bőr cuccok, ugyanakkor nem mindenki meri bevállalni. Egy dzseki esetleg mellény mehet simán, azt bárki magára kapja. De a nadrág már más tészta. Nem tudom miért tartanak tőle. Talán a sztereotípiák miatt? Na és? Ha hülyeségeket hisznek/gondolnak, az az ők tudatlanságából fakadnak. Ha a "mit gondolnak mások, ha bőrnadrágban látnak" gondolatmenet miatt nem merik megpróbálni, akkor sosem tudják meg "mit gondolnak". Amúgy meg kit érdekel? Ne a másoknak való állandó megfelelésnek vessük alá magunkat. Akkor az nem mi vagyunk.
Részemről a farmerszabású nadrágokat szeretem. Abból is az erősebb, vastagabb anyagút. Inkább a szűkebb változatot kedvelem mint a lötyögőset. De azért nem az olyan szűket, hogy leülni sem lehet benne, annyira testre simuló. Negatív hozzáállást nem tapasztaltam, inkább pozitívat. Már aki szóba merte hozni. Mert nem sok ilyen volt. Gondolom a szokatlanság miatt néztek meg jobban mikor bőrben voltam. Alapból nem vagyok kirívó személyiség, simán elvegyülök a szürke egerek között. :) Tehát a megbámulás nem a feltűnő egyéniségemnek köszönhető, nem rendelkezek extrém külalakkal. Leszámítva némi tetoválást, de az manapság már szinte alap. :)
Érdekes, hogy a kíváncsi szemek tulajdonosai inkább a fiúk közül kerül ki. Ennek az okát nem tudom.
Számomra nagyon kellemes a bőr illata, a hangja ahogy ropog. Ez mind hozzátartozik a bőr érzéshez. Ezért is mondhatjuk, hogy ez is egy fétis.
Én még nem viseltem bőrt de átérzem amiket írsz és nagyon izgató is. Ha gondolod akkor írhatsz tapasztalataidról, szexuális élményeidről és vágyaidról egyaránt, nagyon érdekel és izgató is vagy egyben. Tutajos vagy...
Én is bőrben vagyok egész nap a melóban. Nem volt semmi negatív megnyilvánulás. 1-2 érdeklődő kérdés volt, hogy nem túl meleg-e meg hasonlók. Már megszokták hogy ősztől tavasz végéig abban vagyok. :) Divatot nem tudtam teremteni a kisvárosban, de néha akad 1-2 bőrnadrágos.
Azt elfelejtettem, hogy irodában dolgozom, és nincs túl nagy meleg bent, szóval kell az a bőrnadrág néha. :) Eleinte párszor csodálkoztak néhányan, de manapság már van, aki észre sem veszi.
Egy póló van a mellény alatt, de úgy is nagyon jó. :) Viszont ha itthon vagyok és van lehetőségem, hogy női bőrmellényt vegyek fel, akkor nem viselek alatta semmit.
A nadrág meg nem volt feltűnő, mert egy farmer fazonú nadrág, és a zipzározása nem is látszódott a pulóverektől. Amúgy meg ha látszódna is már lassan kezdek odáig eljutni, hogy kit érdekel ki mit gondol? AZ én életem nem másé. Ártani nem ártok vele senkinek, full női bőrben csak a négy fal között vagyok a saját örömömre, ahhoz meg senkinek semmi köze szintén. :)