Közkívánatra, valamint az újoncok és a forróbb fejű őstagok okulására az alábbi szösszenetet kéretik elolvasni mindazoknak, akik először járnak itt és azoknak, akik csevegni kezdenek friss topiklakóinkkal:
Gyári a tököm. :-) Anno szétrohadt, amivel vettem, így elmentem a Dinamit Dob-hoz, szép hangot kértem, nem túl hangosat. Megcsinálták, tetszett, de felhúzott ablakkal halknak találtam, úgyhogy visszamentem h reszeljék még. Na, utána lett jó, még nem nagyon hangos, kis terhelésre szolid, gázra meg szól. Amúgy a fülkéből nem ennyire hot-rod-os, csak hátra tettem a mikrofont a rendszámtáblára. :-)
Pont ezt mondom neked. Mindenki a sajat szintjén èrzi magát csorónak. Kocsitok volt, èpitkeztetek majd válalkoztatok a rendszerváltàs után. Nekem ez nem igazán hangzik csorónak ès tènyleg nem akarlak megsèrteni ezzel. Ti voltatok az àtlag család.
Nállam a csorósàg ott kezdődik amikor kilapcsoljak a vilanyt vagy a gázt vagy amikor anyám nem eszik hogy Mi tudjunk. Vagy amikor gyalog mesz 9km iskoàba mert buszbèrletre sincs pèn màr.
Lásd kivel van dolgod, csináltam egy vidit. Keskeny az út, ahogy elkezd kicsúszni, el kell vennem a gázt.. Elején hátósban megyek, ahol jobban gyorsul, ott meg összkerékben.
Sokszor leírtam már, nem akarom újra. Nem volt semmi segítségünk, fizetésből építkeztünk, szar autónk volt, csórók voltunk. A módszerváltással anyám vállalkozó lett, én meg 20 évesen otthagytam a katonai fősulit, melózni kezdtem, s megteremtettük magunknak.
Kifejted mi a csoró, mert Mi is azok voltunk.10m2 nyari földes konyha pottyantos budi. 17 evesen En voltam egyedûli kereső. Nàllam itt indul a csorosag. Innen nem leszel se konyvelo sem ingatlankoiroda tulajdonos ezt garantalkm neked. 🙂
Azert ez kozel sem igy van am szerintem Te is tudod. Egy rossz hattanyos csaladbol kozel sem ugyanzt a hatszelet kapod. Fiatal kollega keveselte peldaul a szükoktòl kapott £20k haz beugronak....
Itt a hely a gond, mert ha bekapcsolom a felezőt, s megtaposom, akkor mindenhol megy keresztbe (hátul önzáró a diffi), de egy keskeny földúton hamar el kell vennem a gázt, ha nem akarok beesni vhova
sacc ot eve jottun ki londonbol. azota harom helyen laktunk/lakunk.. mindegyik haznak tobb volt az elonye, mint a hatranya..
igazabol .. .az elsot imadtam. xx. szazad legeleje epites.. .tomor 60 centis rockblockokbol 3 szinten.. hat oldalon faluszel, erdo, mezo, to, patak.. nuku szomszed, top hill view.. .around 4 miles.. . csak epp a front oldalon egy busy traffic light.. nem lehetett szelloztetni. .. de landlord az eladas mellett dontott.. mennunk kellett. (280k . most 460 :DD )
a masodik szinten falu legszele.. csoda nagy terekel... kertel.. szinten termeszet kozeli..szinten 1900-as elejei epites.. ez is nagyon jo volt.. de igenytelen.. konyha butorok a falra szerelve.. hatso wall nelkul.. ide vissza koltozott a landy.. innen is mennunk kellett.. (430k )
a mostani talan a legpazarabb.. nagy terek,, tiszta kornyezet... ugyan pici kert, husz eves haz.. telibe verve csendes, es nem benefites szomszedal... de tizperc setara a sherwood forest.. nagggyon csendes village feeling. (350k?)
szvsz konkluzio levonva.. nem azert koltoztunk mert nem volt jo.. mind jo volt.. csak epp nem own property.. . de ha az arakat nezed.... egy tenant nem igen ugralhat.. .foleg ha nem egy budos lukat akar venni 150k-et.. . mert -most- annyiert azt kapsz..
meg megvolt a nick adom.. en is imadtam. (20+ eve ) pedig az igazi hardcore jarmu volt.. nuku futes, meg komfort. csereben csak a nyers akarat..
(3.2D 4x4.. csovaz.. szerintem nem volt 1 tonna. a 80 loero -nyomateka - ugy vitte mint a rongyot.. 25 centi hasmagas. max height 150 centi.. mint egy szoc real off road cart.
Én nem szeretem a havat, de a kölkök úgy örülnek neki, hogy egye fene, elviselem. Monnyuk minden nap beindul a pickup, s megy egy kicsit keresztbe, ennyi jár nekem is. :-)
Na, Suzuki kormány ragadóssága megszüntetve, legalább is most nem ragad (egyelőre) :-) Nagyhatású kézmosószer, konyhai mosogatószer, isopropyl alcohol, bútortisztító, féktisztító, víz, dörzsi szivacs, papírtörlő stb. felváltva, többször. Legalább az első 20 ha nem több papírtölrő lett elég rendesen kormánykerék-szürke színű, nem tudom redva jött le róla vagy maga a kormánykerék anyaga fogyott, hehe. Csak háromnegyed órámba telt :-)
Bicske, szóval tok jo helyen van, 1/2 ora vonattal a Kelenfoldi, autoval sem tobb 1 oranal :D Viszont ebbol kifolyolag nem annyi, mint Bivalyb@xnad, de meg megfizetheto.
Es ugyan Fejer megye, de jo a Pest megyei minden (autopalyamatrica, berlet, stb) Ha erdekel, akkor irj a kukacomra, tudok ingatlanost.
Es eleg sok hasonlo van a kornyeken, a nagy resze termeskobol, egy mas resz valyogbol.